|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 7:36 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk whee Mostanra már tök jól megy a játék,a baglyot is bezsebeltem whee Valóban ez nem fog menni érzés volt eleinte pedig Gratula biggrin Én tegnap este már a kardot is összehoztam (100 támadás), már egész jól megy a kaszabolás, 20 pontot is elértem párszor. Megértem... Na most majd a kabátka... Vagy 250 támadás és gyógyítás lesz vagy 500 gyógyítás... De valószínűleg az előbbi, elvileg arra is ad az angol leírások szerint (nem hivatalos, az igaz). Az achievement meg még keményebb dió, nem tudom, vállalom-e... Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re. Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt. Az a baj,hogy innentől én fanatikban fogok menni az achivementig valószínűleg.Reggel is már tiszta álmos voltam,de a bagolyig nem álltam le biggrin Jobban hangzik,hogy támadás-gyógyítás összegének kell 1000nek lennie.Meddig is van most ez az event?Csak hétvégén,vagy még belenyúlik a jövő hétbe?Nekem is sikerülget a 20 pontos sebzés,meg volt már mikor 20at tudtam gyógyítani is,tök büszke is voltam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 7:45 am
renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk whee Mostanra már tök jól megy a játék,a baglyot is bezsebeltem whee Valóban ez nem fog menni érzés volt eleinte pedig Gratula biggrin Én tegnap este már a kardot is összehoztam (100 támadás), már egész jól megy a kaszabolás, 20 pontot is elértem párszor. Megértem... Na most majd a kabátka... Vagy 250 támadás és gyógyítás lesz vagy 500 gyógyítás... De valószínűleg az előbbi, elvileg arra is ad az angol leírások szerint (nem hivatalos, az igaz). Az achievement meg még keményebb dió, nem tudom, vállalom-e... Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re. Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt. Az a baj,hogy innentől én fanatikban fogok menni az achivementig valószínűleg.Reggel is már tiszta álmos voltam,de a bagolyig nem álltam le biggrin Jobban hangzik,hogy támadás-gyógyítás összegének kell 1000nek lennie.Meddig is van most ez az event?Csak hétvégén,vagy még belenyúlik a jövő hétbe?Nekem is sikerülget a 20 pontos sebzés,meg volt már mikor 20at tudtam gyógyítani is,tök büszke is voltam xd Tudom, milyen érzés. Én tegnap a maradék 20-30 támadást már össze akartam hozni lefekvés előtt, beletelt egy kis időbe, de azért egész éjjel nem csinálnám. Szerintem egy hétig biztosan lesz. Tavaly se párnapos volt, bár később kezdődött, mint most. Kb. másfél-két hétig, ha tartott az Archívumban lévő 2011 Halloween-es poszt dátumaiból ítélve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 7:48 am
Én nem igazán törekszem az achivement-ért, de a bagolyért igen, csak nem nagy léptekben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 8:05 am
Jól el lehet ezzel tölteni az időt,közben gyűjtögetem a cukorkát is,úgyhogy már 3ablakban tolom itt a Gaiat.Nemsokára meglesz a kard is,happy minden.Köszi Obi,ha jövő héten is lesz már biztosan fanatik achivementes leszek-remélem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 8:37 am
