|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:48 am
Ryuukei oshii Aidanna Skladam skarge za Twistus... Bo sie jak zwykle czepia tylko mnie (patrz: topic galeria) Czemu inni nie dostali ostrzezenia za pisanie nie na temat w galerii tylko ja?? dramallama xd do Twojej informacji to bylo ostrzezenmie do wszytkich ==
jestes dziecko przewrazliwionaTwistus.... trzeba bylo przyznac jej racje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:23 am
Lynkyn.. nie masz nic lepszejszego do roboty niz komentowac wypowiedzi sprzed ponad miesiaca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 1:17 pm
Opcuchu.. nie masz nic lepszego do roboty niz komentowac komentarze linkina do wypiowiedzi sprzed ponad miesiaca ?! scream xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:18 pm
Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:38 pm
padalec Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic a moze jakies uzasadnienie albo konkretne zazalenie? dla sceptykow i marud istnieje zaczarowany guziczek na gorze strony, nazywa sie: "quit guild". Jest duzy wybor alternatywnych gildii, rowniez polskojezycznych, wiec naprawde nie ma sensu, zeby ktos sie w takiej gildii "do bani" meczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 8:33 am
padalec Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:21 am
Omega Sun padalec Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic a moze jakies uzasadnienie albo konkretne zazalenie? dla sceptykow i marud istnieje zaczarowany guziczek na gorze strony, nazywa sie: "quit guild". Jest duzy wybor alternatywnych gildii, rowniez polskojezycznych, wiec naprawde nie ma sensu, zeby ktos sie w takiej gildii "do bani" meczyl Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:25 am
padalec Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą oj, raczej nieprędko... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:31 am
EvilYuki padalec Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą oj, raczej nieprędko... xD Niektórzy już nawet zaczęli tęsknić mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:11 pm
Zimtca EvilYuki padalec Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą oj, raczej nieprędko... xD Niektórzy już nawet zaczęli tęsknić mrgreen Jedna z waszych moderatorek sie na mnie uwziela i chyba bardzo jej zalezy bym zniknol z tamtad stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:16 pm
padalec Omega Sun padalec Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic a moze jakies uzasadnienie albo konkretne zazalenie? dla sceptykow i marud istnieje zaczarowany guziczek na gorze strony, nazywa sie: "quit guild". Jest duzy wybor alternatywnych gildii, rowniez polskojezycznych, wiec naprawde nie ma sensu, zeby ktos sie w takiej gildii "do bani" meczyl Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą przeciez jestes mulem jednego z ich uzytkownikow, nie po to powstalym ku uciesze innych, zeby go wywalac... Tak wiec mozesz spac spokojnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:22 pm
Omega Sun padalec Omega Sun padalec Guildia ogolnie jest do bani, a moderatorzy to juz lepiej nie mowic a moze jakies uzasadnienie albo konkretne zazalenie? dla sceptykow i marud istnieje zaczarowany guziczek na gorze strony, nazywa sie: "quit guild". Jest duzy wybor alternatywnych gildii, rowniez polskojezycznych, wiec naprawde nie ma sensu, zeby ktos sie w takiej gildii "do bani" meczyl Ale jak? Z PPC lada dzien mnie wypierdzielą przeciez jestes mulem jednego z ich uzytkownikow, nie po to powstalym ku uciesze innych, zeby go wywalac... Tak wiec mozesz spac spokojnie blaugh Kee? Nie czaje, ale ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:29 pm
Macie tu jakies regulaminy, chuj wie co i po cholere, to jest tylko jakas forma Chateringu typu wp, onet i takie tam i tak naprawde nie wiadomo kto jest kim, rownie dobrze mozna miec ze 6kont, jak mnie wywalicie, a po robocie nudzilo mi sie bedzie, zrobie nastepne i po sprawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:36 pm
padalec Macie tu jakies regulaminy, chuj wie co i po cholere, to jest tylko jakas forma Chateringu typu wp, onet i takie tam i tak naprawde nie wiadomo kto jest kim, rownie dobrze mozna miec ze 6kont, jak mnie wywalicie, a po robocie nudzilo mi sie bedzie, zrobie nastepne i po sprawie. no to zegnam (za przeklinanie, psucie atmosfery i proby obrazania modeatorow), zrob sobie kolejne konto, nawet jesli ktos z moderatorow nie sprawdzi go i Cie wpusci, to wywalimy Cie po pierwszej nieregulaminowej akcji. Dla nas ban to mniej roboty niz dla Ciebie zalozenie konta, ale jesli Cie to bawi i nudzisz sie tak bardzo, ze chce Ci sie zakladac muleacconty i pchac sie tam gdzie Cie nie chca, to zapraszamy ponownie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|