|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:48 am
Autark renge_karen Delein the Wildest Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo... ale ja tak lubie czerwony crying pupe masz gołą redface biggrin hehe >v<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:21 am
renge_karen Autark renge_karen Delein the Wildest Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo... ale ja tak lubie czerwony crying pupe masz gołą redface biggrin hehe >v<*podaje kocyk* prosze, bo jeszcze zmarzniesz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:33 pm
renge_karen po prostu on mnie jakos nie kreci i tyle......... Rozumiem, rozumiem stare Ale jestem jeszcze troche ciekawa co Pan Tatuś Mroczny powie na temat cotów... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 2:12 am
Autark renge_karen Autark renge_karen Delein the Wildest Czerwony jest dla modow zarezerwowany...i troche konfuzjuje Oo... ale ja tak lubie czerwony crying pupe masz gołą redface biggrin hehe >v<*podaje kocyk* prosze, bo jeszcze zmarzniesz redface wie pan taki czerwony szaliczek to by mnie ogrzal whee ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 2:13 am
Pszczola_M renge_karen po prostu on mnie jakos nie kreci i tyle......... Rozumiem, rozumiem stare Ale jestem jeszcze troche ciekawa co Pan Tatuś Mroczny powie na temat cotów... blaugh tyle razy byl na forum a nie napisal wlasnie nic na ten temet niech ja go dorwe ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:09 am
renge_karen Pszczola_M renge_karen po prostu on mnie jakos nie kreci i tyle......... Rozumiem, rozumiem stare Ale jestem jeszcze troche ciekawa co Pan Tatuś Mroczny powie na temat cotów... blaugh tyle razy byl na forum a nie napisal wlasnie nic na ten temet niech ja go dorwe ><Dajesz, dajesz... bedzie smiesznie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:02 am
Pszczola_M renge_karen Pszczola_M renge_karen po prostu on mnie jakos nie kreci i tyle......... Rozumiem, rozumiem stare Ale jestem jeszcze troche ciekawa co Pan Tatuś Mroczny powie na temat cotów... blaugh tyle razy byl na forum a nie napisal wlasnie nic na ten temet niech ja go dorwe ><Dajesz, dajesz... bedzie smiesznie dramallama ja go dorwalam na forum a on owiedzial ze tylko sjuga mroku mowi co to jest i cham nie chcial powiedziec >< twisted evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:57 am
renge_karen wie pan taki czerwony szaliczek to by mnie ogrzal whee .... ja tez potrafie byc czerwony na buzi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:32 am
Autark renge_karen wie pan taki czerwony szaliczek to by mnie ogrzal whee .... ja tez potrafie byc czerwony na buzi redface to jeszcze dolorzymy tej czerwieni *buziaczek* ^D^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 7:10 am
renge_karen Autark renge_karen wie pan taki czerwony szaliczek to by mnie ogrzal whee .... ja tez potrafie byc czerwony na buzi redface to jeszcze dolorzymy tej czerwieni *buziaczek* ^D^ok redface rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:43 am
renge_karen ja go dorwalam na forum a on owiedzial ze tylko sjuga mroku mowi co to jest i cham nie chcial powiedziec >< twisted evil sluga mroku... a moglby powiedziec, ze mam racje talk2hand rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:13 am
Pszczola_M renge_karen ja go dorwalam na forum a on owiedzial ze tylko sjuga mroku mowi co to jest i cham nie chcial powiedziec >< twisted evil sluga mroku... a moglby powiedziec, ze mam racje talk2hand rofl pewnie sam wymyslil i sie przyznac nie chce........ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:17 am
Autark renge_karen Autark renge_karen wie pan taki czerwony szaliczek to by mnie ogrzal whee .... ja tez potrafie byc czerwony na buzi redface to jeszcze dolorzymy tej czerwieni *buziaczek* ^D^ok redface rolleyes ^D^ ale jazda biggrin
to jeszcze jeden biggrin *buziaczek* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 3:54 am
Pszczola_M Czemu? blaugh Wedlug mnie on nie tylko "osmiesza" ludzi i robi z siebie pajaca, ale rowniez chce przez to cos przekazac domokun ty nie rozumiesz istoty tego programu talk2hand *znikum*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|