|
|
Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 8:11 am
ertem akor nemsokara neki is allok csak a photo bucket vagy valamejk bagyobb fenykepoldalon meg kene csinalni hogy az ediddig feltet muveket megtekinteni (en szerintem de h te mit csainalsz az a te doldod) vagy valami ijesmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2011 8:40 am
Hmm..Nevezek ^^ El is kezdem a művet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2011 9:01 am
Reméljük, sok "induló" lesz, ahogyan mi a JVT-nél mondjuk. biggrin biggrin Aki nem ismerné a JVT fogalmát, annak ez a link magyarázza.: John Virtuál Tuning oldala. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 1:50 am
Inkább a kövire indulok mert elég nyekk lett a kép ^^" Szégyen lenne megmutatni eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 2:03 am
LemuliaChan Inkább a kövire indulok mert elég nyekk lett a kép ^^" Szégyen lenne megmutatni eek Nyugodtan dobd át, hátha szép lett ... legalább 1 induló lesz. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 2:28 am
LemuliaChan Inkább a kövire indulok mert elég nyekk lett a kép ^^" Szégyen lenne megmutatni eek Hó végéig rengeteg idő van még biggrin belefér simán egy korrigálás biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2011 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 2:16 pm
Nahát-nahát, ez elég érdekesen hangzik. Sajnos nem vagyok valami nagy virtuóz(magyarul kezdő aki még négyzetekkel próbálkozik), de szerencsére híres vagyok a gyors tanulásomról szóval meglátom hátha tudok csatlakozni. smile Addig is jó szórakozást nektek. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 11:14 am
Na csiszolgattam rajta,majd feltöltöm net úgy a hónap végén biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 7:29 am
Még van fél hónapotok az alkotásra biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2011 9:49 am
Már csak pár nap van hátra....
A csekély számú eddigi beérkezett alkotások miatt új szabályt vezetek be: - 3 vagy annál kevesebb beérkezett mű esetén 5.000 gold üti az alkotók markát fejenként, helyezésektől függetlenül -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 5:56 am
Hát így lehet lefújom az egészet confused Nem érdemes folytatni, ha senki sem jelentkezik. Feleslegesen nem fogom a számat jártatni itt havonta... Azt hittem a pénz azért ösztönöz majd pár embert.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 3:15 pm
Sajnálom... sad
De, azt hiszem, ezen az életre szóló leckén át kellett esned magadtól, miszerint: ebben a Guild-ben akármit kínálhatsz, nem érdekel senkit, ha tenni is kell értre.
Minden esetre én azt javaslom, tarts ki még egy kicsit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 9:35 pm
Malreni Sajnálom... sad De, azt hiszem, ezen az életre szóló leckén át kellett esned magadtól, miszerint: ebben a Guild-ben akármit kínálhatsz, nem érdekel senkit, ha tenni is kell értre. Minden esetre én azt javaslom, tarts ki még egy kicsit. Nem is adom föl azonnal... Csak azt hittem az 50k-nak kicsit buzdítóbb hatással lesz az emberekre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2011 2:41 am
napsugar Malreni Sajnálom... sad De, azt hiszem, ezen az életre szóló leckén át kellett esned magadtól, miszerint: ebben a Guild-ben akármit kínálhatsz, nem érdekel senkit, ha tenni is kell értre. Minden esetre én azt javaslom, tarts ki még egy kicsit. Nem is adom föl azonnal... Csak azt hittem az 50k-nak kicsit buzdítóbb hatással lesz az emberekre Napsugár,kész a rajzom smile Kicsit körbevágom,és már linkelem is levélben ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|