|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:10 pm
Kikuchiyu Cieszy mnie lizak Chupa~Chups XXL dramallama ,ledwo mieści się do buzi domokun redface no wiesz co - cieszy mnie ..............................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:12 pm
Ayah_TheMetalMania Kikuchiyu Cieszy mnie lizak Chupa~Chups XXL dramallama ,ledwo mieści się do buzi domokun redface no wiesz co - cieszy mnie piosenka z okocimia ( ta z kretem) no co? Babci mi kupiła dramallama fajnie nie? a mnie cieszy ze w tym lizaku jest GUMA twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:15 pm
Kikuchiyu Ayah_TheMetalMania Kikuchiyu Cieszy mnie lizak Chupa~Chups XXL dramallama ,ledwo mieści się do buzi domokun redface no wiesz co - cieszy mnie piosenka z okocimia ( ta z kretem) no co? Babci mi kupiła dramallama fajnie nie? a mnie cieszy ze w tym lizaku jest GUMA twisted whee oh joj redface zawstydzasz mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:16 pm
rofl sweatdrop rofl hehe to ja juz nic na ten temat nie mówię biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:18 pm
- cieszy mnie chaos kontrolowany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:35 pm
-> a mnie koniec remontu w chałupie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 9:35 pm
impreza mnie cieszy. bylo duzo Dira i wytanczylam sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 4:45 am
cieszy mnie, że mi wczoraj pies nie uciekł, mimo, że mógł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 7:50 am
złapałam aż 4 bassy na F baicie i podstawowej wędce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:32 am
Dzisiejsza rozmowa z babcia: -no wiesz Cecylko, bo ja to zawsze musze umyć rano umywalke, bo sie brzydze,a skąd ja mam wiedzieć kto tam sobie fiuta mył,no... rofl moja babcia rządzi dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:33 am
Kikuchiyu Dzisiejsza rozmowa z babcia: -no wiesz Cecylko, bo ja to zawsze musze umyć rano umywalke, bo sie brzydze,a skąd ja mam wiedzieć kto tam sobie fiuta n mył,no... rofl moja babcia rządzi dramallama xd z kolezanka sobie tak gadala? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:36 am
EvilYuki Kikuchiyu Dzisiejsza rozmowa z babcia: -no wiesz Cecylko, bo ja to zawsze musze umyć rano umywalke, bo sie brzydze,a skąd ja mam wiedzieć kto tam sobie fiuta n mył,no... rofl moja babcia rządzi dramallama xd z kolezanka sobie tak gadala? dramallama nie ze mną rofl . normalnie myślałam ,że padne ze śmiechu i jeszce o tym gadała ,że dziadek wolał blondynki i sie obejrzał raz w tramwaju za taka,obcinał ja dopuki sie nie odwrociła, a babcia na to krzykneła Końska Morda eek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:37 am
Kikuchiyu EvilYuki Kikuchiyu Dzisiejsza rozmowa z babcia: -no wiesz Cecylko, bo ja to zawsze musze umyć rano umywalke, bo sie brzydze,a skąd ja mam wiedzieć kto tam sobie fiuta n mył,no... rofl moja babcia rządzi dramallama xd z kolezanka sobie tak gadala? dramallama nie ze mną rofl . normalnie myślałam ,że padne ze śmiechu i jeszce o tym gadała ,że dziadek wolał blondynki i sie obejrzał raz w tramwaju za taka,obcinał ja dopuki sie nie odwrociła, a babcia na to krzykneła Końska Morda eek rofl rofl teżchce taka babcię... chcę jakąkolwiek babcię... TT Ikke, ty masz na imię Cecylia? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:41 am
EvilYuki Ikke, ty masz na imię Cecylia? confused nie Babcia dramallama no niestety ,ale nikt mi nie mowi po imieniu tlyko w domu tak to wszyscy Celka^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|