|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:54 am
Owiec Twistus arrow stara dupa jest 20 mrgreen mlodsza od ciebie o jakies 2,5 miesiaca rofl pozatym jeszcze mam 19 rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:56 am
Twistus Owiec Twistus arrow stara dupa jest 20 mrgreen mlodsza od ciebie o jakies 2,5 miesiaca rofl pozatym jeszcze mam 19 rofl wink to nie istotne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:04 am
nie mam czym.... bobasie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:30 am
Lat: 24 Zainteresowania: Kobiety, sztuka, mechanika,nie chce mi sie dalej pisac. Lubie: Imprezowac? Moja kobiete. Nie lubie: Lamusow Ulubiony kolor: czarny Zodiak: Skorpion Imie: Krzys Nazwisko: g*****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:58 am
Pelnoletnia+jeden rok.
Wszystkiego dobrego Kasmizar heart
Granat: imprezki? wez swoja laske, przyjezdzaj do pozka. Pulsar wita whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 6:36 am
Lat: pełnoletnia Zodiak: Skorpion Żywiol: Woda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:51 am
Wiek: obudzilem sie w 1988 roku Poziom wyksztalcenia: ....... chyba jakis zart zainteresowania: M&A biggrin lubie: brak nie lubie: wszystkiego imie: lepiej nie XP miejsce zamieszkania: telefon go nie lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:05 am
Wiek: XVII Poziom wyksztalcenia: Uga?? zainteresowania: prace manualne lubie: cynamon nie lubie: nie-cynamonu miejsce zamieszkania: jaskinia
obecny gold: 402 i ciagle rośnie !! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:39 am
Wiek: rocznikowo 15... sweatdrop Poziom wyksztalcenia: niepelne podstawowe blaugh zainteresowania: ksiazki, fotografia, rysowanie, dziennikarstwo w gazetce szkolnej rofl , flash-mobbing, spotkania z przyjaciolmi, muuzyka ... lubie - to co wyzej i pare innych dupereli... nie lubie - fuf... duzo rzeczy mrgreen imie - Martyna XDDD miejsce zamieszkania - poprawczak- wiecznie ... dobra dzielnica zlych ludzi- tauzen w Katowicach... na Slasku XP
heart mamusia- Terrorystka Frania tatuś- Mroczny Tato heart
cus jeszcze ? arrow profil....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:25 pm
Wiek: rocznik 1983 (obliczcie sobie sami razz ) Wyksztalcenie: zalosne Zainteresowania: eee....aaa....yyyy..... Lubie: przeciwienstwa tego czego nielubie. Nielubie: patrz wyrzej. Imie: Przemus. Miejsce zamieszania: Scyzoryk i wszystko jasne. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:59 pm
aha i nie cierpię braku tolerancji i jak ktoś mówi że coś jest głupie tylko dlatego że go to nie interesuje. i jestem momentami wredny i denerwuję ludzi. sometimes.
how troublesome...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 8:03 am
RopuchaAga Agria RopuchaAga Musiales sie przyznawac...? stare To moze bys sie chociaz pochwalil kto Ci portki kupil, zeby z golym doopskiem nie chodzil... moj brat tu jest... Ratujcie!!! crying ja do Ka i się przyznalam i nic mi nie zrobila wieszm masz fryz jak kiedys wokalista na zdjeciu pod spodemNIEPRAWDA!!! scream o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|