renahk Jól el lehet ezzel tölteni az időt,közben gyűjtögetem a cukorkát is,úgyhogy már 3ablakban tolom itt a Gaiat.Nemsokára meglesz a kard is,happy minden.Köszi Obi,ha jövő héten is lesz már biztosan fanatik achivementes leszek-remélem rofl Hajrá smile Reméljük blaugh rofl Majd megpróbálok én is legalább a kabátig eljutni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 9:05 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk whee Mostanra már tök jól megy a játék,a baglyot is bezsebeltem whee Valóban ez nem fog menni érzés volt eleinte pedig Gratula biggrin Én tegnap este már a kardot is összehoztam (100 támadás), már egész jól megy a kaszabolás, 20 pontot is elértem párszor. Megértem... Na most majd a kabátka... Vagy 250 támadás és gyógyítás lesz vagy 500 gyógyítás... De valószínűleg az előbbi, elvileg arra is ad az angol leírások szerint (nem hivatalos, az igaz). Az achievement meg még keményebb dió, nem tudom, vállalom-e... Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re. Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt. Az a baj,hogy innentől én fanatikban fogok menni az achivementig valószínűleg.Reggel is már tiszta álmos voltam,de a bagolyig nem álltam le biggrin Jobban hangzik,hogy támadás-gyógyítás összegének kell 1000nek lennie.Meddig is van most ez az event?Csak hétvégén,vagy még belenyúlik a jövő hétbe?Nekem is sikerülget a 20 pontos sebzés,meg volt már mikor 20at tudtam gyógyítani is,tök büszke is voltam xd Tudom, milyen érzés. Én tegnap a maradék 20-30 támadást már össze akartam hozni lefekvés előtt, beletelt egy kis időbe, de azért egész éjjel nem csinálnám. Szerintem egy hétig biztosan lesz. Tavaly se párnapos volt, bár később kezdődött, mint most. Kb. másfél-két hétig, ha tartott az Archívumban lévő 2011 Halloween-es poszt dátumaiból ítélve. Juppijeah,magvan a kardom nekem is végre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 9:07 am
renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re. Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt. Az a baj,hogy innentől én fanatikban fogok menni az achivementig valószínűleg.Reggel is már tiszta álmos voltam,de a bagolyig nem álltam le biggrin Jobban hangzik,hogy támadás-gyógyítás összegének kell 1000nek lennie.Meddig is van most ez az event?Csak hétvégén,vagy még belenyúlik a jövő hétbe?Nekem is sikerülget a 20 pontos sebzés,meg volt már mikor 20at tudtam gyógyítani is,tök büszke is voltam xd Tudom, milyen érzés. Én tegnap a maradék 20-30 támadást már össze akartam hozni lefekvés előtt, beletelt egy kis időbe, de azért egész éjjel nem csinálnám. Szerintem egy hétig biztosan lesz. Tavaly se párnapos volt, bár később kezdődött, mint most. Kb. másfél-két hétig, ha tartott az Archívumban lévő 2011 Halloween-es poszt dátumaiból ítélve. Juppijeah,magvan a kardom nekem is végre biggrin Gratula biggrin És hajrá ha rápályázol a militia coat-ra is 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 9:19 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Köszi whee Látom szépen kiegészítetted a leírást,az achivement tényleg kemény dió eek Én is megyek most a kardra smile Igyekszem, bár picit bőbeszédű vagyok néha sweatdrop És igen, az. Valaki egy fórumon pánikolt, hogy nincs meg, de végül meglett neki, csak nem rögtön. És úgy kapta meg, hogy a támadások és gyógyítások összege volt 1000, de gondolom akkor is bejönne, ha csak az egyiket edzené valaki 1000-re. Hajrá smile Én meg majd a kabátkára, bár most nem nagyon érzem magam motiváltnak. Valószínűleg 250-re birkózom fel mindkettőt. Az a baj,hogy innentől én fanatikban fogok menni az achivementig valószínűleg.Reggel is már tiszta álmos voltam,de a bagolyig nem álltam le biggrin Jobban hangzik,hogy támadás-gyógyítás összegének kell 1000nek lennie.Meddig is van most ez az event?Csak hétvégén,vagy még belenyúlik a jövő hétbe?Nekem is sikerülget a 20 pontos sebzés,meg volt már mikor 20at tudtam gyógyítani is,tök büszke is voltam xd Tudom, milyen érzés. Én tegnap a maradék 20-30 támadást már össze akartam hozni lefekvés előtt, beletelt egy kis időbe, de azért egész éjjel nem csinálnám. Szerintem egy hétig biztosan lesz. Tavaly se párnapos volt, bár később kezdődött, mint most. Kb. másfél-két hétig, ha tartott az Archívumban lévő 2011 Halloween-es poszt dátumaiból ítélve. Juppijeah,magvan a kardom nekem is végre biggrin Gratula biggrin És hajrá ha rápályázol a militia coat-ra is 3nodding Köszi úgy lesz,egyenesen előre! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 9:36 am
