|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:30 am
III_Kisrajczy_III Himemiya Chika Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent. Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni. Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van. Hehhe, te is most érettségizel, mi? Mint én . biggrin Tavaly is érettségiztem, idén is fogok, aztán jövőre is. biggrin Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:32 am
Himemiya Chika III_Kisrajczy_III Himemiya Chika Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent. Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni. Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van. Hehhe, te is most érettségizel, mi? Mint én . biggrin Tavaly is érettségiztem, idén is fogok, aztán jövőre is. biggrin Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare Nekem meg mindenből közép (szakmai közép = infó érettségi) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:36 am
III_Kisrajczy_III Himemiya Chika III_Kisrajczy_III Himemiya Chika Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent. Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni. Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van. Hehhe, te is most érettségizel, mi? Mint én . biggrin Tavaly is érettségiztem, idén is fogok, aztán jövőre is. biggrin Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare Nekem meg mindenből közép (szakmai közép = infó érettségi) biggrin Akkor hajrá-hajrá! Ha kurdi vagy, Dombovárra jársz be suliba vagy valahol máshol és kolesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:41 am
Megy itt az offolás gyerekek o_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:47 am
III_Kisrajczy_III Doctor InkyHands Én csak azért nem szoktam írogatni, mert (a való életben is) általában senki sem kíváncsi a mondanivalómra, és ha néha mondok valamit, akkor hülyét csinálok magamból és mindenki röhög rajtam... de majd igyekszem, ha egy kicsit több időm lesz, valamiket írni... Ne érezd rosszul magad, mert itt MINDENKINEK van beleszólása. És ha nagyon is van benne valami, akkor kiemeljük és beszélünk róla. smile köszi, ez most jólesett smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:55 am
Himemiya Chika III_Kisrajczy_III Himemiya Chika III_Kisrajczy_III Himemiya Chika Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent. Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni. Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van. Hehhe, te is most érettségizel, mi? Mint én . biggrin Tavaly is érettségiztem, idén is fogok, aztán jövőre is. biggrin Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare Nekem meg mindenből közép (szakmai közép = infó érettségi) biggrin Akkor hajrá-hajrá! Ha kurdi vagy, Dombovárra jársz be suliba vagy valahol máshol és kolesz?Kurdról járok be Dombóvárra. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 9:20 am
Hime_Yura Megy itt az offolás gyerekek o_o Kuss! A pesti nép nem érti Tolna megyét! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 9:39 am
Himemiya Chika Hime_Yura Megy itt az offolás gyerekek o_o Kuss! A pesti nép nem érti Tolna megyét! biggrin Hűűű de erős lettél hallod biggrin Eddig mindig én nyertem párnacsatában ellened, szóval neked kuss, mert lenyomlak töpszli biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 9:45 am
Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Megy itt az offolás gyerekek o_o Kuss! A pesti nép nem érti Tolna megyét! biggrin Hűűű de erős lettél hallod biggrin Eddig mindig én nyertem párnacsatában ellened, szóval neked kuss, mert lenyomlak töpszli biggrin D Psssz, ez titok. >w< Harapós...D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 9:53 am
III_Kisrajczy_III CryeneStrifeShiroi Nos abban tök igazad van, hogy én is épp hogy csak a Free Stuffokat leszedem, de bár valahol aktív tag voltam eddig, most ez az aktivitás kissé leesett az iskola, és főleg a Jazz-Ének felvételim miatt. Amúgy februárban lesz, és még életemben eddig nem énekeltem jazzt, szóval drukkoljatok x3 Minden tőlem telhetőt megteszek majd, nem csak a suliban, itt is. Amúgy aki még nem tette, nyugodtan jelöljön be, nem eszek meg senkit biggrin Szerintem jobb, ha belelendülsz, és a YouTube-on keresel egyet és próbálsz úgy énekelni. Én adok neked egyet, kezdőlökésnek. emotion_awesome biggrin Hehh köszi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 10:01 am
Tetszik Slash ötlete, amit a 2. aloldalon írt, hogy lehetne aktivitási pontrendszer jutalmakkal! Tehát támogatom az ötletét, szerintem meggondolandó!
Azért mert a Facebook is egy közösségi oldal, nem azt jelenti, hogy a legtöbben innen odamennének át és a Gaia-t itt hagynák! Szerintem aki a Gaia-n keresztül úgy szokik át túlságosan a Facebook-ra és ezért ritkán, vagy soha többé nem Gaia-zik, az nem is igazán szerette, szereti a Gaia-t! Ha valaki valamit igazán szeret, az nem hagyja ott azt más dolog miatt! Ráadásul a Facebook egy másfajta közösségi oldal, nem hasonlítható a Gaia-hoz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 10:14 am
Az most igazából mindegy, hogy másfajta közösségi oldal. Myspace, iwiw, myvip (lol) mind a facebook miatt dögledezik. Saját magamon is észrevettem, hogy a facebook időt rabol el a gaiatól burning_eyes de természetesen GAIA RULZ! scream sokat köszönhetek ennek az oldalnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 11:06 am
Bevallom, én sem vagyok valami nagy írogató. De majd próbálkozok többet tenni. redface Csak hát van olyan nap, hogy levegőt venni nincs időm. Nos, igen facebook azt is csak a levelek miatt nézem meg öcsém miatt, aki felrángat ere ara, hogy ne egyedül keljen játszania pl.: Hupikék törpikék játékával xD De ha bármiben tudok vagy kelek segíteni Guildsnek megtaláltok. biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 11:28 am
Kitekerem a nyakadat drága nővérkém… stare
Én is megpróbálok majd írogatni, de nem ígérek semmit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|