|
|
Melyik oldalt választottad? |
Deidrich |
|
36% |
[ 12 ] |
Easter Bunny |
|
63% |
[ 21 ] |
|
Total Votes : 33 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:36 am
hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 3:18 am
Akai-Inari hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop Én amúgy abszolúte egyet értek veled
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 4:33 am
Malreni napsugar Hime_Yura Akai-Inari Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying Mint kb az összes többi eddigi event (: Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin Nem vitás, hogy nagyon laposra sikerült ez az event. De állítólag hétfő magasságában elindul az event a zOMG-ben is. Biztos lesz tojásvadászat, csak azt remélem, hogy Aranytojás vadászat nem lesz és helyette valami mást kell majd idén csinálni. Nagyot csalódnék, ha mégis kergethetnénk AT-ket... Az event-ek védelmében meg annyit hozzáfűznék, hogy volt jópár olyan Halloween-i event, amitől majdnem elsírtam magam, olyan jó volt. 3nodding imádtam ölni a vámpírokat és a vérfarkasokat...nekem az volt a kedvencem 3nodding az AT-ket szivesen kihagynám..mire végre rájuk találtam akkora volt a tömeg, hogy lefagytam és csak akkor "tértem magamhoz", amikor már lekéstem a gyilkolásról cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 5:43 am
stranger12 Malreni napsugar Hime_Yura Akai-Inari Malreni Mi nem tetszik? Az event? Igen, totál pepecs meló crying Mint kb az összes többi eddigi event (: Hát azért szerintem ez tényleg egy elég unalmas event lett.... remélem idén is marad az egghunting zOMG-ban, mert azt imádom, az az összes gaias event közül a kedvencem biggrin Nem vitás, hogy nagyon laposra sikerült ez az event. De állítólag hétfő magasságában elindul az event a zOMG-ben is. Biztos lesz tojásvadászat, csak azt remélem, hogy Aranytojás vadászat nem lesz és helyette valami mást kell majd idén csinálni. Nagyot csalódnék, ha mégis kergethetnénk AT-ket... Az event-ek védelmében meg annyit hozzáfűznék, hogy volt jópár olyan Halloween-i event, amitől majdnem elsírtam magam, olyan jó volt. 3nodding imádtam ölni a vámpírokat és a vérfarkasokat...nekem az volt a kedvencem 3nodding az AT-ket szivesen kihagynám..mire végre rájuk találtam akkora volt a tömeg, hogy lefagytam és csak akkor "tértem magamhoz", amikor már lekéstem a gyilkolásról cry Igen, tavaly én is így jártam Zomg-ban húsvétkor, meg halloweenkor is sweatdrop mire a gépem reagált már semmi nem volt ott + le is fagytam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 5:45 am
napsugar Akai-Inari hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop Én amúgy abszolúte egyet értek veled Elvégre, ha már a működtetők azt gondolják, hogy csak togi + nyuszót keresni van ünneped, akkor legalább honorálják sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 8:12 am
Akai-Inari hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop Ezért kell nekem szólni. Rájöttem hogyan lehet az egész event-et (200 tojás és 44 nyuszi) egyetlen óra alatt lezavarni. Ha érdekel valakit, akkor PM.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 8:33 am
Malreni Akai-Inari hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop Ezért kell nekem szólni. Rájöttem hogyan lehet az egész event-et (200 tojás és 44 nyuszi) egyetlen óra alatt lezavarni. Ha érdekel valakit, akkor PM. True.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 9:02 am
Molylepke Malreni Akai-Inari hát ki tudja, bár lehet, hogy kissé anyagiasnak fog tünni, de az itemek értéke nem hozza vissza a ráfordított időt, 3-4napja tart már és van 31egg-em hát ez elég elkeserítő gonk , na ezért utálom az ilyen eventet, még az is jobb volt amikor a felesleges cuccodat dobáltad ki a léghajóba, vagy harcolnod kellet, stare én legalábbis így vagyok vele sweatdrop Ezért kell nekem szólni. Rájöttem hogyan lehet az egész event-et (200 tojás és 44 nyuszi) egyetlen óra alatt lezavarni. Ha érdekel valakit, akkor PM. True. Éngem is érdekel. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 10:37 am
Azért a legtöbb event jó szokott lenni, én legalábbis így tapasztaltam. Egy icipicit most tényleg uncsi ez az event, de azért nem a legrosszabb. Nyilván a türelmesebbeknek jobb. A zOMG-s részét én is már várom! A vámpír és vérfarkas ölős Halloween event-et én is szerettem! De néha ott a Barton Town-ban is szívesen felszedtem a tökfejektől a random cuccokat, gold-okat, még akkor is, ha néha elteleportáltak. Hmm, azt azért nem hinném, hogy 1 óra alatt mind a 200 tojást fel lehet szedni. Talán másfél, vagy 2 óra alatt nagyobb a valószínűsége. Ha már a 40 feletti nyusziknál tartunk, hogy maximum 44-et lehet, akkor én kitérek tojásokra. A tojásokból maximum 255-öt lehet felszedni. Már itt felszedtem 255 tojást és picivel több mint 200-at az egyik tartalék figurámnál. Én erről a gyors módszerről tudok (talán Malreni is erre gondolt, nem tudhatom biztosan), amit hallottam, olvastam és magam is tapasztaltam, illetve kipróbáltam: http://www.gaiaonline.com/forum/easter-2011/you-can-get-the-eggs-fastest-i-wrote-here-how/t.71205059/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:18 pm
Jájj, már yoyozik a szemem a sok tojástól, kicsit leállok vele! XD De legalább a nyulakat gyorsan lezavartam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:22 pm
Xanvie, most nézem csak az aláírásodat. Jazz Jackrabbit! *.* De szívesen játszanék vele újra! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 2:24 pm
Akkor töltsd le valahonnan (Google), semmi akadálya! wink De ha lehet, inkább ne off-oljunk, ha gondolod, írj levélben, ott folytassuk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 3:23 pm
Nekem is nagyon nagy kedvencem. Az a kár, hogy Dos Box kell hozzá, ha játszani akarsz vele XP alatt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 5:17 pm
Minden nagybetűs ünnepkor rájövök, hogy csak fos van a tévében. Tisztelet a kivételnek, persze... a nagyon ritka kivételnek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 2:21 am
Malreni Minden nagybetűs ünnepkor rájövök, hogy csak fos van a tévében. Tisztelet a kivételnek, persze... a nagyon ritka kivételnek... Sajna egyetértek. sad Locsolóvárás közben én is inkább olvastam, ds-eztem, vagy macskáztam. (Ilyenkor mondjuk számomra mentsvár a Comedy Central, vagy a NatGeo még XD) Közben mindjárt összegyűlnek az eventes tojások, végre! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|