|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:42 am
Zdecydowanie jednym z lepszych jest NOD32, ma chyba wszystko, na bierząco skanuje wszystkie połaczenia komputera. Ponadto przydatny jest Ad-Aware na wypadek gdyby jakiś trojan się jednak przedostał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 9:44 am
suicunka Ja polecam Kaspersky Antyvirus 6.0 xD użtwam go i dobrze się sprawdza, ponieważ blokuje mi robale i inne pierdoły, sprawdza pliki po ściągnięciu, ma kwarantanne i bardzo dobrze wykrywa trojany. Działa bez aktywacji xD choć trzeba go aktywować.. mam go 7 miechów wink kasperski wymiata xd Ja też go mam. Jest Bardzo dobry i oferuje wszechstronną ochronę. Ma też dużo z firewalla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 3:30 pm
ichabot suicunka Ja polecam Kaspersky Antyvirus 6.0 xD użtwam go i dobrze się sprawdza, ponieważ blokuje mi robale i inne pierdoły, sprawdza pliki po ściągnięciu, ma kwarantanne i bardzo dobrze wykrywa trojany. Działa bez aktywacji xD choć trzeba go aktywować.. mam go 7 miechów wink kasperski wymiata xd Ja też go mam. Jest Bardzo dobry i oferuje wszechstronną ochronę. Ma też dużo z firewalla 3nodding Imho kaspersky i norton sa do kitu, bo sa zbyt popularne = sa pod nie pisane wirus. Btw zaden program nie jest idealny, wiec trzeba uzywac jednego skanera aktywnego i ze 2 programy tak co trzy dni i byc paranoikiem xD
Ja uzywam AVg, Antivira i kiedys kuzwa jak on sie zwal ooo fprota i mi dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|