|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 5:10 am
Obi Aoi [javaslat]Javaslatom a következő lenne: aki komolyan "model" szeretne lenni, az vagy ne kaméleonkodjon avi ügyben, vagy tegyen be egy képet arról az aviról, amelyiket le akarja rajzoltatni. Bár ha tök mindegy, az is oké, csak lehet, hogy van, akinek nem mindegy, hogy melyik avija kerül be. sweatdrop És akkor írjátok le (modelljelöltek), hogy mindegy-e, melyik avi. Én lehet, hogy a két ünnep között fogok neki, még nem tudom. És lehet, hogy kézi rajz lesz, mert az gyorsabban és könnyebben megy. [/javaslat] Nem rossz ötlet. Ezzel is javítom az első oldatl. Bár én úgy gondoltam, hogy mindenki lementi azokat az aviakt amiket le szeretne rajzolni, de így sem rossz. Meg is csinálom magamat egyszerűsítve, hogy a rajzolóknak ne legyen túl nagy gond.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 5:12 am
Medvelaszlo Obi Aoi [javaslat]Javaslatom a következő lenne: aki komolyan "model" szeretne lenni, az vagy ne kaméleonkodjon avi ügyben, vagy tegyen be egy képet arról az aviról, amelyiket le akarja rajzoltatni. Bár ha tök mindegy, az is oké, csak lehet, hogy van, akinek nem mindegy, hogy melyik avija kerül be. sweatdrop És akkor írjátok le (modelljelöltek), hogy mindegy-e, melyik avi. Én lehet, hogy a két ünnep között fogok neki, még nem tudom. És lehet, hogy kézi rajz lesz, mert az gyorsabban és könnyebben megy. [/javaslat] Nem rossz ötlet. Ezzel is javítom az első oldatl. Bár én úgy gondoltam, hogy mindenki lementi azokat az aviakt amiket le szeretne rajzolni, de így sem rossz. Meg is csinálom magamat egyszerűsítve, hogy a rajzolóknak ne legyen túl nagy gond. Ez is igaz, mármint, hogy le lehetne menteni, csak számíthat az, hogy ki milyen hamar/későn szánja el magát arra, hogy rajzolni fog. Oké smile Nekem anno nem volt olyan bonyolult. Ahogy egy ingyen rajzolós topikban írta valaki: complex, not cluttered.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 5:30 am
 Íme kedvenc kabalátok emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:30 am
Tudom, hogy ma van a határidő, de még csak félig vagyok kész a rajzzal sweatdrop a határidő meghosszabbítását kérném! *könyörgő kiskutya szemek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 9:44 am
Lehet jól jönne még egy hónap biggrin vizsgák után én is nekiállnék .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 10:03 am
Mivel nincs eddig nevező toljuk akkor februárra. Remélem azért többen is jönnek majd,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2012 8:37 am
Ahogy látom a vizsgák és egyéb elfoglatságok miatt, nem nagyon akar senki sem nevezni. Szomorúúú vagyok.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2012 8:45 am
Majd vizsgák után 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 11:52 am
Ahogy látom hiába hírdettem ki ezt a kicsi eventett, nem volt egy jelentkező sem még így is hogy rengeteg időt adtam a kidolgozására. Sajnálom hogy nem terveztem meg jobban.
Kabalátok most szomorú kicsit.... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 11:55 am
jaj maci sose bánd... most senki nem volt elég kreatív és tettre kész biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 11:58 am
Lucia Borgia jaj maci sose bánd... most senki nem volt elég kreatív és tettre kész biggrin Ezt megérteném, ha adtam volna rá 1 hónapot.... De helyette adtam 3-mat majd még többet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 2:15 pm
Medvelaszlo Lucia Borgia jaj maci sose bánd... most senki nem volt elég kreatív és tettre kész biggrin Ezt megérteném, ha adtam volna rá 1 hónapot.... De helyette adtam 3-mat majd még többet. Nekem már több mint a fele készen van, csak 3 avi hiányzik,és kettőt ki kell színezni, de a többiek már ki is vannak színezve ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 7:51 am
elkészültem vele whee Tádáááá:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:35 am
Yuki Naoto elkészültem vele whee Tádáááá:  Ez nagyon jó lett, gratulálok! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:17 pm
Molylepke Ez nagyon jó lett, gratulálok! 4laugh köszönöm! örülök, hogy tetszik! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|