|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:12 pm
BlackFriend Nippon! Harajuku, Shibuya yeah xD Gem_ma, ja tymi smarkami też nie chce dostać...mam 165cm więc... xp xd no ale chyba z japonskim facetem sie nie pomyle co? (nie mowie tu o J-rockowcach!) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:32 pm
Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:52 pm
ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee grecja- cieeeepełkooooooo @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:11 pm
Gem_ma ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee grecja- cieeeepełkooooooo @.@ slonce smile wilekie i cieple,ale troche zbyt kamieniste plaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:47 pm
Justinka Gem_ma ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee grecja- cieeeepełkooooooo @.@ slonce smile wilekie i cieple,ale troche zbyt kamieniste plaze polskie plaze najlepsze! mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 2:41 pm
Gem_ma Justinka Gem_ma ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee grecja- cieeeepełkooooooo @.@ slonce smile wilekie i cieple,ale troche zbyt kamieniste plaze polskie plaze najlepsze! mrgreen mrgreen jak ja bylam w Grecji ( heart _ heart ) plaża była piaszczysta i nie było żadnych kamieni. Polskie morze fuuuu.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 7:08 am
ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee ja w tym roku jade na wakacje na wyspe grecką x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:41 am
Rishi-san ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee ja w tym roku jade na wakacje na wyspe grecką x3 ja we wrzesniu jade na plener z klasa do Chorwacji mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:44 am
ja chcę do Danii, ale to do pracy, więc raczej jako wakacje się nie liczy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:45 am
BlackFriend Nippon! Harajuku, Shibuya yeah xD Gem_ma, ja tymi smarkami też nie chce dostać...mam 165cm więc... xp xd a ja mam 154cm xD. zondze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 11:18 am
Lady Revania BlackFriend Nippon! Harajuku, Shibuya yeah xD Gem_ma, ja tymi smarkami też nie chce dostać...mam 165cm więc... xp xd a ja mam 154cm xD. zondze biggrin a ja mam 171 cm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 11:21 am
Gem_ma Rishi-san ariellechan Japonia *3* Grecja, świetny kraj i chce tam wrócić blaugh whee ja w tym roku jade na wakacje na wyspe grecką x3 ja we wrzesniu jade na plener z klasa do Chorwacji mrgreen byłam w Chorwacji 3nodding a w tym roku z rodzicami jadę do Grecji ja byłam na wycieczce ze szkoły w Grecji heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:24 am
Gem_ma BlackFriend Nippon! Harajuku, Shibuya yeah xD Gem_ma, ja tymi smarkami też nie chce dostać...mam 165cm więc... xp xd no ale chyba z japonskim facetem sie nie pomyle co? (nie mowie tu o J-rockowcach!) mrgreen Ale mam zapłon XP Y...no raczej nie pomylisz xD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:31 am
ja to bym pojechała gdzieś, gdzie można by było na zmianę chodzić do muzeum i na plażę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 5:11 am
I...Islandia ... a w grecji juz bylam :3 bylo milusio i mnie meduzy w pupe poparzyly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|