Na jó már tudom, hogy hol keresem, Von akárkinél vagyok, de az nem egészen értem, hogy melyik bagolyt kell irtanom vagy mit? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 10:01 am
Mindent leírt itt a fórum elején Obi, csak olvasd el jobban és figyelmesebben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 10:38 am
Obi Aoi renahk Jól el lehet ezzel tölteni az időt,közben gyűjtögetem a cukorkát is,úgyhogy már 3ablakban tolom itt a Gaiat.Nemsokára meglesz a kard is,happy minden.Köszi Obi,ha jövő héten is lesz már biztosan fanatik achivementes leszek-remélem rofl Hajrá smile Reméljük blaugh rofl Majd megpróbálok én is legalább a kabátig eljutni. Van egy fórum itt, safezone a neve,és valóban szépen lehet felszipkázni az energiát,engem most 3gyilok alatt sem támadtak meg-mármint megöltem 3vámpírt,amúgy általában másfélig tudtam kb egy healeléssel eljutni,ajánlom figyelmébe mindenkinek,aki nem tartja sportszerűtlennek vagy mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2012 10:54 am
Akai-Inari Na jó már tudom, hogy hol keresem, Von akárkinél vagyok, de az nem egészen értem, hogy melyik bagolyt kell irtanom vagy mit? sweatdrop Ha valakinél ott van az attack (A Halloween 2k12: The Don fórum akármelyik topikjában), akkor klikkelsz az attackra és bejön a minijáték, ahol a baglyokat kell nyiszálnod, ha vámpír oldalon vagy, a denevéreket meg ki kell kerülni. És mindig a legutóbbi ottani posztolástól számított 10 percen belül tudsz támadni, valamint az ottani bumpolás energy-t is ad. Tehát ha sehol nem találnál attackot a főfórumban, akkor a biztonság kedvéért bumpolj valahova ott, de számíts akkor arra, hogy megtámadnak és akkor a Von helson fórumban valahol gyorsan bumpolj valahol, lehetőleg healelős topikban, hogy gyógyíthassanak más vámpírpártiak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 12:40 am
Na én azóta 20 szárnymatricáért vettem light elf potion-t és sikeresen felhasználtam. wink Végül jobban tetszik, mint gondoltam és ez sem sovány végtagú, bár ezt korábban is tudtam, mikor tudomást szereztem róla és képen is láttam, amit linkeltem egy fórumon keresztül. smile Talán ilyen elf maradok alapból örökre, de nem biztos, még meglátom. Amúgy is általában, vagy szinte mindig elf voltam. De azért néha átváltozom rövidebb időkre külön kisebb lényekké (mint például grunny, cheepz, Jack tökfej, vörös vérfarkas stb.), ahogy eddig is néha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:36 am
még egy gondom van tegnap beszedtem pár-cukrot a boltokban, de tuti, hogy nem 21, viszont azóta egy darabot sem ad, csak ezt: Don't be greedy, I already gave you some candy." , még akkor is, ha órákkal ezelőtt voltam ott. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 3:47 am
Akai-Inari még egy gondom van tegnap beszedtem pár-cukrot a boltokban, de tuti, hogy nem 21, viszont azóta egy darabot sem ad, csak ezt: Don't be greedy, I already gave you some candy." , még akkor is, ha órákkal ezelőtt voltam ott. sweatdrop Igen, mert minden item-körben minden eladó 1x ad candy-t de a 22-iket valamelyik megadja, próbáld végig mindegyiket a La Victoire-on kívül, amíg meg nem lesz. Én így szoktam, ha Steinnél jön ki a 21-ik (sorban szoktam menni általában).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|