|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 9:34 am
Oj, nie marudzaj, tylko podawaj dalej literki, więcej może trafisz ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 10:08 am
Iladriel Chodzi Ci o jedno z dwóch możliwych haseł. Jedno jeast na topiku, drugie nie... Znam oba... jakaś Ty bystra.. jak na samiczke :] Mylenka: _ _ _ _ _ a i _ _ _ _ a _ _
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 10:22 am
Ale przecież ja się nie chwalę, że znam psełdo przyjaciela tylko wiem o co oni pytają. Wiem co trza wpisać w google żeby dowiedzieć się czegoś o Gvierze i Gagsie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:39 am
Dzisiaj się okazało, że pewien osobnik znalazł, bo mamy zdrajcę w tym miejscu... ale rozeszło się po kościach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 3:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 4:52 am
A ja nie wiem, co trzeba wpisać w google żeby się o was czegoś dowiedzieć, i nie płaczę. Nie wiem, o co tyle krzyku. rolleyes rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 9:10 am
A ja jestem strasznie zawzięta i uparta, a poza tym wciągają mnie zagadki i rózne gry, więc po prostu muszę to odgadnąć =P A tez ciekawi mnie, czy nagroda będzie satysfakcjonująca =P I nikt przeciez nie krzyczy, tylko gramy w szubienicę =P
Kolejna literka, jaką strzelam to M =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 3:50 pm
Nie, ale blisko jesteś ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 4:46 pm
Mylenka A ja jestem strasznie zawzięta i uparta, a poza tym wciągają mnie zagadki i rózne gry, więc po prostu muszę to odgadnąć =P A tez ciekawi mnie, czy nagroda będzie satysfakcjonująca =P I nikt przeciez nie krzyczy, tylko gramy w szubienicę =P Kolejna literka, jaką strzelam to M =P hangman - czyli to co uwielbiaja wszyscy uczniowie XD pudło... :] M nie ma nigdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 5:27 am
*nudiz się* A "B" lub "F" jest???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 10:22 am
To ja literkę N poproszę =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 4:11 pm
N jest :] W obu ^^ Kamilko, po jednej literce, po jednej razz No ba, nie jesteś ciekawa, ale inni tak ;]
_ _ _ _ _ a _ _ n a _ _ a n _ a _ _
i
_ _ _ _ a n _
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|