|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 11:29 am
Igen az a tervem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 3:46 pm
napsugar Molylepke napsugar Képek Xanvie: Süni és krokodilNapsugár: hőscincér, szarvasbogár, hernyó, röfi, lapos egér, tengerimalac, ökör, vakond, denevér, oroszlán, hód, cickány (Sanyi xD), elefánt, egerek (a kék volt életem első fűzött állata), egyszarvú, szarvas, süni, kutyus, pegazus, kacsacsőrű emlős, nyuszi, kiskacsa, liba, kakas, galamb, színes madarak, kolibri, pingvin, pingvin sállal, varjú, veréb, hullámos papagáj, kakadu, sas, Makk Marci, fiú és lány, Kishableány maci, döglött hal, delfin, kardszárnyú delfin, aranyhal(lapos), bohóchal, tojásból kibújó kiskrokodil, krokodil, békakirály, nyitott szájú krokodil, gyík, katica, szkarabeusz, méhecske, szitakötő, pillangó, keresztespók (a háttérben meg egy kerámia maszkom), skorpióO____________o Atyaég. (Pont ilyen pókot tudtam én is csinálni. biggrin ) Tengerimalachoz, sálas pingvinhez, hódhoz, egyszarvúhoz és a békakirályfihoz kaphatok használati útmutatót? *______* Előkeresem őket, ami meg nincs gépen majd bescannelem A békakirályhoz nincs külön útmutató, csak a békához, mert a koronát én találtam ki hozzá, de majd leírok vmi kis segítséget hozzá. Az egyszarvú is sima ló csak szarvval megtoldva biggrin Kell simán a ló is? Nagy segítség lenne, köszönöm! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2011 11:22 am
Nem lettek a minták elfelejtve, csak sose akkor jut eszembe mikor kéne sweatdrop A hétvégén megpróbálom elintézni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2011 8:30 am
Ma ezt találtam dA-n. Nem kispályás a csaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2011 12:33 pm
Molylepke Ma ezt találtam dA-n. Nem kispályás a csaj... Wow, ez tényleg nem semmi, gondolom hetekig (is) csinálhatta... Egy tutorial jól jönne az ilyesmihez smile A távolabbról készült fotón picit a gyík- illetve kígyóbőr csillámlására emlékeztet a felülete.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2011 11:30 pm
Molylepke Ma ezt találtam dA-n. Nem kispályás a csaj... Már egy jó ideje a kedvenceim között van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2011 11:36 pm
Obi Aoi Molylepke Ma ezt találtam dA-n. Nem kispályás a csaj... Wow, ez tényleg nem semmi, gondolom hetekig (is) csinálhatta... Egy tutorial jól jönne az ilyesmihez smile A távolabbról készült fotón picit a gyík- illetve kígyóbőr csillámlására emlékeztet a felülete. Van tutorialja, a halacskát már meg is csináltam biggrin Most tervezem a kisebb sárkány "megvarrását" (mert ez peyote technika, más mint a sima gyöngyfűzés) ( a tutorialok ott vannak egyből az első négyzetben)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2011 1:11 am
napsugar Obi Aoi Molylepke Ma ezt találtam dA-n. Nem kispályás a csaj... Wow, ez tényleg nem semmi, gondolom hetekig (is) csinálhatta... Egy tutorial jól jönne az ilyesmihez smile A távolabbról készült fotón picit a gyík- illetve kígyóbőr csillámlására emlékeztet a felülete. Van tutorialja, a halacskát már meg is csináltam biggrin Most tervezem a kisebb sárkány "megvarrását" (mert ez peyote technika, más mint a sima gyöngyfűzés) ( a tutorialok ott vannak egyből az első négyzetben)Értem, akkor hajrá! wink Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2011 11:05 pm
én megrémültem crying annyira jó heart én többet nem is fűzök gyöngyöt eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 1:06 am
chatastrophero én megrémültem crying annyira jó heart én többet nem is fűzök gyöngyöt eek Engem ezek inkább pont hogy ösztönöznek arra, hogy gyakoroljak és kipróbáljam magam egyre több ilyen technikában is biggrin Szóval nem feladni, próbálkozni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 1:53 am
napsugar chatastrophero én megrémültem crying annyira jó heart én többet nem is fűzök gyöngyöt eek Engem ezek inkább pont hogy ösztönöznek arra, hogy gyakoroljak és kipróbáljam magam egyre több ilyen technikában is biggrin Szóval nem feladni, próbálkozni biggrin dehogy adnám fel... csak amikor ilyen gyönyörű műveket látok rájövök h igazából nem is vagyok olyan jó mint ahogy mások mondják biggrin akárhogy én csak láncokat csinálok magamnak (vagyis csak ennyivel foglalkozom a gyöngyökkel kapcsolatosan) meg még néha néha egy - egy kis ajándékot ha csinálok.. gyöngyökhöz nem nagyon van türelmem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|