Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
UT // Ut2k4 // AA Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

lubisz UT
tak lubie
7%
 7%  [ 1 ]
bardzo lubie
50%
 50%  [ 7 ]
tak &quot;no i&quot; ?
35%
 35%  [ 5 ]
nie bo jestem cipa
7%
 7%  [ 1 ]
Total Votes : 14

revcat

PostPosted: Mon May 30, 2005 5:21 am

BeeWolf_san
to kto chentny niech oisze to sie jakaś tabele zrobi, z meczami i wynikami, ....

cool

może jakaś nagroda ?! złorzymy sie po 500 g i nagroda dla zwyciescy biggrin biggrin

to pozniej napisze ci pm ze swoja kandydatura... ale wpierw musze miec od falcona ut bo inaczej to kiepsko bedzie.....
PostPosted: Mon May 30, 2005 5:40 am

BeeWolf_san
to kto chentny niech oisze to sie jakaś tabele zrobi, z meczami i wynikami, ....

cool

może jakaś nagroda ?! złorzymy sie po 500 g i nagroda dla zwyciescy biggrin biggrin
czemy nie.......

tylko musze ut doinstalowac.......

opcy
Crew

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon May 30, 2005 7:27 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon May 30, 2005 8:25 am

puss87

revcat

PostPosted: Mon May 30, 2005 10:47 am

PostPosted: Mon May 30, 2005 12:26 pm

nie skłądać po 3 tys mowie ze ja moge dać 3 tyś, ... moze ozzy coś dorzuci i ile wy tam daće to dacie a potem sie wzyciezcy da wszystko - oczywiscie rachunek manipulacyjny dla mnie wink , nie no jaja, ... ale cos takeigo było by okej.! cool

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Mon May 30, 2005 1:04 pm

BeeWolf_san
nie skłądać po 3 tys mowie ze ja moge dać 3 tyś, ... moze ozzy coś dorzuci i ile wy tam daće to dacie a potem sie wzyciezcy da wszystko - oczywiscie rachunek manipulacyjny dla mnie wink , nie no jaja, ... ale cos takeigo było by okej.! cool

eee to spoko...mi sie pomysl podoba..... smile tylko musze miec to ut wkoncu....
PostPosted: Tue May 31, 2005 7:36 am

No to kabinuj, ....
byle wiecej osob było bo tak to nie ma sesa biggrin cool

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Thu Jun 02, 2005 4:54 am

BeeWolf_san
No to kabinuj, ....

kabinuje kabinuje....musze sie wybrac do tego falcona bo netem cos nam z ozzem nie wyszlo...... UGABUGA ! xd
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 8:18 am

revcat
BeeWolf_san
No to kabinuj, ....

kabinuje kabinuje....musze sie wybrac do tego falcona bo netem cos nam z ozzem nie wyszlo...... UGABUGA ! xd

Ja UT Falconowi wysłałem przez tlen i było Cycuś biggrin twisted

BeeWolf_san
Captain

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 5:07 am

BeeWolf_san
ja na dzien dzisiejszy moge dac 1300... ale do czasu jak zaczniemy turniej pewnie bede miec tego wiecej...
PostPosted: Tue Jun 07, 2005 5:44 am

pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd

jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink

Kiray
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 1:19 pm

Kiray
pomysl jest fajny...z checia bym wziol udzial...tylko ktos mi musi monitor pozyczyc xd

jak by kots nie mial na skladke to niech sie zglosi do mnie...cos na to poradze wink
znam twoje problemy z monitorem... sciagnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej.. i potem w opcjach karty graficznej rozjasnij obraz... windows bedzie wygladac paskudnie... ale w grze bedziesz miec odpowiednia jasnosc...[chyba(chyba to sie malpa na drzewie)]
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 4:13 am

Ozzwald
Kiray

znam twoje problemy z monitorem... sciagnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej.. i potem w opcjach karty graficznej rozjasnij obraz... windows bedzie wygladac paskudnie... ale w grze bedziesz miec odpowiednia jasnosc...[chyba(chyba to sie malpa na drzewie)]

Moja Teoria napewno sie sprawdzi bo sam tak czasem robie przy ciemniejszy grach biggrin i działa jak ... no jak komputer pozwala ale obraz jest JAsny biggrin

BeeWolf_san
Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Wed Jun 15, 2005 11:43 pm

BeeWolf_san
Ozzwald
Kiray

Moja Teoria napewno sie sprawdzi bo sam tak czasem robie przy ciemniejszy grach biggrin i działa jak ... no jak komputer pozwala ale obraz jest JAsny biggrin

ja tez tak czesto robie...jednak tym razem to nic nie daje...
ostatnio znalazlem jakies sterowniki ale...byly zle xp
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas