|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:19 am
przyda się, ale żeby te pomoce były dobrze zrobione i dużo w nich informacji było rolleyes (może się czegoś nowego dowiem, chociaż nie wiem nawet czego ja nie wiem xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:25 am
Yumea Andareen Yumea Może coś o sztuce, kulturze, itp? cool a kto by hcial o tym pisac talk2hand inteligentni ludzie po prostu mad masz na krokietach kilka takich ynteligetnych. mozesz tez wlasne zakladac. krokiety ogolnie mialy byc yntelygetne sweatdrop tylko narod nie chce gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:26 am
nox123 Yumea shilian90 mysle,c ze bysmy sie zlozyli. co powiecie na subforum "pomoc"? czesto sa topici, w ktorych prosimy o pomoc. np, z tego, co zauwazylam, driada chyba ma kilka takich topicow wink dzieki takiemu subforum moglibysmy to latwo zebrac. dobry pomysł ogulnie to niemusicie sie zzucac czasami jakis donat na gildie i tyle kto chce sub o nazwie pomoc???? na pogg juz jest takie.wiec sadze ze jest zbedne, ale to moje zdanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 10:22 am
nie wszsyscy sa na pogg smile jmysle, ze faktycznie by sie tu takie przydalo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:05 pm
no to kto jest jeszcze za???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:50 pm
to chyba trzeba by bylo do kazdego pomysla odzielny topic zrobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2007 8:25 am
Baranina na pogg juz jest takie.wiec sadze ze jest zbedne, ale to moje zdanie. ditto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 12:20 am
Proponuje zrobic cos o Muminkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 6:35 am
Zgłaszam propozycje/potrzebę na sub forum ... Nazwa : Sesje RPG
Mam tam zamiar prowadzić sesje RPG
Temat jest już założony ... Jeśli znajdę odpowiednią liczbę chętnych to bez sub forum ani rusz sweatdrop
EDIT:
ok .. już nie ważne .. znalazło sie miejsce w gildi RPG xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |