|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2014 11:36 pm
Lemulia Hát,én is kész lettem a rajzzal >< sweatdrop Remélem tetszik ><  Annyira örülök, hogy sokaknak (NEKED IS!!!) eszedbe jutok. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2014 11:37 pm
Minimál hosszabbitást (2-3 nap) lehetne esetleg kérni? Mivel én még nem dobtam fel a rajzot. Kész van, csak még nem tudtam feldobni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2014 11:52 pm
vrobi Yuki Naoto elkészültem! biggrin Spoiler gomb alá raktam, hogy ne húzza szét az oldalt 3nodding szerelmes vagyok magamba biggrin DAFUQ, rajta vagyok. O_O And it's ... it's BEAUTIFUL! Köszönöm! :33 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 12:33 am
DemiMurgos DAFUQ, rajta vagyok. O_O And it's ... it's BEAUTIFUL! Köszönöm! :33 heart Nagyon örülök, hogy tetszik biggrin és én is köszönöm :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 2:54 am
III_Kisrajczy_III Minimál hosszabbitást (2-3 nap) lehetne esetleg kérni? Mivel én még nem dobtam fel a rajzot. Kész van, csak még nem tudtam feldobni sweatdrop Huhh, én is egy kicsit elsiklottam a verseny felett, de szeretnék beküldeni, viszont csak a hétvégén tudok leghamarabb a rajztáblámhoz férni, ezért nem 100%, hogy befejezem időben. Lehet egy esetleges icipici késéssel csatlakozni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 5:43 am
Hát, nem örülök neki, mert nem véletlenül volt ez a leadási határidő. Hétfőn egy új versenyt akartam indítani, de akkor eltolom egy hónappal az egészet. Igen, az idő megszállottja vagyok.
edit: Nem egy hónappal, hanem legalább kettővel, mert ugye Áprilisban meg Húsvét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 10:33 am
Malreni Hát, nem örülök neki, mert nem véletlenül volt ez a leadási határidő. Hétfőn egy új versenyt akartam indítani, de akkor eltolom egy hónappal az egészet. Igen, az idő megszállottja vagyok. edit:Nem egy hónappal, hanem legalább kettővel, mert ugye Áprilisban meg Húsvét. Tudom, hogy versenyzőként elfogult lehetek, de szerintem egy hónap sok idő, mert egy hónap (főleg ha kettő az az egy) alatt képesek az emberek elfelejteni a következő határidőt. Ez olyan, hogy a késő vonathoz is szoktak futni az emberek, két hónap múlva is lehetnek, akik időtolást kérhetnek. Szerintem egy hét elegendő kell hogy legyen, ez így is 10 nap, ha mától számítjuk. Persze ez csak az én véleményem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 10:43 am
Yuki Naoto Malreni Hát, nem örülök neki, mert nem véletlenül volt ez a leadási határidő. Hétfőn egy új versenyt akartam indítani, de akkor eltolom egy hónappal az egészet. Igen, az idő megszállottja vagyok. edit:Nem egy hónappal, hanem legalább kettővel, mert ugye Áprilisban meg Húsvét. Tudom, hogy versenyzőként elfogult lehetek, de szerintem egy hónap sok idő, mert egy hónap (főleg ha kettő az az egy) alatt képesek az emberek elfelejteni a következő határidőt. Ez olyan, hogy a késő vonathoz is szoktak futni az emberek, két hónap múlva is lehetnek, akik időtolást kérhetnek. Szerintem egy hét elegendő kell hogy legyen, ez így is 10 nap, ha mától számítjuk. Persze ez csak az én véleményem. Az egy hónap engem is meglepett, nekem elég lesz a hétvégéig. Csak a legvégső esetben szeretnék hétfőre csúszni, csak attól tartok, hogy a hétvégém nem úgy fog alakulni, ahogy én szeretném.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 11:40 am
Selly1125 Az egy hónap engem is meglepett, nekem elég lesz a hétvégéig. Csak a legvégső esetben szeretnék hétfőre csúszni, csak attól tartok, hogy a hétvégém nem úgy fog alakulni, ahogy én szeretném. én is úgy láttam a hozzászólásotokban, hogy csak pár nap kell nektek 3nodding addig is jó munkát az alkotáshoz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 11:55 am
A következő játékról beszéltem. Azt fogom eltolni. Time penalty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2014 12:11 pm
Malreni A következő játékról beszéltem. Azt fogom eltolni. Time penalty. bocsi, félreértettem. emotion_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2014 2:18 am
na ki volt az a nagyon okos aki a koliban hagyta a markerjeit.... sweatdrop s**t.... este jövök a rajzzal heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2014 12:25 pm
és íme...nem a legjobb munkám, de remélem tetszik smile Ez a Döglött macska kávézó akar lenni biggrin
talk2hand bocsi mindazoktól, akik lemaradtak róla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2014 1:07 pm
Na, rendbeeeeen most már félek feltölteni az enyémet! xd Mindenkié olyan jó!!!! heart ....... De azért elkészítettem és itt is van:

~Legközelebb jobb lesz ennél!!!~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|