Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Mylenka Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gagarin

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 6:06 am

Gveir
Jak się masz ciąć, to folię rozłóż, bo pochlapiesz wszystko :evilbat:
reczniki podloze, nie martw sie, albo do miski ;]
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 6:31 am

Do miski, zrobimy kaszankę ^^

Gveir

Iladriel

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 7:20 am

Kaszanka dobra rzecz...
A tak w ogóle, to ukradłeś mój tekst Gveir. Różne są zboczenia, a zboczenia trzeba pielęgnować.
Mój mężczyzna też jest erpegowcem... Nawet mnie w to wciągnął. Niezła zabawa wink A Gags się czepia, bo lubi... Trza to zignorować wink
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 8:45 am

Hmm... o ile pamiętam to już tu gdzieś podkreślałem, że to Twój tekst ;] A Gagsa jak zignorujesz, to się zamknie w sobie i do wtorku nie wyjdzie...

Gveir

Iladriel

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 11:05 am

Gveir
Hmm... o ile pamiętam to już tu gdzieś podkreślałem, że to Twój tekst ;] A Gagsa jak zignorujesz, to się zamknie w sobie i do wtorku nie wyjdzie...

Nie podkreślałeś tylko go użyłeś, Ty mały kradzieju wink

Gags to duży chłopiec poradzi sobie...
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 11:48 am

O, nie, gdzieś już tu pisałem że to Twoje razz

Ba, ale wrażliwy w środku... ( XD XD )

Gveir

Iladriel

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 2:12 pm

Przeczytałam uważnie wszystko po kolei zanim zaczęłam komentować. Gdybyś zaznaczył to na pewno bym zauważyła. Ale zostawmy ten temat. To mało ważne.

Gags jest wrażliwy, ale sobie poradzi. Mała rysa na psychice zostanie, ale to nic strasznego... twisted
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 4:09 pm

i teraz widzisz Bazlej... dlaczego mam ochte strzelac niemal do kazdej kobiety... bo sa ZUE, egoistyczne i mysla tylko o sobie.. taaaak przekonasz sie jeszcze, ze tylko im kolo dupy latac i nic poza tym... wrrr zaluje tylko, ze nie jestem gejem albo bi...

twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted

Gagarin

Iladriel

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 1:56 am

Gagarin
i teraz widzisz Bazlej... dlaczego mam ochte strzelac niemal do kazdej kobiety... bo sa ZUE, egoistyczne i mysla tylko o sobie.. taaaak przekonasz sie jeszcze, ze tylko im kolo dupy latac i nic poza tym... wrrr zaluje tylko, ze nie jestem gejem albo bi...

Wiesz co? Sam jesteś egoistyczny. Nikt nie jest idealny, ale są ludzie którzy potrafią się do tego przyznać i tacy, którzy zwalają wszystko na innych... I nie możesz się wypowiadać o wszystkich kobietach ogólnie, bo wszystkich nie znasz i każda jest inna...
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 3:57 am

Jesteście kochani :* Nic tylko się z wami powiesić ^^"

Gveir

Iladriel

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 5:50 am

Sam się wieszaj mad
Ja się tylko bronię kiedy ktoś mnie atakuje...
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 5:50 am

rotfl XD hell yeah XD

jak nie moge sie wypowiadac o wszystkich kobietach? kazda jest inna? a Ty niby znasz wszystkie kobiety i kazda jest inna? rotfl :] roznicie sie tylko kolorem wlosow, rozmiarem cyckow, wiedza ogoln, podejsciem do seksu oralnego i wygladem XD
nie twierdze, ze nie jestem egoistyczny... jestem w koncu tylko czlowiekiem i do tego mezczyzna :>

Gveir - wez tabletki bedzie latwiej :]

Gagarin

Iladriel

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 7:00 am

Gagarin
jak nie moge sie wypowiadac o wszystkich kobietach? kazda jest inna? a Ty niby znasz wszystkie kobiety i kazda jest inna? rotfl :] roznicie sie tylko kolorem wlosow, rozmiarem cyckow, wiedza ogoln, podejsciem do seksu oralnego i wygladem XD
nie twierdze, ze nie jestem egoistyczny... jestem w koncu tylko czlowiekiem i do tego mezczyzna :>

Owszem, nie znam wszystkich kobiet na świecie, ale każdy jest inny, czy to kobieta, czy mężczyzna. To, że nie mamy penisa nie czyni nas gorszymi od "Was". A różnice nie są tylko w wyglądzie zewnętrznym i w podejściu do seksu, kobiety też posiada mózg wbrew pozorom...
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 8:08 am

Weźcie się wyluzujcie =P Iladriel, sama przeciez mówiłaś, że Gags już tak ma, że czepia się wszystkiego, to daj mu spokój, niech się czepia =P Lepiej potraktowac to jako żart, życie stanie się piękniejsze, spokojniejsze i wyjdzie tak, że w końcu będziemy miec tę upragnioną kaszankę =P A jak się bedziesz wpieniać o nie-wiadomo-co, to z Ciebie jeszcze zrobią czarninę =P

A w sumie co za problem stać się gejem, czy bi, wiara czyni cuda >=] I, tak jak juz wczesniej mówiłam, nie będzie z tego dzieci =P Żyć nie umierać =D A kaszankę się kupi w sklepie i po problemie =P O! Jaka ja zaradna jestem =3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Gveir

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 9:37 am

Zostawić na chwilę, to już się zaczynają mordować ;] A wieszać to ja się miałem, nikt inny razz Nie bierzcie jedno drugiego na poważnie, to od razu będzie lepiej i nie będzie trzeba się tak ciąć...
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games