|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:09 pm
Nie bede nikogo oskarzac ani nikogo bronic... Chcialem tylko zwrocic uwage na fakt, ze anioly, upadle anioly, poszarpane skrzydla to jest rutyna w takich wierszach...poza tym ja tez niezle sie zdziwilem gdy napisalem kiedys jednego gotyka (nie publikowalem, tak tylko w zeszyciku sobie bazgralem) i znalazlem niemalze identycznego w sieci... oczywiscie, widzialem go po raz pierwszy w zyciu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 6:14 am
więc najwyraźniej to jest przypadek bo ja tamtego postu z wierszem euriny nie widziałam -_-"""" a wiersz który dałam tutaj napisałam dokładnie 3 lipca -_- ..... ajj nie bede nikogo na siłe przekonywać mi już nie zależy -_-"""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:34 am
Ha! Bardzo mi sie podobaja wierszyki.... (opowiadanek nie czytalam, bo za dlugie... ^^ (nie mam czasu) )
No to moze ja tez cos swojego napisze... Tylko ktory by tu......... Moze ten najkrotszy... ma juz chyba z 7 lat...
MIECZAK Jestem mieczakiem, mieczakiem w skorupie, skorupie ze skaly, ktora drazy kropla.
Napiszcie, co o tym sadzicie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:59 am
zero... wyszło ci to lepiej niż ostatnim razem biggrin ale to "kage", "rynn", oraz "Shinn" było specjalnie czy może przypadkiem? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:29 am
Enter_Sandgirl Ha! Bardzo mi sie podobaja wierszyki.... (opowiadanek nie czytalam, bo za dlugie... ^^ (nie mam czasu) ) No to moze ja tez cos swojego napisze... Tylko ktory by tu......... Moze ten najkrotszy... ma juz chyba z 7 lat... MIECZAK Jestem mieczakiem, mieczakiem w skorupie, skorupie ze skaly, ktora drazy kropla. Napiszcie, co o tym sadzicie ^^ minimum znaków maximum treśći... mi się podoba... niebanalne i w capke pizga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:30 am
wogle ktos dostegl mojn wiersz?? (jak zawsze nie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 1:37 pm
Baliaur wogle ktos dostegl mojn wiersz?? (jak zawsze nie sweatdrop ) twój wiersz ^^"? ja chyba go tu nie widze XDDDD poprostu null, niebyt XD nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:19 am
Neriel Baliaur wogle ktos dostegl mojn wiersz?? (jak zawsze nie sweatdrop ) twój wiersz ^^"? ja chyba go tu nie widze XDDDD poprostu null, niebyt XD nie ma XD ... pierwsza strona slepoty a to nowy:
siedzisz sama na podłodze patrzysz na sufit jakby On miałby tam być jesteś sama sama jak kleks na czystej kartce patrzysz na Jego zdjęcie łza zaczyna się krecić w twym oku czujesz to tęsknisz za Nim myślisz o Nim ale ty Go nie obchodzisz wstajesz wychodzisz ale nie idziesz lunatykujesz bo to jest sen jesteś ubrana w czerwoną długą suknię patrzysz na Niego On na ciebie a On odchodzi wołasz Go nie reaguje szarpiesz Go za koszulę nie reaguje padasz na kolana bezsilna nie płaczesz zaczynasz rozrywać tą krwisto czerwoną suknię ona się rozpływa zamienia w twą krew wszystko inne znika jesteś tylko ty i twa krew budzisz się pod mostem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 3:49 am
prawi cala moja tworczosc moja tworczosc redface redface Napiszcie cos o niej..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:52 pm
Moja piosenka "W nocy o pónocy poszedłem do kasyna tam strciłem 2 zł. za które miałem żonie kupić pierścionek, żona się o tym dowiedziała dała mi w 'ryja' nie wielka strata." *zachwycony* no więc wymyśliłem tą piosenkę gdy miałem 10 lat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 3:40 am
