Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply dla ludzi ktorzy nie potrafia sie zachowywac na forum ogolnym. (+16)
Nie potrafię się zachować na forum ogólnym. :P Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gemma jest boski
  tak! *3* *3* *3*
  nie wiem bo ta jego wykurwista swiatlosc mnie oslepia....-_-'
  opcego opcja
View Results

Gem_ma

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 1:10 am

Andareen
Gem_ma
Andareen
Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

jesteś pokurczonym szmaciarzem, jesteś pojebany jak lato z radiem. masz brzuszek jak słonica w drugim roku ciąży, na dodatek jesteś fallusem bez rajstop, a twoja stara miała w pysku tyle fiutów, że jej morda wygląda jak pisuar. tak czy inaczej, muszę stwierdzić, że masz twarz jak znoszony przez syna grabarza, niecny zjeb genetyczny.

ja z tego skorzystalam i lekko zmodyfikowalam dojebke. koles, ktory po mnie jezdzil odczepil sie od razu rofl

bezmyślny ciporyjcu, odpierdol się ode mnie!! wydupiaj walić się z pytonem albo wytrzeszczem!!! jesteś niedopałkiem krematoryjnym i chujem, a twój stary to prawiczek!! chuj ci w szprychy, ty brzydko pachnący zboku co lubi się szlajać po dupie pytona. ty gównogębny, wypindrowany śmieciu. gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą ty cofnięty w rozwoju matkojebco! jesteś cuchnącym zwisem nosorożca z etiopii. chuj ci w ciemny odbyt. spierdalaj ruchać się z żółwiem. spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki.

rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Reasumując, muszę orzec, iż wyglądasz mi na formalnie martwą, drylowaną między wargi przez kastratów obstrukcję. cool

jesteś psiorowatym palantem w gumofilcu!! jesteś sponiewieranym w zwieracz przez ministranta, wiejskim pakerem co ma wrzody na mordzie!!! Jesteś rozjeżdżanym przez psa sąsiada, parszywym matkojebcą w gumiakach.

rofl
PostPosted: Fri Jun 08, 2007 10:44 am

Gem_ma
Andareen
Gem_ma
Andareen
Kyoko Suomi
Andareen
www.bluzgacz.abc.pl

boskie rofl

no fakt boskie..

jesteś pokurczonym szmaciarzem, jesteś pojebany jak lato z radiem. masz brzuszek jak słonica w drugim roku ciąży, na dodatek jesteś fallusem bez rajstop, a twoja stara miała w pysku tyle fiutów, że jej morda wygląda jak pisuar. tak czy inaczej, muszę stwierdzić, że masz twarz jak znoszony przez syna grabarza, niecny zjeb genetyczny.

ja z tego skorzystalam i lekko zmodyfikowalam dojebke. koles, ktory po mnie jezdzil odczepil sie od razu rofl

bezmyślny ciporyjcu, odpierdol się ode mnie!! wydupiaj walić się z pytonem albo wytrzeszczem!!! jesteś niedopałkiem krematoryjnym i chujem, a twój stary to prawiczek!! chuj ci w szprychy, ty brzydko pachnący zboku co lubi się szlajać po dupie pytona. ty gównogębny, wypindrowany śmieciu. gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą ty cofnięty w rozwoju matkojebco! jesteś cuchnącym zwisem nosorożca z etiopii. chuj ci w ciemny odbyt. spierdalaj ruchać się z żółwiem. spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki.

rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Reasumując, muszę orzec, iż wyglądasz mi na formalnie martwą, drylowaną między wargi przez kastratów obstrukcję. cool

jesteś psiorowatym palantem w gumofilcu!! jesteś sponiewieranym w zwieracz przez ministranta, wiejskim pakerem co ma wrzody na mordzie!!! Jesteś rozjeżdżanym przez psa sąsiada, parszywym matkojebcą w gumiakach.

rofl

i czego ryja cieszysz, chujku!?

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 2:43 am

ZebraDeath
Gem_ma

rofl

ja Ci dam pindo bic slabszych!!
PostPosted: Sun Jun 10, 2007 12:12 am

Kyoko Suomi
ZebraDeath
Gem_ma

rofl

Ty wyrodna kocia odbytnico, wypindrowana lachomatko zarzygana między cycki przez kastratów. Ty indoktrynowa kiszko stolcowa w gumofilcu. Ty nafaszerowana nazistowskimi ideami, rozdziewiczona w kanał przez księdza Jankowskiego cyganko.

