|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 5:55 am
Nekem a december 20-ai, 21-ei, 23-ai, 24-ei és 25-ei cuccok tetszenek. A többi nem igazán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 1:41 pm
Azóta megvan a 17 destroy-ért járó achivement-em is. A 25 redeem-ért járót 2-3 nappal korábban szereztem meg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2012 1:46 am
Felkerült egy új Treehouse-os cucc, az Apocalyptic Explosion. 32 stickerbe kerül, MP-n 50k körül van most.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2013 1:29 pm
Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2013 3:45 pm
Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2013 4:10 am
Malreni Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni. nekem is kellett egy napot várni mire megadta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2013 1:03 pm
Az Timmy Malreni Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni. nekem is kellett egy napot várni mire megadta...Nálam több nap volt, azért kezdett gyanús lenni, úgyhogy írtam abba a topicba, amit dev alertben mondtak, abban a reményben, hogy gyorsan lefolyik az ügy.... sweatdrop Azóta sem kaptam meg, igaz, el kell ismerni, hogy a deveknek sincs könnyű dolguk, mert azt a topikot minden idióta összeszemeteli.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2013 2:29 pm
Molylepke Az Timmy Malreni Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni. nekem is kellett egy napot várni mire megadta...Nálam több nap volt, azért kezdett gyanús lenni, úgyhogy írtam abba a topicba, amit dev alertben mondtak, abban a reményben, hogy gyorsan lefolyik az ügy.... sweatdrop Azóta sem kaptam meg, igaz, el kell ismerni, hogy a deveknek sincs könnyű dolguk, mert azt a topikot minden idióta összeszemeteli......... Én másfél évet vártam, mire sikerült kijavítaniuk a DarkBlue Cargo Shorts layer hibáit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2013 3:09 pm
Hearmy Molylepke Az Timmy Malreni Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni. nekem is kellett egy napot várni mire megadta...Nálam több nap volt, azért kezdett gyanús lenni, úgyhogy írtam abba a topicba, amit dev alertben mondtak, abban a reményben, hogy gyorsan lefolyik az ügy.... sweatdrop Azóta sem kaptam meg, igaz, el kell ismerni, hogy a deveknek sincs könnyű dolguk, mert azt a topikot minden idióta összeszemeteli......... Én másfél évet vártam, mire sikerült kijavítaniuk a DarkBlue Cargo Shorts layer hibáit... MEGKAPTAM!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2013 11:46 am
Molylepke Hearmy Molylepke Az Timmy Malreni Molylepke Roppant humorosnak tartom, hogy az utolsó pillanatban befejezem az eventet, és nem grantingolja az achit.... stare Várj vele, később szokta adni. nekem is kellett egy napot várni mire megadta...Nálam több nap volt, azért kezdett gyanús lenni, úgyhogy írtam abba a topicba, amit dev alertben mondtak, abban a reményben, hogy gyorsan lefolyik az ügy.... sweatdrop Azóta sem kaptam meg, igaz, el kell ismerni, hogy a deveknek sincs könnyű dolguk, mert azt a topikot minden idióta összeszemeteli......... Én másfél évet vártam, mire sikerült kijavítaniuk a DarkBlue Cargo Shorts layer hibáit... MEGKAPTAM!! 4laugh Gratgrat! Megérte várni! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2013 1:36 pm
Az Timmy Gratgrat! Megérte várni! cat_biggrin Meg könyörögni érte a mod-oknak. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|