lubisz UT |
tak lubie |
|
7% |
[ 1 ] |
bardzo lubie |
|
50% |
[ 7 ] |
tak "no i" ? |
|
35% |
[ 5 ] |
nie bo jestem cipa |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 14 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:21 am
BeeWolf_san to kto chentny niech oisze to sie jakaś tabele zrobi, z meczami i wynikami, .... cool może jakaś nagroda ?! złorzymy sie po 500 g i nagroda dla zwyciescy biggrin biggrin to pozniej napisze ci pm ze swoja kandydatura... ale wpierw musze miec od falcona ut bo inaczej to kiepsko bedzie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:40 am
BeeWolf_san to kto chentny niech oisze to sie jakaś tabele zrobi, z meczami i wynikami, .... cool może jakaś nagroda ?! złorzymy sie po 500 g i nagroda dla zwyciescy biggrin biggrin czemy nie....... tylko musze ut doinstalowac.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 7:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 12:26 pm
nie skłądać po 3 tys mowie ze ja moge dać 3 tyś, ... moze ozzy coś dorzuci i ile wy tam daće to dacie a potem sie wzyciezcy da wszystko - oczywiscie rachunek manipulacyjny dla mnie wink , nie no jaja, ... ale cos takeigo było by okej.! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 1:04 pm
BeeWolf_san nie skłądać po 3 tys mowie ze ja moge dać 3 tyś, ... moze ozzy coś dorzuci i ile wy tam daće to dacie a potem sie wzyciezcy da wszystko - oczywiscie rachunek manipulacyjny dla mnie wink , nie no jaja, ... ale cos takeigo było by okej.! cool eee to spoko...mi sie pomysl podoba..... smile tylko musze miec to ut wkoncu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 7:36 am
No to kabinuj, .... byle wiecej osob było bo tak to nie ma sesa biggrin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 4:54 am
BeeWolf_san No to kabinuj, .... byle wiecej osob było bo tak to nie ma sesa biggrin cool kabinuje kabinuje....musze sie wybrac do tego falcona bo netem cos nam z ozzem nie wyszlo...... UGABUGA ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:18 am
revcat BeeWolf_san No to kabinuj, .... byle wiecej osob było bo tak to nie ma sesa biggrin cool kabinuje kabinuje....musze sie wybrac do tego falcona bo netem cos nam z ozzem nie wyszlo...... UGABUGA ! xd Ja UT Falconowi wysłałem przez tlen i było Cycuś biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:07 am
BeeWolf_san nie skłądać po 3 tys mowie ze ja moge dać 3 tyś, ... moze ozzy coś dorzuci i ile wy tam daće to dacie a potem sie wzyciezcy da wszystko - oczywiscie rachunek manipulacyjny dla mnie wink , nie no jaja, ... ale cos takeigo było by okej.! cool ja na dzien dzisiejszy moge dac 1300... ale do czasu jak zaczniemy turniej pewnie bede miec tego wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:44 am
pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd
jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 1:19 pm
Kiray pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink znam twoje problemy z monitorem... sciagnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej.. i potem w opcjach karty graficznej rozjasnij obraz... windows bedzie wygladac paskudnie... ale w grze bedziesz miec odpowiednia jasnosc...[chyba(chyba to sie malpa na drzewie)]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 4:13 am
Ozzwald Kiray pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink znam twoje problemy z monitorem... sciagnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej.. i potem w opcjach karty graficznej rozjasnij obraz... windows bedzie wygladac paskudnie... ale w grze bedziesz miec odpowiednia jasnosc...[chyba(chyba to sie malpa na drzewie)] Moja Teoria napewno sie sprawdzi bo sam tak czasem robie przy ciemniejszy grach biggrin i działa jak ... no jak komputer pozwala ale obraz jest JAsny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 11:43 pm
BeeWolf_san Ozzwald Kiray pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink znam twoje problemy z monitorem... sciagnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej.. i potem w opcjach karty graficznej rozjasnij obraz... windows bedzie wygladac paskudnie... ale w grze bedziesz miec odpowiednia jasnosc...[chyba(chyba to sie malpa na drzewie)] Moja Teoria napewno sie sprawdzi bo sam tak czasem robie przy ciemniejszy grach biggrin i działa jak ... no jak komputer pozwala ale obraz jest JAsny biggrin ja tez tak czesto robie...jednak tym razem to nic nie daje... ostatnio znalazlem jakies sterowniki ale...byly zle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|