|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 9:47 pm
Utólag is boldog húsvétot mindenkinek. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 10:33 pm
bogcsa1013 Xanvie Értem, jó nektek. Szegény nyuszi, az nem jó, ha a fülénél fogják! Hát igen. A nyuszit jobban sajnáltam, mint a húgomat. Locsolók terén nálunk nem lesz nagy roham. Jön pár 10-12 éves, büdös kölnivel felszerelkezve, azt pá' (Évek óta így megy ez a mi kis falunkban.) 16Hát ja, ilyenkor szegény nyuszit jobban kell sajnálni. Nálunk általában nincsenek locsolók évek óta. Amúgy is nem szeretem a locsolásokat, mert túl szagos és főleg ragacsos a hajban. rolleyes Mondjuk vízzel egy picivel jobb. És nincs is olyan, aki meglocsolna, de nem baj. Anno a suliban is elbújtam néha a locsolók elől. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 11:12 pm
Kellemes Ünnepet mindenkinek! Jah, és boldog nyuszit! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 12:01 am
Kellemes húsvéti ünnepeket!Sok locsolót a lányoknak és sok piros tojást a fiúknak! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 12:47 am
Kellemes húsvéti ünnepeket! Mindenkinek (fiúknak is lányoknak is) sok tojást és békés szünetet kívánok! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:00 am
Bocs, mi az a Mule? *.*
Saját logika szerint Multi, vagy Rabszolga karakter, de nem vagyok biztos benne.
HA3,14NewC!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:15 am
Most mar lehat varni a locsolokat!!
Nekem edig csak egy volt apum de meg csak del van. Masodik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:21 am
Happy Easter még 1x-er heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:37 am
A tavalyi húsvéthoz képest nálunk most elég sok locsoló volt (és még lehet, hogy lesz is)... Jaj ne, elfogytak a tojások! Na jó van, a többiek majd csokitojást kapnak, biggrin abból úgyis elég sok van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:59 am
Medvelaszlo Obi Aoi Kellemes Húsvétot smile Fiúk, locsolóversek? wink Én már írtam párat de akkor írok még szívesen biggrin "Odalent az utcán azt mondják a nagyok, Hogy ebben a házban hervadnak a csajok. Én is, mint az apám, szeretem a nőket, Ezért jöttem meglocsolni őket." "Zöld erdőben jártam, Szembejött a medve, Úgy gondolta, könnyít magán, Nesze, itt a nedve!" "Húsvét táján édes szokás A vödörrel locsolkodás Nálam is van szagos kölni Ha rádöntöm, meg fogsz ölni? " "Szeged felől jön a gőzös, Oda öntök, ahol szőrös. " Ó oké. Utólag észrevettem az 1. oldalon sweatdrop De köszi smile Most egyelőre csak az eső locsolt meg egy picit sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:03 am
Aitaer Reneedar Bocs, mi az a Mule? *.* Saját logika szerint Multi, vagy Rabszolga karakter, de nem vagyok biztos benne. HA3,14NewC! Tartalék account (regisztráció, figura).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:13 am
kellemes Húsvéti ünnepeket!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:14 am
Minden fiúnak sok csokitojást, minden lánynak kevés locsolót kívánok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|