hubrich1 Moja piosenka "W nocy o pónocy poszedłem do kasyna tam strciłem 2 zł. za które miałem żonie kupić pierścionek, żona się o tym dowiedziała dała mi w 'ryja' nie wielka strata." *zachwycony* no więc wymyśliłem tą piosenkę gdy miałem 10 lat. Facet ty talent masz! Na imprezę w remizie jak znalazł! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:51 am
No to maoże i ja cos napisze:
"Miłość" Miłość to dziwne uczucie Świat widzisz wtedy w kolorach I w sercu czujesz ciepło. Lecz to co dla jednych jest szczęściem, Dla innych łzami i rozpaczą. Gdyż miłość nie zawsze szczęśliwa, Nie zawsze dobra, Nie zawsze wesoła. Miłość lubi być tragiczna. Tyleż to par niezliczonych, Tyleż to łez i serc złamanych, Przez miłość nie zawsze szczęśliwą, Lecz zawsze piękną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 3:40 am
Toolek No to maoże i ja cos napisze: "Miłość" Miłość to dziwne uczucie Świat widzisz wtedy w kolorach I w sercu czujesz ciepło. Lecz to co dla jednych jest szczęściem, Dla innych łzami i rozpaczą. Gdyż miłość nie zawsze szczęśliwa, Nie zawsze dobra, Nie zawsze wesoła. Miłość lubi być tragiczna. Tyleż to par niezliczonych, Tyleż to łez i serc złamanych, Przez miłość nie zawsze szczęśliwą, Lecz zawsze piękną. Oooooooo O______o ale ładne *^^*!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 3:52 am
ahia i moje dwa wiersze jeden napisany dla mojej psipsiółki *^^* drugi w przypływie doła... >.< zreszto to chyba widać =.=" : 1: *** Wybacz, że tak tu stoję, lecz więcej nie mogę Ci dać.
Za wszystko Co dałaś dziękuję, to Ty nie pozwoliłaś się bać.
A ja tylko patrzyłam, A ty kazałaś mi żyć.
Zastanawiałam się czemu, Zastanawiałam do dziś...
Dziś wiem że miałam cię spotkać, wiem czemu kazałaś żyć...
Bo jest sens życia zawsze... Chodźby nie wiem jak źle miało być...
Chodźby odległość od niego dzieliła i czas... Tak jak dzieli nas...2: *** A dziś oficjalnie zrywam z przeszłością Wszystkie problemy rozwiąże dziś... Wszystkie me smutki odpłyną w dal... A moje życie spłonie ogniem gorącym tak. Moja dusza też umrze W końcu po co ma żyć? Że niby: jest sens życia zawsze... Choćby nie wiem jak źle miało być ? A jednak to nie prawda... Chodź czasem wydaje się że tak... Chce umrzeć zakończyć łzy... nie chce by ktoś był zły Nie chce by miał żal.... dlatego robię tak. Nie chce nikomu przeszkadzać Powodem złości bólu czy żalu być... Dlatego zrywam z przyszłością Dlatego przestaje „być”....Aha jakby co to ja mam bloga z wierszami moimi może ktoś zechce obejrzeć TO ADRES...no i tam są DATY dodania moich wierszy .... tyle tematu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:08 pm
hubrich1 Moja piosenka "W nocy o pónocy poszedłem do kasyna tam strciłem 2 zł. za które miałem żonie kupić pierścionek, żona się o tym dowiedziała dała mi w 'ryja' nie wielka strata." *zachwycony* no więc wymyśliłem tą piosenkę gdy miałem 10 lat. Staaaaaaryy... DLACZEGO NIE ZAMIESCILES TEGO PARE MIESIECY TEMU?!! Ehh.. jestes naprawde glupi... ==' Przeciez jeszcze wtedy najlepszy black'owy zespol na swiecie jeszcze istnial! Ehh.. przeciez wtedy jeszcze Ih 3 koncertowalo ze swoim HarTkOroWyM czerwonowlosym wokalista... ehhh.. zawsze dostawalem potrojnego orgazmu jak na niego patrzalem.. na ta jego dziurawa, pokrzekluwana twarz i zielony makijaz na ry... znaczy sie makeup... staryy.. twoj tekst bylby jak znalazl na jego nowa plyte solowa sprzedawana tym razem za 1zl + batonik gratis... boshh.. Ty to w ogole nie myslisz... nie lubie Cie razz Ide stad i tyle wam powiem... Ehhh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|