|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 6:26 am
Én a 6. vagy 7. cucc szerzése után tartok valahol, már nem nagyon számolom. Hát ja, lehet rovarokat is szedni a Towns-ban, én is gyűjtöm őket. wink A gold is igaz, fák és bokrok rázásánál néha előjön egy mennyiség, igaz a bokrok helyett most tökfejek vannak. smile Én már adtam el 1-2 megszerzett cuccot, már 30-40.000-ret kerestem velük, de talán többet is. wink Eddig a gallért, a csizmát és a nadrágot tartottam meg. Eladtam a sapekot, a kardot, a köpenyt és egy kabátot. Szóval amikről tudom, hogy nem nagyon hordanám, vagy egyáltalán nem, azokat hamar eladom. Ha meg olyanból begyűjtöttem többet, amiből hordok, egy részét most fogom eladni majd Halloween végén, vagy közepén, egy részét meg hónapokkal, vagy 1 évvel később. Amiket meg nem hordok és ha majd azokból is több lesz, azokkal is ez lesz, csak azoknál mindet eladom logikusan. A tavalyi Halloween-en is nagyjából így csináltam, sőt maradt még 1-2 olyan cucc, melyeket tegnap eladtam. smile Így voltam néhány zOMG-ről származó receptes Halloween-es cuccal is. Nekem ez a 2. Halloween-em a Gaia-n. Jó lenne ha a B.O.O. visszavágna, a S.I.N. nyert tavaly! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 6:54 am
Mi az a B.O.O. meg S.I.N.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 8:08 am
Tavaly Halloween-kor volt 2 csoportosulás, melyekhez csatlakozni lehetett. Az egyik volt a B.O.O. a másik a S.I.N. Akár a Marketplace-en is beírhatod a keresőbe, hogy boo, meg sin, néhányat a cuccaik közül ki fog dobni, főleg az egyenruhákhoz tartozó cuccokat. Ha pedig beírod, hogy overseer, akkor több, másmilyen B.O.O. csoportos cuccokat is kidob. A Google-n a képeknél keresgéltem, itt van 1-2 kép az ügyről: http://images.bbgsite.com/news/2009/10/29/7_1029.jpghttp://i33.tinypic.com/1zduma.jpgA B.O.O. csoport tagjai és a S.I.N. csoport tagjai kaptak külön más-más bőrszínt is, melyet nem lehet eladni. A S.I.N. csoport nyert és a B.O.O. csoport tagjainak a B.O.O. bőrszín sajnos ronda, kopasz, barna lett, szomorú és kissé kukacrágta, szerintem túl durván mutatták be a veszítést. Lehetett különböző anyagokból ezt-azt összehozni, továbbmenni stb. De akár a Gaia-n a fórumok közt, guild-ok közt is utánanézhetsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 9:08 am
Köszi szépen. Én tavaly Halloween után jöttem az oldalra, szóval nekem ez még új. De utánanézek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 9:14 am
Ez az accountom nekem is Haloween után készült ... De én várom, hogy újra ilyen börszínt kapjunk, Yo lenne ... Ha fekete lenne, akkor Passzolna a mostani állásomhoz ... =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 9:26 am
Értem Andro. Akkor neked ez lesz az 1. Halloween-ed. Nekem ez lesz a 2. Halloween-em itt. Az nem fekete bőr Kisrajczy a S.I.N. bőr, csak sötétszínű, olyan sötét barnás vöröses.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 9:32 am
Én olyat nem szeretnék. Jó nekem a mostani bőrszínem. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 12:40 pm
Ma mentem be jó sok idő után megint a Townsba, és nagyot néztem a dekoráción, de tetszett. A nyalókákat is csak úgy kezdtem el kiszedegetni, mert én mindig mindenre rákattintok, hátha lehet vele vmit csinálni... x3 De amikor megláttam Jacket ott mászkálni, tökre megijedtem, mert nem tudtam, hogy mit kell vele csinálni, és elszaladtam... rofl aztán olvastam itt, hogy neki kell odaadni a nyalókákat... sweatdrop De elég érdekesnek látszik ez az event. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 3:41 pm
