|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:35 am
Kagenoyami Setsuna Dragonclaw Kagenoyami Setsuna Dragonclaw właśnie crying ja nie mam ani jednego ani drugiego mam tylko "project dogwaffle" ale na nim nie można za bardzo poprawiać już istniejących... czego ty kage używasz question Uzywam Tableta firmy Pentagram (model XL) oraz programu firmy Ulead zwanego Photoimpact (pelna wersja zostala dolaczona do tableta) od dłuższego czasu nawijam rodzicom o tablet... nawet niewielki... żeby tylko był... właśnie o pentagrama... ja ce tablet!!! whee whee pewnie nie narysowałbyś mojej postaci za samo "proszę" i "dziękuję"? 3nodding 3nodding 3nodding No, musialabys jeszcze dodac wirtualnego buziaka wink Pozatym cwiczylem juz raz na twojej postaci, wiec... czemu nie? wink Moze byc SD? może być ^^ :* dzięki kage heart whee 3nodding zero... jak dla mnie to jest... no nie cudo ale i tak wspaniały arcik ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 7:15 am
Uber.Zer0 A oto i moja próbka robiona bez tableta i innych "akcesoriów" - tylko ołówek b3 , temperówka & gumka xd Krytyka mile widziana , a co do skrzydeł - wiem że sądo dupy ale robiłem to o godzinie 3:00 i chciałemto już skończyć i iść spać xd  *podnosi szczękę z ziemi* *poszła wątpić w siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 7:42 am
*gapi się na Uber.Zer0 eek * Eeeee.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 7:44 am
Uber.Zer0 A oto i moja próbka robiona bez tableta i innych "akcesoriów" - tylko ołówek b3 , temperówka & gumka xd Krytyka mile widziana , a co do skrzydeł - wiem że sądo dupy ale robiłem to o godzinie 3:00 i chciałemto już skończyć i iść spać xd  uuuuuuuuuuuu ........ eek .......... ooooooooooooooo.......... eek eek eek heart heart lol !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 7:54 am
[zbiera szczeke spod szafy] eee...Uber...po prostu...eee...ŁAŁ. To jest niesamowite. I nie czepiaj sie skrzydel, bo to glownie one powalily mnie na ziemie^^. Ale Yumcio kocha skrzydla, wiec moze byc stronniczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 8:12 am
Ekhem... o.O ... ... O.o ... ... eek *zbiera zęby spod krzesła* ... Nie mam nic inteligentnego do dodania O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 9:04 am
Delein Uber.Zer0 A oto i moja próbka robiona bez tableta i innych "akcesoriów" - tylko ołówek b3 , temperówka & gumka xd Krytyka mile widziana , a co do skrzydeł - wiem że sądo dupy ale robiłem to o godzinie 3:00 i chciałemto już skończyć i iść spać xd  *podnosi szczękę z ziemi* *poszła wątpić w siebie* *patrzy nie mogac oderwać wzroku* zatkalo mnie..... Autentycznie.... Chłopie jesteś wielki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 9:36 am
Uber.Zer0 A oto i moja próbka robiona bez tableta i innych "akcesoriów" - tylko ołówek b3 , temperówka & gumka xd Krytyka mile widziana , a co do skrzydeł - wiem że sądo dupy ale robiłem to o godzinie 3:00 i chciałemto już skończyć i iść spać xd  Masz boskie cieniowanie ale troszkę kicha z proporcjami... ale rysunek swietny.... QWA JA CHCE SKANER domokun domokun domokun ALBO CHOCIAŻ TABLET!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 9:54 am
Korangar =[XF]= Uber.Zer0 A oto i moja próbka robiona bez tableta i innych "akcesoriów" - tylko ołówek b3 , temperówka & gumka xd Krytyka mile widziana , a co do skrzydeł - wiem że sądo dupy ale robiłem to o godzinie 3:00 i chciałemto już skończyć i iść spać xd Masz boskie cieniowanie ale troszkę kicha z proporcjami... ale rysunek swietny.... QWA JA CHCE SKANER domokun domokun domokun ALBO CHOCIAŻ TABLET!!! crying crying crying Wow, jestem naprawde pod wrazeniem. Najlepsze sa skrzydelka.. mniam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 3:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:35 pm
Yume!!!! Masz sliczna kreske ^^ moze proporcje nie takie jakie maja byc ale to z czasem Ci sie poprawi, wiesz mi wink (wkoncu od czegos i ja musialam zaczac......choc nadal mam problem z proporcja ciala - -')
odnosnie Zer0.....
eek <--moja reakcja kiedy zobaczylam rysunek :] skrzydla kapitalne (masz duza wyobraznie xd ) nyo ale zachwiane proporcje a nogi i rece wygladaja stucznie i gumowato wink i nie chce Cie tym mieszac z blotem, tylko zebys poprawial swoje bledy bo przeciez pokazujemy swoje rysunki po to aby sobie nawzajem pomagac , ne? ^^
i dlaczego mi nikt nie mowi co jest nie tak w moich artka crying wiem ze one nie sa takie sliczniutkie ale chyba nie az takie tragiczne zeby ich nie komentowac......a ja nie zawsze widze swoje wszytkie bledy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:36 am
Ech , bez przesady , tu nie ma nad czym się zachwycać - Korangar , Akiko : Domo arigatou za konstruktywną krytykę - u mnie proporcje zawsze były do bani a za każdym razem gdy próbuję to zmienić wychodzą jeszcze bardziej groteskowo.. No cóż - spaczenie ChAoSu sweatdrop
Chociarz spodziewałem się że raczej mni zbluzgacie za skrzydła sweatdrop
A Twoich prac nikt nie komentuje Akiko może dla tego , że my nędzni śmiertelnicy nie mamy praw komentować prac muzy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:31 am
Świetne rysunki Yumahala - te twarze napwawdę wyrażają emocje , czuć , że to nie jest tylko rysunek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:35 am
Bardzo mi sie podobaja ^^ Z tym, ze radzilbym sie szarpnac na blok rysunkowy - naprawde lepszy efekt niz niebieska kratka ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:37 am
Kagenoyami Bardzo mi sie podobaja ^^ Z tym, ze radzilbym sie szarpnac na blok rysunkowy - naprawde lepszy efekt niz niebieska kratka ^^' Chyba że przy kratce łatwiej zachować proporcje , może tego chce Yumehala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|