|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:55 pm
Lady Revania Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy* phee ale ja mam lasagne XD w piekarniku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:57 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy* phee ale ja mam lasagne XD w piekarniku a ja pizzy nie mam. i kasy na nia tez ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:01 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy* phee ale ja mam lasagne XD w piekarniku a ja pizzy nie mam. i kasy na nia tez ;_; buu znam ten ból. Łącze sie z toba w cierpieniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:07 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy* phee ale ja mam lasagne XD w piekarniku a ja pizzy nie mam. i kasy na nia tez ;_; buu znam ten ból. Łącze sie z toba w cierpieniu amen, towarzyszko niedoli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:11 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san ja bym zjadla Lasagne *q* nie rób mi smaka ;_; teraz to ja bym pizzę zjadła *marzy* phee ale ja mam lasagne XD w piekarniku a ja pizzy nie mam. i kasy na nia tez ;_; buu znam ten ból. Łącze sie z toba w cierpieniu amen, towarzyszko niedoli. no to wiesz... jak moja matka wyjechala na ukraine..... i siostra kase przepuściła... to nic nie było do zjedzenia ;__;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:14 pm
to co wy wtedy zrobiłyście Oo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:19 pm
Lady Revania to co wy wtedy zrobiłyście Oo? do babci na obiad zesmy pojechaly xD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:27 pm
Rishi-san Lady Revania to co wy wtedy zrobiłyście Oo? do babci na obiad zesmy pojechaly xD" no na to nie wpadłam. nie mam babci emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:29 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania to co wy wtedy zrobiłyście Oo? do babci na obiad zesmy pojechaly xD" no na to nie wpadłam. nie mam babci emo ojjj *hugs* wspolczuje .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:33 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania to co wy wtedy zrobiłyście Oo? do babci na obiad zesmy pojechaly xD" no na to nie wpadłam. nie mam babci emo ojjj *hugs* wspolczuje .__. i tak rzadko jeździłam do nich na obiady dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:53 pm
a prop babci bylem kiedys u mojej kochanej babci(86lat rulez) lecial akurta w telwizji program z Giertychem i jego mocherami(to jeszcze za czasow kiedy Madio Ma-ryjk kochało Gierusia) i pytam sie babci:"baabciu a czy ty jestes mocherowyn beretem?" na to ona po chwili namyslu: 'now iesz wnuczku mam taki ładny berecik, ale czy ja wiem...czy go nosic? bo wiesz teraz to chyba troche siara prawda?" ja: eek rofl poczym babci awrociła do szydełkowania mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:06 pm
Gem_ma a prop babci bylem kiedys u mojej kochanej babci(86lat rulez) lecial akurta w telwizji program z Giertychem i jego mocherami(to jeszcze za czasow kiedy Madio Ma-ryjk kochało Gierusia) i pytam sie babci:"baabciu a czy ty jestes mocherowyn beretem?" na to ona po chwili namyslu: 'now iesz wnuczku mam taki ładny berecik, ale czy ja wiem...czy go nosic? bo wiesz teraz to chyba troche siara prawda?" ja: eek rofl poczym babci awrociła do szydełkowania mrgreen rofl wracając do tematu... zjadłam kanapkę z pasztetem dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 9:41 am
ja to bym teraz prawie wszystko zjadła, glodna jestem >.< *idzie do lodowki sprawdzic, czy nie ma jeszcze smazonej kapusty z grzybkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|