Insane Lady-sama

Gem_ma

PostPosted: Sun Jun 10, 2007 3:25 am

Kyoko Suomi
ZebraDeath
Gem_ma

rofl

ze niby ja słabszy od tej małej piździcy? nie do ceniasz mnie pirate
PostPosted: Sun Jun 10, 2007 12:54 pm

Gem_ma
Kyoko Suomi
ZebraDeath
Gem_ma

rofl

ciumkaj wacki, czarnuchu.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 10:42 am

ZebraDeath
Gem_ma
Kyoko Suomi
ZebraDeath
Gem_ma

rofl

ciumkaj wacki, czarnuchu.

spiżdżaj rasistko!
PostPosted: Wed Jun 13, 2007 11:39 pm

iiiiiiiiiiiiiiiiik! eek

Shirofukurou

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jun 14, 2007 2:04 am

`Lisica`
iiiiiiiiiiiiiiiiik! eek

i co ty taka, kurwa, zdziwiona jesteś? w ryja nie chcesz czasem?
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 5:32 am

ZebraDeath
`Lisica`
iiiiiiiiiiiiiiiiik! eek

i co ty taka, kurwa, zdziwiona jesteś? w ryja nie chcesz czasem?
Ty zadoofana ffyffłoko! Ty zryta mooshlo klozetoffa ff goomiakach milcz,bo cię karzę ffychłostać! Ty bezpańska, pakoffana ff zffieracz przez bandę goryli pizdołazko .Ogoolnie rzecz biorąc, jestem zmooshony rzec ,irz ffyglądash mi na nagrzaną, nieokiełznaną joozffę z koloroffym parasolem! Chooj Ci głęboko ff Ciemny odbyt! Jesteś zjebana jak koń po ffesternie... na dodatek jesteś latafficą, a tffoja stara ciągnie dzieciom ff przedshkoloo za kanapki.Praffdę moofiąc, mooshę rzec ,iż ffyglądash mi na molestoffaną doorshlakiem przez każdego chętnego penera, podchmieloną sookę co konsoomooje ekskrementy! Ty glizdo, czy tffoja matka ma pole? Nie? To Ciekaffe, skąd takiego booraka ffzięła! Doshły mnie słoochy, irz pracoojesh na pełnym etacie jako osobista ladacznica Maćka z Klanoo i jesteś foojarą ,bo stary robił cię ze skarpetą na choojoo! Do boordeloo spierdalaj ,a nie do mnie i chooj Ci ff trzeffiki rofl rofl rofl

shilian90

baby-kid

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 6:05 am

Jesteś poharataną przez kastratów, komunistyczną waginą w różowym umundurowaniu! Ty imitacjo napleta końskiego co się kąpie w odchodach kota!! Generalizując, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na wysterylizowaną przez kastratów, niewdzięczną wazeliniarkę co się kąpie w odchodach trzmiela. Reasumując, muszę oznajmić, iż wyglądasz jak sfilcowana przez czeczeńskich partyzantów obstrukcja w różowym umundurowaniu! Reasumując, stwierdzam, iż wyglądasz jak zmolestowana w anusa, chora na umyśle kiszka stolcowa.
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 3:06 am

baby-kid
Jesteś poharataną przez kastratów, komunistyczną waginą w różowym umundurowaniu! Ty imitacjo napleta końskiego co się kąpie w odchodach kota!! Generalizując, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na wysterylizowaną przez kastratów, niewdzięczną wazeliniarkę co się kąpie w odchodach trzmiela. Reasumując, muszę oznajmić, iż wyglądasz jak sfilcowana przez czeczeńskich partyzantów obstrukcja w różowym umundurowaniu! Reasumując, stwierdzam, iż wyglądasz jak zmolestowana w anusa, chora na umyśle kiszka stolcowa.

ano, musze rzec, iz wygladasz jak obsrana w dupsko, niecna spermopijka. ty nieokrzesana, jebana w otwor gdzie wychodzi sraka przez gowniaka kolubryno co sika staremu na klate. biorac pod uwage wszystkie czynniki wplywajace na twoj wyglad, musze oznajmic, iz wygladasz jak sfilcowana w dupsko, zagrzybiala ciepla klucha co smierdzi gownem.

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Gem_ma

PostPosted: Tue Sep 11, 2007 11:44 pm

stare stare
PostPosted: Sat Dec 29, 2007 5:28 pm

chuj

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 12:38 pm

Yajo, ten pan natychmiast potrzebuję wychujanego yaoica twisted
Reply
dla ludzi ktorzy nie potrafia sie zachowywac na forum ogolnym. (+16)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games