|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 1:02 am
Molylepke Jajj, ezek a képek.... gonk Hm question Remélem nem akadtál ki tőlük sweatdrop III_Kisrajczy_III Jaaaaajj! Tibit nem láttam, másfél év óta, vagy több. biggrin JÓL ESETT LÁTNI! Molylepkéről nem hittem volna, hogy így néz ki. razz Ricsi for President! biggrin Másfél év... szép. Megértem, hogy jól eshetett látni smile Hát-hát... aviból nemigen lehet az igazi kinézetet kitalálni. razz Yondaimomi WÁÁÁÁÁÁÁÁ MIEN KÉPEK XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaja blaugh smile Egyébként van egy közelkép, mutattam hazaúton (a buszon), lehet publikus vagy egyelőre csak neked küldjem el privátban? Egyébként csak 3 fotót hagytam ki, az egyik rólam van, de bemozdult sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 9:35 am
Obi Aoi Hm question Remélem nem akadtál ki tőlük sweatdrop Csak szolidan. biggrin Sajnos tökéletesen tudom, hogy rólam jó képet csinálni szinte lehetetlen. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 9:45 am
Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 10:06 am
Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Ja oké, nem voltam biztos, bocsi sweatdrop Majd kijavítom az eredeti postban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 11:30 am
Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Te vagy az a csíkos-zoknis? Vagy az ki? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 11:45 am
III_Kisrajczy_III Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Te vagy az a csíkos-zoknis? Vagy az ki? razz 1. hiba: Obi írta, hogy balról vannak az emberek megnevezve 2. hiba: Írtam, hogy "jobboldalon" Így 3-at találhatsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 12:05 pm
Hime_Yura III_Kisrajczy_III Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Te vagy az a csíkos-zoknis? Vagy az ki? razz 1. hiba: Obi írta, hogy balról vannak az emberek megnevezve 2. hiba: Írtam, hogy "jobboldalon" Így 3-at találhatsz. A csíkos zoknis Molylepke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 2:19 pm
Malreni Hime_Yura III_Kisrajczy_III Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Te vagy az a csíkos-zoknis? Vagy az ki? razz 1. hiba: Obi írta, hogy balról vannak az emberek megnevezve 2. hiba: Írtam, hogy "jobboldalon" Így 3-at találhatsz. A csíkos zoknis Molylepke. DING-DING-DING B-B-BINGO!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 2:30 pm
Molylepke Malreni Hime_Yura III_Kisrajczy_III Hime_Yura Jobboldalon én vagyok, nem AzTimmy xD de nem baj, ez egy elfogadható kép még rólam~ Te vagy az a csíkos-zoknis? Vagy az ki? razz 1. hiba: Obi írta, hogy balról vannak az emberek megnevezve 2. hiba: Írtam, hogy "jobboldalon" Így 3-at találhatsz. A csíkos zoknis Molylepke. DING-DING-DING B-B-BINGO!! Tudom ki vagy... (Egyszer ezt írtam az egyik történelem dolgozatom hátuljára általános hatodikban. Már akkor is tudtam trollkodni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 2:33 pm
Malreni Tudom ki vagy... (Egyszer ezt írtam az egyik történelem dolgozatom hátuljára általános hatodikban. Már akkor is tudtam trollkodni.) Tudom, hogy te tudod ki vagyok. biggrin Csak megerősítésnek írtam, hogy tisztázódjon a dolog. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 10:56 am
Még én is lógok nektek képekkel.... Ha valaki rámír hétvégén, akkor feltöltöm őket smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 1:46 pm
Az ilyen élményekért szeretek bulikat szervezni. Mikor mindenki visít, hogy milyen volt ott akkor twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|