|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 2:26 pm
Gem_ma don Tachos Lady Revania don Tachos Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl ale my tu o WAWIE rozmawiamy! *pokaz stereotypowego warszawskiego buractwa* rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 2:46 pm
don Tachos Gem_ma don Tachos Lady Revania don Tachos Lady Revania u mnie w Wawie dzisiaj padał deszcz dramallama u mnie w Wawie też dramallama a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl ale my tu o WAWIE rozmawiamy! *pokaz stereotypowego warszawskiego buractwa* rofl rofl rofl no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 4:01 pm
Gem_ma don Tachos Gem_ma don Tachos Lady Revania a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl ale my tu o WAWIE rozmawiamy! *pokaz stereotypowego warszawskiego buractwa* rofl rofl rofl no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink och, no wiesz... redface ojeja, no dopsz, zrobię wyjątek... wink biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 5:32 am
don Tachos Gem_ma don Tachos Gem_ma don Tachos Lady Revania a dzisiaj świeci słońce dramallama no, i nawet tak wiosennoładnie jest dramallama a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl ale my tu o WAWIE rozmawiamy! *pokaz stereotypowego warszawskiego buractwa* rofl rofl rofl no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink och, no wiesz... redface ojeja, no dopsz, zrobię wyjątek... wink biggrin biggrin biggrin dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 5:56 am
Gem_ma don Tachos Gem_ma don Tachos Gem_ma a u mnie we WRO ciepluchno tylko pizga rofl ale my tu o WAWIE rozmawiamy! *pokaz stereotypowego warszawskiego buractwa* rofl rofl rofl no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink och, no wiesz... redface ojeja, no dopsz, zrobię wyjątek... wink biggrin biggrin biggrin dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink tez zaglosowalam. w ogole ladny avek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:07 pm
Gem_ma dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink Lady Revania tez zaglosowalam. w ogole ladny avek 3nodding dziękuję, dziękuję 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:17 pm
don Tachos Gem_ma dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink Lady Revania tez zaglosowalam. w ogole ladny avek 3nodding dziękuję, dziękuję 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh prosze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:33 pm
Gem_ma don Tachos Gem_ma dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink Lady Revania tez zaglosowalam. w ogole ladny avek 3nodding dziękuję, dziękuję 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh prosze redface 4laugh ...ktoś tu ma problem z rumienieniem (rumieniem... ru... rumieniemniem... ruminie... oj tam ><) się! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:48 pm
don Tachos Gem_ma don Tachos Gem_ma dzienks 4laugh 10/10 avi arena wink Lady Revania tez zaglosowalam. w ogole ladny avek 3nodding dziękuję, dziękuję 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh prosze redface 4laugh ...ktoś tu ma problem z rumienieniem (rumieniem... ru... rumieniemniem... ruminie... oj tam ><) się! ;D taka zmyłka cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:40 pm
i dupa 4 kwiecien 3 stopnie powyzj zera i pizga jakby chciało samym wiatrem oskalpowac scream stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 5:09 am
Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 8:01 am
EvilYuki Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised my nic nie ten! dramallama dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 8:31 am
don Tachos EvilYuki Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised my nic nie ten! dramallama dramallama dramallama dramallama dobra dobra, zawsze sietak mówi dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 9:17 am
I zeby to był CZWARTY KWIETNIA, a ja musiała narzekać, że mi ZIMNO, to ja naprawdę nie wierzę. Mam tego absolutnie dość. A moje Kochanie 30 km stąd i nawet nie ma się do kogo przytulić Y^Y Buuu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 9:20 am
Mylenka I zeby to był CZWARTY KWIETNIA, a ja musiała narzekać, że mi ZIMNO, to ja naprawdę nie wierzę. Mam tego absolutnie dość. A moje Kochanie 30 km stąd i nawet nie ma się do kogo przytulić Y^Y Buuu.... a moje kochanie 200 kilometrów stąd, ale za eee... 15 godzin go zobaczę mrgreen nie przesadzajcie, u mnie słonko świci <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|