| znasz regulamin? |
| tak |
|
33% |
[ 6 ] |
| nie |
|
22% |
[ 4 ] |
| troszke |
|
44% |
[ 8 ] |
|
| Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:40 pm
Baranina nox123 Baranina nox123 zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil tak jest wodzu mrgreen wiec teraz prosze przelozyc ten konkurs na jego wlasciwe miejsce biggrin nie mam takich uprawnien. jestem tylko Crew ej, a ten nowy regulamin tez bedzie w konkursie Oo? czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:43 pm
Andareen Baranina nox123 Baranina nox123 zrubcie tam jakis tegulamin zeby spamu nikt nie walil tak jest wodzu mrgreen wiec teraz prosze przelozyc ten konkurs na jego wlasciwe miejsce biggrin nie mam takich uprawnien. jestem tylko Crew ej, a ten nowy regulamin tez bedzie w konkursie Oo? czy nie? nie. nowego nie bedzie. regulamin o konkursach to osobna kwestia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 2:54 am
i to jest wlasciwa postawa gaiowicza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 5:19 am
Baranina i to jest wlasciwa postawa gaiowicza biggrin dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 6:18 am
kurna jestem moderatorem i nioe moge uczesticzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 6:26 am
Gem_ma kurna jestem moderatorem i nioe moge uczesticzyc widzisz biedaku. trza sie bylo pchac na moda? twisted no ale zawsze udzial mozesz wziasc w drugiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 2:32 am
PYTANIA :
1)Napisac prawidlowy post PRZEDSTAW SIE. 2)Jakie są formy banu. 3) czy można używać polskich znaków? 4)jak postępujemy w przypadku treści wulgarnych i ile grozi pkt za nie przestrzeganie tego prawa? 5) ile pkt grozi za spamowanie i offtopic w topicu zabawowym? 6)jakie wymaganie musi spełnic prowadzacy topic zabawami? 7)jakie ma prawo osoba obrazona? cool jaki jest przepis dotyczacy topicow o charakterze sexualnym? 9)kto może uzywac czcionki czerwonej 10)kto może tworzyc regulamin? 11) ile trzeba mieć pkt by dostac bana. 12) kto jest moderatorem? 13) wymien dzieci znajdujace się pod ochrona? 14)kto może wciskac przycisk edit? 15) kto decyduje o banie i jaka jest jego procedura? 16)ile pkt karnych jest za punkt 5? 17)Co to jest +16? 1 cool jaki warunek trzeba spelnic, aby moc spokojnie postwac? 19)Czy moderatorzy musza przestrzegac regulamin? 20)jak się zwraca uwage w poscie naruszajacym regulamin? 21) od jakiej ilosci punktow karnych istniej mozliwosc ich redukcji. 22)Czy ten post jest zgodny z regulaminem? Dzisiaj na śniadanie miałem jajecznice z boczkiem szczypiorkiem i słodki miodzik.
23)Stworzyc donos-skarge na swojego najgrozniejszego rywala. 24)Zaproponowac cos nowego fajnego na gilid np. nowy punkt regulaminu J. 25)Czy masz kopie regulaminu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:31 am
do kogo mamy to wysłać? rolleyes
EDIT: ech, niewazne, wysylam do Baraniny rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 2:31 pm
odpowiedzi wysłane smile ciekawe kiedy beda wyniki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 7:31 am
niecierpliwie czekam... na swoja przegrana sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 3:38 am
tak. odp wysylamy do mnie. na boga. ta informacja jest na pierwszej stronie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|