|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:09 am
twisted_only_one ja tam nic nie robilam wczoraj crying ja tez siadlam przed kompem dopiero godzine temu...myslalm ze z kims pogadam a tu poosto O.o twisted straszna sprawa xp wink ale teraz ja jestem wiec moze nie bedzie tak zle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:11 am
no ja mam nadzieje wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:13 am
twisted_only_one no ja mam nadzieje wink twisted wiesz co sie mowi: "nadzieje matka..." xd Fajnego nicka masz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:18 am
Kiray twisted_only_one no ja mam nadzieje wink twisted wiesz co sie mowi: "nadzieje matka..." xd Fajnego nicka masz biggrin dziekooje jestes pierwsza osoba ktora mi to powidziala smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:20 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one no ja mam nadzieje wink twisted wiesz co sie mowi: "nadzieje matka..." xd Fajnego nicka masz biggrin dziekooje jestes pierwsza osoba ktora mi to powidziala smile twisted nie ma sprawy xd odrazu widac jaka emotke lubisz najbardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:22 am
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one no ja mam nadzieje wink twisted wiesz co sie mowi: "nadzieje matka..." xd Fajnego nicka masz biggrin dziekooje jestes pierwsza osoba ktora mi to powidziala smile twisted nie ma sprawy xd odrazu widac jaka emotke lubisz najbardziej taak najbardziej odda je moj charakter oraz jest "najslodsza" xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:24 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one no ja mam nadzieje wink twisted wiesz co sie mowi: "nadzieje matka..." xd Fajnego nicka masz biggrin dziekooje jestes pierwsza osoba ktora mi to powidziala smile twisted nie ma sprawy xd odrazu widac jaka emotke lubisz najbardziej taak najbardziej odda je moj charakter oraz jest "najslodsza" xd twisted co do charakteru to jeszcze nie wiem wink a czy "najslodsza"...ja wole ta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:26 am
kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:33 am
twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:35 am
Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:44 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted w razie czego dostaniesz dyscyplinarnego bana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:46 am
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted w razie czego dostaniesz dyscyplinarnego bana xd nie juz raz mnie zbanowano tylko nie to znowu crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:57 am
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted w razie czego dostaniesz dyscyplinarnego bana xd nie juz raz mnie zbanowano tylko nie to znowu crying crying crying twisted o naprawde?...kto to zrobil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:01 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted w razie czego dostaniesz dyscyplinarnego bana xd nie juz raz mnie zbanowano tylko nie to znowu crying crying crying twisted o naprawde?...kto to zrobil? ninja jest tu kukus? ninja pierwszego dnia mojego pobytu na gai za to ze nie czulam respectu przed nim -_-" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:11 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one kazdy lubi co innego... a co do hcarakteru to predko sie pewnie przekonasz smile twisted olki dolki 3nodding ...tylko by potem nie bylo ze nie ostrzegalam wink twisted w razie czego dostaniesz dyscyplinarnego bana xd nie juz raz mnie zbanowano tylko nie to znowu crying crying crying twisted o naprawde?...kto to zrobil? ninja jest tu kukus? ninja pierwszego dnia mojego pobytu na gai za to ze nie czulam respectu przed nim -_-" twisted Kukus...no to mialas pecha ...wiele osob na niego nazeka jednak ja mysle ze On jako jedyny stara sie zapanowac nad chaosem panujacym na polskiej gildi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|