|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:06 pm
spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz?????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:12 pm
nox123 spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz????????? ja? podpuszczac? skad Ci to do glowy przyszlo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:13 pm
niewinność to się przed sądem udowadnia... a w zasadzie się proobuje ściemnić, że się nie wie o czym do ciebie te ludzie rozmawiają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:20 pm
Kukus Omega Sun nox123 spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz????????? ja? podpuszczac? skad Ci to do glowy przyszlo wink ty jesteś niewinna jak Stalin stare dzieki. Ty to umiesz podbudowac czlowieka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:27 pm
Kukus Omega Sun nox123 spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz????????? ja? podpuszczac? skad Ci to do glowy przyszlo wink ty jesteś niewinna jak Stalin ach niewinna minak no cuz ja tylko ulegam niewinnej mince mej pieknej prze cudownej wspanialej zony a tu moje zdjeci jest paskudne i oblesne bujcie sie HAHAHAHA(PRZERAZAJACY SMIECH) ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:28 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun nox123 spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz????????? ja? podpuszczac? skad Ci to do glowy przyszlo wink ty jesteś niewinna jak Stalin stare dzieki. Ty to umiesz podbudowac czlowieka xp zawsze do usług
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:31 pm
nox123 Kukus Omega Sun nox123 spoko tylko musze sobie na ftp wzucic zdjecie bo niemam zadnego wiec na nastepnym poscie ej czy ty czasem trenerem nie jestes ze mnie podpuszczasz????????? ja? podpuszczac? skad Ci to do glowy przyszlo wink ty jesteś niewinna jak Stalin ach niewinna minak no cuz ja tylko ulegam niewinnej mince mej pieknej prze cudownej wspanialej zony a tu moje zdjeci jest paskudne i oblesne bujcie sie HAHAHAHA(PRZERAZAJACY SMIECH) jawidywałem gorszych brzydali blaugh przynajmniej nie jesteś TEletubies'iem... to dla mnie wielka ulga, bo ja mam Teletubiesfobię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:34 pm
a ile ty masz lat, że już cię usidliła jakaś samica? sweatdrop bo ja się tak zastanawiam czy nie nadszedł w moim życiu czas kiedy powinienem zacząć traktować moje adoratorki poważnie i wśród nich szukać jakiejś do ktoorej bym się moogł na dłużej przytulić... powiedzmy na całą zimę... ewentualnie pooźniej przedłużyć kontrakt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:35 pm
ja nic nie widze, tylko pusta strone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:39 pm
Kukus a ile ty masz lat, że już cię usidliła jakaś samica? sweatdrop bo ja się tak zastanawiam czy nie nadszedł w moim życiu czas kiedy powinienem zacząć traktować moje adoratorki poważnie i wśród nich szukać jakiejś do ktoorej bym się moogł na dłużej przytulić... powiedzmy na całą zimę... ewentualnie pooźniej przedłużyć kontrakt xp ja mam 24 a moja "samica"21 jezeli to takie wazne kochamy sie i nie pytaj czy mielismy w pade bo odpowie ze nie nie mielismy to poprostu milosc i tyle jedyna zecze ktorej jak bylem mlodszy nie docenialem to jest naprawde silna sprawa i trzeba uwazac na nia by ci nie uciekla wiem gadam jak jakis narwaniec ale mnie to dopadlo i nie nazekam jestem szczesliwy biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:40 pm
Omega Sun ja nic nie widze, tylko pusta strone xp jest napewno sprawdz jescze raz zmienilem troche linka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:44 pm
nox123 Omega Sun ja nic nie widze, tylko pusta strone xp jest napewno sprawdz jescze raz zmienilem troche linka nie ma!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:46 pm
Omega Sun nox123 Omega Sun ja nic nie widze, tylko pusta strone xp jest napewno sprawdz jescze raz zmienilem troche linka nie ma! dobra to wejdz TUi kliknij kropke pod obrazkiemna dole powinna byci nad linkiem friko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|