Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Kiállítások, rendezvények, egyéb IRL tevékenység Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:57 pm

HCW-2011 Véres November2/Pankráció Gála

Helyszín:1052 Budapest,Gerlóczy utca 4.

Térkép: http://g.co/maps/ea58h

Kapunyitás: 17:00

Belépő:1500 Ft (17:00-22:00)

További program 22:00-tól: "Get in the ring" @ Merlin:

http://www.facebook.com/event.php?eid=305995112751960

CARD:

Icarus (c) Vs Ben Dover - Ultra Violent Title match
Murlock Vs Michael Nuts - No1 contender match
Renegade Vs Grizzly Davidson
Monsters' Pit 4way Elimination Match: Enzo Vs Ozzy Spencer Vs Koppány Vs PG Hooker
Ted Wellington Vs 8Ball
Audrey Bride Vs Khyra
Nitro Vs Poison

Nitro Vs Poison (Hardcore)
Mindkét pro-wrestler az idei Áttörésen debütált, de szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy személyiségük merőben eltérő. Az útjaik nagyon messze sodorták őket egymástól, és most, az év utolsó gáláján végre eldől, hogy melyik egykori HCW-suli tanuló tud a másik fölé nőni.

Audrey Bride Vs Khyra
A HCW-be megérkezett a női divízió is. A két hölgyről még keveset lehet tudni, de a HCW suli egyik edzője szerint a lányok komoly meglepetést fognak okozni, ha valaki egy laza kis cicabox-ra számít.

Ted Wellington Vs 8Ball (Hardcore)
Wellington debütálása óta rühellik egymást. Ted az első meccsén legyőzte 8Ball-t, aki viszont 'Wellington-t dobta ki a Rumble mérkőzésből. Azóta pedig csak fokozódtak az indulatok.

Monsters' Pit: Enzo Vs Ozzy Spencer Vs Koppány Vs PG Hooker
Ezen a mérkőzésen egy kikötés van: a résztvevők nem lehetnek 100 kg alatt! December 3-án négy nehézfiú fog egymásnak feszülni, hogy kiderüljön, ki a domináns szörnyeteg.

Renegade Vs Grizzly Davidson (Hardcore)
A két pankrátornak komoly múltja van. Gyakorlatilag egész évben rivalizáltak egymással. Az első meccsüknek diszkvalifikáció vetett véget, majd Renegade Grizzly beavatkozása miatt esett ki a rumble meccsből. 'A Dicsőség Napja' gálán aztán a rosszfiú megelégelte és kihívta a HCW legsúlyosabb emberét.
A Véres Novemberen eldől, ki bírja tovább.

Murlock Vs Michael Nuts (Hardcore)
Amióta László Roland rendelkezik a HCW részvényeinek 25%-ával, a vezetői döntésekbe is beleszólása van. Így elérhette, hogy Murlock lehetőséget kapjon ezen a mérkőzésen, ahol az dől el, ki lesz a HCW bajnok első számú kihívója. A Doktor és KWP jelöltje természetesen továbbra is Michael Nuts.

Icarus Vs Ben Dover (Ultra Violent Title match)
Majdnem pontosan egy éve került sor az első Véres Novemberre. Ennek a gálának a főmérkőzésén Icarus és Ben Dover egy Ultra Violent meccsen mérkőzött meg egymással, elborzasztva a helyszínen lévő nézőket. A visszavágóra egy évet kellett várni, és a tét ezúttal sokkal nagyobb: a HCW bajnoki öve. Vajon a hardcore redneck a saját meccstípusában eléri azt, ami sem Michael Nuts-nak, sem Renegade-nek nem sikerült, és elnyeri az övet a bajnoktól? December 3-án ez is kiderül.
PostPosted: Mon Mar 12, 2012 3:58 pm

Eléggé meghalt a topic... sweatdrop

Khm...
Ha valakit érdekelne akkor...

Március 15-én
(tudjátok, nemzeti ünnep) az ország összes múzeumába ingyenes lesz a belépés, úgyhogy hajrá gyerekek! whee

Részletek a múzeumok honlapjain, etc, etc, etc

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 6:30 am

Molylepke

Khm...

Március 15-én
(tudjátok, nemzeti ünnep) az ország összes múzeumába ingyenes lesz a belépés, úgyhogy hajrá gyerekek! whee

wááá de jó! ezt nem tudtam, ráveszem páromat, hogy menjünk múzeumba! :3
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 11:53 am

Yuki Naoto
Molylepke

Khm...

Március 15-én

wááá de jó! ezt nem tudtam, ráveszem páromat, hogy menjünk múzeumba! :3

Na, örülök, hogy valakinek sikerült felkelteni az érdeklődését! whee

Majd valamikor dobok fel egy listát az ingyenes belépőkről is, mert rengeteg múzeumnál van ilyen "minden hónap utolsó vasárnapján/harmadik szombatján igyenes a belépés az állandó kiállításokra" dolog. 3nodding

És a mai világban érdemes élni ezekkel a lehetőségekkel.

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 12:39 pm

Elkeseredett kísérlet, de...

