|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:29 am
A znajdzie się miejsce dla Twojej imienniczki i jej grubego kurczaka? sweatdrop
A w ogóle to 'hellouł wszystkim'! Nowa żem jest w tej gildii.^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 6:11 am
*uchyla pole kocyka* wskakuj malenka^^
Witamy serdecznie w gildii smile *sciska, tuli, obcalowuje* kurczaka tez witac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 11:13 am
Dziękuję. ^^ Nu,nie taka znowu maleńka... 19 lat życia i 167 wzrostu robi swoje xp
Nie obrazi się jak dasz mu dzóbka... heart
A gdzie się podziała ta miła pani od gorącej czekolady?>.> [
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 4:32 am
*zezuje na kurczaka* a nie ma ptasiej grypy?? E co tam najwyzej *daje dziobka kuczakowi* O to tez taka stara jak ja jestes? whee Ale ze wzrostem mnie nie przebijesz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:43 am
Ne,kurczak jest szczepiony. Ma nawet własną książeczkę zdrowia.
Zawsze marzyłam,żeby mieć 170 ,sniff. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 1:36 am
Shokko Ne,kurczak jest szczepiony. Ma nawet własną książeczkę zdrowia. Zawsze marzyłam,żeby mieć 170 ,sniff. crying ja Ci oddam swoje 170, a ty mi daj swoje 167 >.> * mysli ile mniej by mogla wazyc *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:06 am
Rin_Youkai Shokko Ne,kurczak jest szczepiony. Ma nawet własną książeczkę zdrowia. Zawsze marzyłam,żeby mieć 170 ,sniff. crying ja Ci oddam swoje 170, a ty mi daj swoje 167 >.> * mysli ile mniej by mogla wazyc * Hehehe smile A ja mam sobie 185 i nikt nigdy nie moze uwazyc, ze az tyle waze xd Szwagier zawsze na mnie mowil chodzaca reklama glodu, bo zawsze taki szczypior i plaska jak deska xp Ale dzielnie przytylam i oprocz wnerwiajacej malej oponki na brzuchu calkiem niezle sie prezentuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 3:54 am
Justinka Hehehe smile A ja mam sobie 185 i nikt nigdy nie moze uwazyc, ze az tyle waze xd Szwagier zawsze na mnie mowil chodzaca reklama glodu, bo zawsze taki szczypior i plaska jak deska xp Ale dzielnie przytylam i oprocz wnerwiajacej malej oponki na brzuchu calkiem niezle sie prezentuje biggrin Mam to samo, zawsze wszyscy mi zanizaja sporo wage * myhyhy <3 * Tez bym chciala przytyc na sile, jednak mi to przychodzi zbyt prosto stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 12:18 am
dzisiaj zostalam zbrechtana sweatdrop Bo ide na fizjoterapie i szwagier sprawdzal moje miesnie, ktorymi bede wykonywala rehabilitacje stressed
Ale przeciez silna Babka jestem! Gralam w siatkowke lat 6 to cos w tyych rekach musze iec whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 1:10 am
Justinka dzisiaj zostalam zbrechtana sweatdrop Bo ide na fizjoterapie i szwagier sprawdzal moje miesnie, ktorymi bede wykonywala rehabilitacje stressed Ale przeciez silna Babka jestem! Gralam w siatkowke lat 6 to cos w tyych rekach musze iec whee whee whee a sie nie martw, ja jeszcze nie widzialam fizykoterapeutki z widocznymi miesniami XD Takie chude i niepozorne zawsze najdalej odbijaja ta pile >.> to sie technika liczy, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 3:08 am
*wracam z kuchni z kolejnym kubkiem czekolady* *meow* O, mamy gości 0^^ [0SMUKOS OPRZESTAN NACISKAC KLAWISZE] *uśmiecha się dziwnie i leci po kolejny kubek z czekolada* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:43 pm
Bo ja zdolna bestia jestem *leci za Mylenka do kuchni* ja ci pomoghe kolezanko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|