|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 9:24 am
Yajo Nawet hermafrodytów i obojniaków moge Ci sprowadzic jak chcesz, dla nadwornego zboczenca nie ma rzeczy niemożliwych dramallama cool ok, to juz bedzie totalny hardcore biggrin to kiedy sie umawiamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 4:15 pm
Zaproponuj cos a ja sie dostosuję, mam napięty terminaż, codziennie się cos kręci to tu to tam i robi karierę w tym biznesie cool dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 5:48 pm
Kyoko Suomi Yajo Nawet hermafrodytów i obojniaków moge Ci sprowadzic jak chcesz, dla nadwornego zboczenca nie ma rzeczy niemożliwych dramallama cool ok, to juz bedzie totalny hardcore biggrin to kiedy sie umawiamy? proponuje zebrac grupke facetow, jednego nieszczesnika posadzic na srodku, reszta otacza go i wszyscy wala konia, a potem go obspermiaja rofl rofl rofl (nie ma to jak czytac wikipedie, podobno istnieje jakis fetysz, gdzie ktos sie pieluszkami podnieca)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:26 am
Andareen Kyoko Suomi Yajo Nawet hermafrodytów i obojniaków moge Ci sprowadzic jak chcesz, dla nadwornego zboczenca nie ma rzeczy niemożliwych dramallama cool ok, to juz bedzie totalny hardcore biggrin to kiedy sie umawiamy? proponuje zebrac grupke facetow, jednego nieszczesnika posadzic na srodku, reszta otacza go i wszyscy wala konia, a potem go obspermiaja rofl rofl rofl (nie ma to jak czytac wikipedie, podobno istnieje jakis fetysz, gdzie ktos sie pieluszkami podnieca) ooo, to pierwsze to bukkake, nie? biggrin a jak sie nazywa tamten fetysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 2:07 pm
loool rofl wiecie co? nakręcmy film o zboczenaich i dewiacjach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 9:17 am
Yajo *siedzi z boku i kameruje* do kurwy nedzy, nie ma czego stakiego jak 'kamerowanie'!!! kamera sie filmuje!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 10:21 am
kamerowanie u huja, nie kłoc się z alienem, bo Ci kończyny odeżre dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 4:35 am
Yajo kamerowanie u huja, nie kłoc się z alienem, bo Ci kończyny odeżre dramallama oooo nie! o co jak o co ale kurwa o takie bledy sie klocic bede bo mnie szlag trafia jak sie tak mowi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:49 am
to się kłóć, ale ze mna masz ta kłotnię z góry przejebaną dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:00 am
Kyoko Suomi Andareen Kyoko Suomi Yajo Nawet hermafrodytów i obojniaków moge Ci sprowadzic jak chcesz, dla nadwornego zboczenca nie ma rzeczy niemożliwych dramallama cool ok, to juz bedzie totalny hardcore biggrin to kiedy sie umawiamy? proponuje zebrac grupke facetow, jednego nieszczesnika posadzic na srodku, reszta otacza go i wszyscy wala konia, a potem go obspermiaja rofl rofl rofl (nie ma to jak czytac wikipedie, podobno istnieje jakis fetysz, gdzie ktos sie pieluszkami podnieca) ooo, to pierwsze to bukkake, nie? biggrin a jak sie nazywa tamten fetysz? tak, bukkake xP a to z pieluszkami to autonepiofilia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:12 pm
Co za huj jebany wymyslił ta nazwę? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 10:44 am
Yajo Co za huj jebany wymyslił ta nazwę? stare to nie ja, to on *pokazuje na chuja jebanego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:04 am
Andareen Yajo Co za huj jebany wymyslił ta nazwę? stare to nie ja, to on *pokazuje na chuja jebanego* a to skurwysyn *patrzy na niego z nienawiscia*.. takich to tylko zajebac.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:41 am
Kyoko Suomi Andareen Yajo Co za huj jebany wymyslił ta nazwę? stare to nie ja, to on *pokazuje na chuja jebanego* a to skurwysyn *patrzy na niego z nienawiscia*.. takich to tylko zajebac.. stare to jak go zabijemy? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 12:20 pm
Andareen to jak go zabijemy? pirate proponuje wepchnac mu taka fajna smierdzaca pieluszke w gebe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|