Ha voltatok valamerre, vagy csak szimplán szeretnétek megosztani velünk valamilyen programot, akkor ne habozzatok! :3
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 1:20 pm

Jó hogy mondodd xd
Molylepke
Elkeseredett kísérlet, de...

Ha voltatok valamerre, vagy csak szimplán szeretnétek megosztani velünk valamilyen programot, akkor ne habozzatok! :3

HCW-Megszállás Pro-Wrestling Gála

2012. április 28. 16:00 - 22:00

Belépő: 1500 Ft
Kapunyitás: 16:00
Helyszín: R33 klub (www.r33.hu) 1095 Soroksári út 58. Közvágóhíd

A Pro Wrestling Holland szervezet Gabriel Angelfyre vezetésével hadat üzent a Hungarian Championship Wrestling-nek! Vajon A Direktorok által felbérelt zsoldosok segítségével át tudják venni az irányítást Magyarország egyetlen pro-wrestling szervezete felett?

Mérkőzések:

Icarus (c) vs. Gabriel Angelfyre (c)
Ben Dover vs. Tengkwa
Michael Nuts vs. Kid Lux
Renegade vs. Ymah
PG Hooker vs. Big Geert
Nitro vs. Johnny Evers
8Ball/J-Hawk vs. Poison/Grizzly Davidson
Ted Wellington vs. Ozzy Spencer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue May 08, 2012 4:04 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Forrás: IDDQD
PostPosted: Wed May 09, 2012 2:35 pm

Molylepke
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.Forrás: IDDQD

A mázli, hogy pont szegeden vagyok.

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Jul 06, 2012 2:16 pm

Debreceni Jazznapok

2012. 07. 06-08.

Ma találtam ezt a rendezvényt és az első napnak hamarosan vége, de ha van itt debreceni, akit esetleg érdekel a jazz, akkor nekik szól ez a rendezvény 3nodding

A Malompark mögötti Retro Sörkertben rendezik, minden koncert ingyenesen látogatható!

további információ: http://www.fonixinfo.hu/hu/programok/41-debreceni-jazznapok.html
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 1:54 pm

Úgy érzem, most kedvezni fogok egy bizonyos valakinek. :3

Minikönyv-kiállítás megnyitó az Országos Széchényi Könyvtárban

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota F Épület, VII.szint, Katalógustér

Időpont: 2013.január 31. 15 óra

Forrás: KATALIST

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 12:48 am

Molylepke
Úgy érzem, most kedvezni fogok egy bizonyos valakinek. :3

xd Emlékeztél?
Erről nem is tudtam, úgyhogy nagyon köszi biggrin Arról egyébként olvastam, hogy a Széchenyi Könyvtárban is vannak, ahogy minden más könyvből/újságból stb 1-1 példány smile
PostPosted: Wed Jan 30, 2013 2:08 am

Obi Aoi
xd Emlékeztél?

Naná. :3

Amúgy ez elvileg egy állandó kiállítás lesz, úgyhogy nem késel le semmiről, ha nem mész a megnyitóra. ^^

Ráadásul állandó kiállításért asszem nem kérnek pénzt. Időszakira igen (~4-700 HUF), de az sem eget rengető összeg.

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 4:38 am

Molylepke
Obi Aoi
xd Emlékeztél?

Naná. :3

Amúgy ez elvileg egy állandó kiállítás lesz, úgyhogy nem késel le semmiről, ha nem mész a megnyitóra. ^^

Ráadásul állandó kiállításért asszem nem kérnek pénzt. Időszakira igen (~4-700 HUF), de az sem eget rengető összeg.

Hehe blaugh Mostanában nem vettem egyébként. Amikor fősulis voltam, volt egy antikvárium a környéken, néha oda néztem be.
Értem. Akkor még nem 100%, hogy megyek holnap. Hát a 4700 nekem most picit sok lenne, de majd utánaérdeklődök, hogy ennek van-e belépődíja, hogy azért ne érjen váratlanul, ha esetleg mégis lenne. Bár az általad képen nem írták, úgyhogy remélem, hogy tényleg ingyenes.
PostPosted: Wed Jan 30, 2013 11:34 am

Obi Aoi
Hehe blaugh Mostanában nem vettem egyébként. Amikor fősulis voltam, volt egy antikvárium a környéken, néha oda néztem be.
Értem. Akkor még nem 100%, hogy megyek holnap. Hát a 4700 nekem most picit sok lenne, de majd utánaérdeklődök, hogy ennek van-e belépődíja, hogy azért ne érjen váratlanul, ha esetleg mégis lenne. Bár az általad képen nem írták, úgyhogy remélem, hogy tényleg ingyenes.

Nem 4700, hanem 4-700 forint, azaz 400-700 HUF. biggrin

4700-ért a kutya se menne be, 400 forint viszont - talán - még nem a világ vége. :3

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 12:39 pm

Molylepke
Obi Aoi

Nem 4700, hanem 4-700 forint, azaz 400-700 HUF. biggrin

4700-ért a kutya se menne be, 400 forint viszont - talán - még nem a világ vége. :3

Jaja lol xd Bocsi elnéztem smile Régebben olvastam 1-2 minikönyvkiállításról, de főleg amerikairól. Amikor tudok, elnézek majd oda, még egyszer köszi 3nodding
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces