Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
S.O.S. Magyar Guild! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Carbon Heart

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:30 am

III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika
Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent.
Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni.
Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile
Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van.

Hehhe, te is most érettségizel, mi? Mint én . biggrin

Tavaly is érettségiztem, idén is fogok, aztán jövőre is. biggrin
Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:32 am

Himemiya Chika
III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika
Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is az utolsó, akinek a GaiaOnline nem a Guild-okról szól. Nézd, én örülök, hogy van olyan, aki összegyűjti a magyarokat, találkozókat szervez, társasági életet él, de vannak olyanok, akiknek a Gaia mást jelent.
Számomra izgalmasabb az, ha összefutok valahol egy magyarral vagy netalán barátokon keresztül ismerem meg. Én is volt, hogy aktív voltam a Guild-ban, de akkor ment a "pangás". És tény, hogyha nincs válasz, akkor az ember le is mond, hogy legyen. Ha toborozni nem is, de érdekes témákat lehetne felhozni. Pl. az említett Facebook. Sok embernek van, mindenki ismeri és tud róla beszélni.
Ha lenne valami program, verseny vagy hasonló, hidd el többen lennénk. Ki mondana nemet egy kihívásnak? Pl. nekem a Gaia egy kihívás, mert ha megtetszik valami, azt meg akarom szerezni, legyen az egy 200k-s item vagy éppen egy Friend Request. smile
Ha szeretnéd, nekem van időm és lesz is (kivéve érettségi időszakban), szívesen segítem a Guild-ot versenyekkel. Már ötletem is van.

Tavaly megvolt a középszint angolból, idén a középszintes infó és az emelt angol lesz. Jövőre jön a matek, magyar és az emelt töri. stare

Nekem meg mindenből közép (szakmai közép = infó érettségi) biggrin

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Carbon Heart

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:36 am

III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika
III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika

Akkor hajrá-hajrá!
Ha kurdi vagy, Dombovárra jársz be suliba vagy valahol máshol és kolesz?
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:41 am

Megy itt az offolás gyerekek o_o

Hime_Yura

Mage

InkyDoc

Friendly Genius

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:47 am

III_Kisrajczy_III
Doctor InkyHands
Én csak azért nem szoktam írogatni, mert (a való életben is) általában senki sem kíváncsi a mondanivalómra, és ha néha mondok valamit, akkor hülyét csinálok magamból és mindenki röhög rajtam... de majd igyekszem, ha egy kicsit több időm lesz, valamiket írni...

Ne érezd rosszul magad, mert itt MINDENKINEK van beleszólása. És ha nagyon is van benne valami, akkor kiemeljük és beszélünk róla. smile

köszi, ez most jólesett smile
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 8:55 am

Himemiya Chika
III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika
III_Kisrajczy_III
Himemiya Chika

Akkor hajrá-hajrá!
Ha kurdi vagy, Dombovárra jársz be suliba vagy valahol máshol és kolesz?

Kurdról járok be Dombóvárra. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Carbon Heart

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 9:20 am

Hime_Yura

Kuss! A pesti nép nem érti Tolna megyét! biggrin
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 9:39 am

Himemiya Chika
Hime_Yura

Hűűű de erős lettél hallod biggrin Eddig mindig én nyertem párnacsatában ellened, szóval neked kuss, mert lenyomlak töpszli biggrin D

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 9:45 am

Hime_Yura
Himemiya Chika
Hime_Yura

Hűűű de erős lettél hallod biggrin Eddig mindig én nyertem párnacsatában ellened, szóval neked kuss, mert lenyomlak töpszli biggrin D

Psssz, ez titok. >w< Harapós...D:
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 9:53 am

III_Kisrajczy_III
CryeneStrifeShiroi
Nos abban tök igazad van, hogy én is épp hogy csak a Free Stuffokat leszedem, de bár valahol aktív tag voltam eddig, most ez az aktivitás kissé leesett az iskola, és főleg a Jazz-Ének felvételim miatt. Amúgy februárban lesz, és még életemben eddig nem énekeltem jazzt, szóval drukkoljatok x3
Minden tőlem telhetőt megteszek majd, nem csak a suliban, itt is.
Amúgy aki még nem tette, nyugodtan jelöljön be, nem eszek meg senkit biggrin

Szerintem jobb, ha belelendülsz, és a YouTube-on keresel egyet és próbálsz úgy énekelni. Én adok neked egyet, kezdőlökésnek. emotion_awesome biggrin

Hehh köszi biggrin

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 10:01 am

Tetszik Slash ötlete, amit a 2. aloldalon írt, hogy lehetne aktivitási pontrendszer jutalmakkal! Tehát támogatom az ötletét, szerintem meggondolandó!

Azért mert a Facebook is egy közösségi oldal, nem azt jelenti, hogy a legtöbben innen odamennének át és a Gaia-t itt hagynák! Szerintem aki a Gaia-n keresztül úgy szokik át túlságosan a Facebook-ra és ezért ritkán, vagy soha többé nem Gaia-zik, az nem is igazán szerette, szereti a Gaia-t! Ha valaki valamit igazán szeret, az nem hagyja ott azt más dolog miatt! Ráadásul a Facebook egy másfajta közösségi oldal, nem hasonlítható a Gaia-hoz!
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 10:14 am

Az most igazából mindegy, hogy másfajta közösségi oldal. Myspace, iwiw, myvip (lol) mind a facebook miatt dögledezik. Saját magamon is észrevettem, hogy a facebook időt rabol el a gaiatól burning_eyes de természetesen GAIA RULZ! scream sokat köszönhetek ennek az oldalnak.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Ginoneraku

6,500 Points
  • Team Jacob 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:06 am

Bevallom, én sem vagyok valami nagy írogató. De majd próbálkozok többet tenni. redface Csak hát van olyan nap, hogy levegőt venni nincs időm. Nos, igen facebook azt is csak a levelek miatt nézem meg öcsém miatt, aki felrángat ere ara, hogy ne egyedül keljen játszania pl.: Hupikék törpikék játékával xD De ha bármiben tudok vagy kelek segíteni Guildsnek megtaláltok. biggrin biggrin
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:28 am

Kitekerem a nyakadat drága nővérkém… stare

Én is megpróbálok majd írogatni, de nem ígérek semmit.

Ninja Anhure

Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas