|
|
Mit szoktál ajándékozni karácsonyra? |
Kézzel készült ajándékot |
|
38% |
[ 7 ] |
Gondosan megtervezem, hogy kinek milyen hasznos ajándékot veszek |
|
38% |
[ 7 ] |
Az utolsó pillanatban rohangálok és bármit megveszek, ami az utamba kerül |
|
11% |
[ 2 ] |
Semmit, nem szokás nálunk az ajándékozás |
|
0% |
[ 0 ] |
Semmit, utálom a karácsonyt |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 9:22 am
Mindenki kész van már az ajándékokkal, vagy csak én vagyok olyan, hogy az utolsó utáni pillanatban készülnek el az utolsó simítások és csomagolás?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 10:49 am
Én nemigen szoktam csomagolni, ha saját művet adok a házon belül sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 11:38 am
Obi Aoi Én nemigen szoktam csomagolni, ha saját művet adok a házon belül sweatdrop Ez is egy megoldás a problémámra xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 11:49 am
napsugar Obi Aoi Én nemigen szoktam csomagolni, ha saját művet adok a házon belül sweatdrop Ez is egy megoldás a problémámra xD Hehe. smile Végülis... Most nemigen vásároltam, nem is nagyon tudom mit vásárolhattam volna, de lehet, hogy utólag fogok valakinek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 1:43 pm
napsugar Mindenki kész van már az ajándékokkal, vagy csak én vagyok olyan, hogy az utolsó utáni pillanatban készülnek el az utolsó simítások és csomagolás? Nekem már lassan egy teljes hete kész vannak az ajándékaim, bibibííí. blaugh A végén marha sokan kapnak tőlem - kísérőajándékként - házilag készült mézeskalácsot. Én csináltam mindet, úgyhogy... hát... elvileg ehetőek. És még jól is néznek ki. whee Van - szokás szerint - zombi bárány, de a felhozatalt idén bővítettem, és lett strihelős bárány, szupermen bárány, punk bárány, vakvezető bárány, unikornis bárány, meg egyéb marhaságok is... biggrin Szegény Anya megszenvedte velem a mézeskalács gyártást. sweatdrop Míg ő egyszerű kis konszolidált csengőket gyártott a munkatársainak, addig én sorban jöttem a hülyeségeimmel, amiken én sírva röhögtem, Anya meg szegény próbált túlélni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 10:21 am
Tudom, ez már elég kései karácsonyra, de jövőre még jól jöhet, szerintem majd legközelebb én is kipróbálom. whee Merry Christmas ReindeersNagyon egyszerű, mégis borzasztóan ötletes. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 4:47 am
Ezt pedig ma találtam, megint egy "egyszerű-de-nagyszerű" kreatívkodás. 3nodding He loves me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 5:06 am
Mindkettő nagyon jó 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 10:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2012 4:22 am
Nem tudom melyikbe lettem jobban szeremles... cat_redface cat_surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 3:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2012 9:25 am
Folyamatosan bővítem egy word-ös DIY (do it yourself) linkgyűjteményemet, amit hamarosan szeretnék veletek is megosztani smile Csak valaki elmesélhetné, hogy hogyan tudok word-öt neten nyilvánossá tenni :"D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2012 10:33 am
napsugar Folyamatosan bővítem egy word-ös DIY (do it yourself) linkgyűjteményemet, amit hamarosan szeretnék veletek is megosztani smile Csak valaki elmesélhetné, hogy hogyan tudok word-öt neten nyilvánossá tenni :"D Google dokumentum?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|