|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:41 pm
Gem_ma Kikuchiyu niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota* prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? Quote: wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:43 pm
Lady Revania Gem_ma Kikuchiyu niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota* prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? Quote: wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:49 pm
Rishi-san Lady Revania Gem_ma Kikuchiyu niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota* prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? Quote: wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli >< znam ten ból... daj linka, to ci ją poprawię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:00 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania Gem_ma Kikuchiyu niech ci bedzie, musze w takim arzie co innego wymyślić sweatdrop brat mnie wkurzył ,bo mi na forum Peje w avatrze ustawił *rzuca go kaczym kuprem* evil *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota* prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? Quote: wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli >< znam ten ból... daj linka, to ci ją poprawię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:05 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania Gem_ma *rzuca w jej brata kanapka z szynka i kuwetą kota* prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? Quote: wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie na avatar arenie wstawiaja 1 wszystkim po koleji O_O są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli >< znam ten ból... daj linka, to ci ją poprawię wink pomóżcie koleżance i zagłosujcie na 10!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:09 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli >< znam ten ból... daj linka, to ci ją poprawię wink pomóżcie koleżance i zagłosujcie na 10! To ja tez bede prosic! beguje was!! tzn błagam! XD!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:11 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania prawidłowo Gem_ma. ale kuweta była pełna mrgreen ? są tacy Oo? ale po co tak wstawiać...? nie wiem po co XD ale na poczatku... juz mi statystyke zepsuli >< znam ten ból... daj linka, to ci ją poprawię wink pomóżcie koleżance i zagłosujcie na 10! To ja tez bede prosic! beguje was!! tzn błagam! XD! ja już zagłosowałam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:14 pm
mam dobre serce heart zagłosowałam na TEN mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 4:00 pm
Ode mnie tez masz dyche xd
a wkurza mnie ze mi sie nic nie chce, nawet pisac ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 4:13 pm
Tonia M. Ode mnie tez masz dyche xd a wkurza mnie ze mi sie nic nie chce, nawet pisac ... sweatdrop mi się coś chce. spać. >.< chyba se pójdę, a wrócę w piątek, bo przez pół tygodnia brat ma neta, moja kolej w piątek dopiero... i to mnie wkurza >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:09 pm
wkurza mnie fakt, że musze iść do szkoły.
Jeśli fakt ów mnie wkurza, to znaczy, że do szkoły chodzić nie lubię... bingo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:09 pm