Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Karácsonyi húzás 2010 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 2:29 am

Szia! Én is jelentkezem mrgreen , és mondjuk a Pink.
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 4:25 am

Hú színt nem modndtam, nékem a Piros cuccok tetszenek ^^

Pumpkin dad

Feral Hunter

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 5:49 am

én sem mondtam színt!
de nekem bármilyen megfelel ^^
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 5:59 am

Természetesen jelentkezem én is, ahogy tavaly is! wink Bármilyen színű ajándék jó lesz, de főleg ezekre a színekre, vagy kombinálásaira vagyok vevő: sárga, fehér, piros, barna, drapp, zöld, narancssárga, lila, arany, ezüst. A túl rózsaszínre nem vágyok igazán, tehát majd az ajándékozó kerülje ezt nálam, ha lehet! Köszi.

Ám nem értem hogy lehet névtelennek bélyegezni valakit, pláne akkor, hogyha az adott ajándékozott személy nem fogad ajándékokat névtelenektől, mert azt állította be. Mivel a tavalyi húzáson én névtelentől kaptam ajándékot és sehogy se derült ki (utólag se sajnos), hogy ki volt az, utólag se vallotta be, így már jó ideje csakis olyanoktól fogadok ajándékot, akik nem névtelenül szándékoznak ajándékozni. Így nem lehet elkerülni a névtelenséget. smile Úgyhogy bocsi mindenkitől, én nem szeretem, ha névtelenül kapok ajándékot! A karácsony a szeretet, a megértés és egyéb jó dolgok ünnepe, így tehát remélem legalább idén karácsonytól kapok ebben némi megértést! Köszönöm.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 8:40 am

szerintem a szep dolog hogy nevtelenul kuld valaki valamit de izlesek es pofonok
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 10:03 am

Xanvie
Természetesen jelentkezem én is, ahogy tavaly is! wink Bármilyen színű ajándék jó lesz, de főleg ezekre a színekre, vagy kombinálásaira vagyok vevő: sárga, fehér, piros, barna, drapp, zöld, narancssárga, lila, arany, ezüst. A túl rózsaszínre nem vágyok igazán, tehát majd az ajándékozó kerülje ezt nálam, ha lehet! Köszi.

Ám nem értem hogy lehet névtelennek bélyegezni valakit, pláne akkor, hogyha az adott ajándékozott személy nem fogad ajándékokat névtelenektől, mert azt állította be. Mivel a tavalyi húzáson én névtelentől kaptam ajándékot és sehogy se derült ki (utólag se sajnos), hogy ki volt az, utólag se vallotta be, így már jó ideje csakis olyanoktól fogadok ajándékot, akik nem névtelenül szándékoznak ajándékozni. Így nem lehet elkerülni a névtelenséget. smile Úgyhogy bocsi mindenkitől, én nem szeretem, ha névtelenül kapok ajándékot! A karácsony a szeretet, a megértés és egyéb jó dolgok ünnepe, így tehát remélem legalább idén karácsonytól kapok ebben némi megértést! Köszönöm.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan akarsz küldeni ajándékot. A névtelen ajándékozó szerintem is aranyos, mert annak teljesen más feelingje van.... Tavaly sem értettem, miért kellett ekkora ügyet csinálni a névtelen ajándékozásból... idén ha lehet az ilyen dolgokat hanyagoljuk, ne korlátozzuk mások személyi jogait. stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 11:56 am

Szeretnék jelentkezni! smile
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 12:22 pm

Eddig minden jelentkezőt felírtam. 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

MrSilmerus

7,100 Points
  • Invisibility 100
  • Survivor 150
  • Popular Thread 100
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 2:24 pm

Jelentkeznék én is ajándékozni : )

Igazából teljesen mindegy mit kapok és milyen színben ^^
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 1:04 am

Nem szeretnék senkit se korlátozni napsugar, se vitát, se haragot, se pedig semmilyen rossz következményt! De nehogy már karácsony környékén és karácsonykor ez ekkora baj legyen ez a kérés,... rolleyes Szeretem tudni, hogy ki ad nekem ajándékot, nem értem miért ekkora baj ez! Nekem meg jogom van ezt kérni, ha már itt tartunk és ha valóban szabad akaratról, meg jogról van szó! Nem olyan nagyon nehéz dolog ez! Ha már itt tartunk, némileg egyesek is felfújják (ha megtetszik), hisz nem képesek, vagy nem akarnak engem megérteni, mely elég szomorú, pláne a szeretet ünnep közeledtével,...! És mivel majdnem 1 éve be van állítva nálam, hogy csak nem névtelenektől fogadok, így aki engem kap, kénytelen lesz névvel küldeni. Sajnálom, én a névtelent és a túl rejtélyes dolgokat valahogy nem szeretem! Nem igaz, hogy legalább ilyenkor ezt alig érti meg, fogadja el valaki,... confused Én ugye fogadjam el mások jogait, szabad akaratait, de fordítva nem. Ez kicsit sántít, már bocsi. Ha valaki nem szeretné, hogy névtelenül adjanak neki, az hadd kérje és állíthassa be! Aki engem kap majd, azt szépen kérem, hogy ne névtelenül küldje az ajándékot! Köszönöm. Azért mert megmutatja ki ő, nem fogok rá szállni, ha netán ettől fél,...! Szerintem a névtelen egy kicsit félésre is utalhat. Ennyi, én lezártam!

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yolanda Thissa

PostPosted: Sat Dec 18, 2010 6:52 am

Én is szeretnék részt venni!
Semmi megkötésem sincs, szeretem a meglepiket smile
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 1:53 pm

*jelentkezik* whee

Hime_Yura

Mage

napsugar
Crew