Yui-chan12 Ma mentem be jó sok idő után megint a Townsba, és nagyot néztem a dekoráción, de tetszett. A nyalókákat is csak úgy kezdtem el kiszedegetni, mert én mindig mindenre rákattintok, hátha lehet vele vmit csinálni... x3 De amikor megláttam Jacket ott mászkálni, tökre megijedtem, mert nem tudtam, hogy mit kell vele csinálni, és elszaladtam... rofl aztán olvastam itt, hogy neki kell odaadni a nyalókákat... sweatdrop De elég érdekesnek látszik ez az event. wink xd Anno kb én is ezt csináltam (hogy elszaladtam Jack elől). xd Meg anno (talán előző halloween eventen?) volt egy glitch (bug), aminél ha hamarabb beszéltél Jack-el, mint hogy meglett volna a száz, akkor elvette amit már megszereztél, de nem adott érte semmit, és kezdhetted elölről... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 3:56 pm
Tavaj és azelőtt is lehetett a Towns-ban cukrot szedni, viszont nem ennyire az event előtt. Ez némi aggállyal tölt el... Minden esettre, egy event jó az üzletnek. Az ilyen ingyen kapható tárgyakon milliókat szoktam évente kaszálni. xd Termelj sokat, várj és add el jó pénzért. biggrin
Amúgy, meg mivel mindent lementek, azóta, hogy öt éve csatlakoztam az oldalhoz, össze tudnék rakni egy történelmi portfóliót azoknak, akik újonnan csatlakoztak az oldalhoz. Amolyan kis Gaia történelem szerűséget. Sajnálom, hogy évente újabb és újabb szálakat indítanak, amik látszólag nem szólnak semmiről. Amikor 2005 Április elsején ledőlt a Gambino torony... ahh... régi szép emlékek. Az mekkora űber para volt már. biggrin
A régi jó kis forum event-ek... ahh... hiányzik a régi Gaia. Mikor a Silent Flesh Protocol (2004 Halloween) kezdetét vette, mert elszabadultak a zombik... anyám! Mekkora parti volt, te jó ég! Utánozhatatlan hangulata volt. Máig hiányzik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 11:56 pm
Na, én is gyűjtögetek még. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 1:15 am
Sharoan Tavaj és azelőtt is lehetett a Towns-ban cukrot szedni, viszont nem ennyire az event előtt. Ez némi aggállyal tölt el... Minden esettre, egy event jó az üzletnek. Az ilyen ingyen kapható tárgyakon milliókat szoktam évente kaszálni. xd Termelj sokat, várj és add el jó pénzért. biggrin Amúgy, meg mivel mindent lementek, azóta, hogy öt éve csatlakoztam az oldalhoz, össze tudnék rakni egy történelmi portfóliót azoknak, akik újonnan csatlakoztak az oldalhoz. Amolyan kis Gaia történelem szerűséget. Sajnálom, hogy évente újabb és újabb szálakat indítanak, amik látszólag nem szólnak semmiről. Amikor 2005 Április elsején ledőlt a Gambino torony... ahh... régi szép emlékek. Az mekkora űber para volt már. biggrin A régi jó kis forum event-ek... ahh... hiányzik a régi Gaia. Mikor a Silent Flesh Protocol (2004 Halloween) kezdetét vette, mert elszabadultak a zombik... anyám! Mekkora parti volt, te jó ég! Utánozhatatlan hangulata volt. Máig hiányzik. Biztos jó lehetett smile Láttam 1-2 képet, pl a Gambino-partyról 1et. Bár az eventekről nemigen tudok, a Gaia mangák lefordításából már jóval többet tudni a "történelemről". (Magamnak fordítottam, meg akiket érdekelne, meg azért is, hogy még jobban megértsem). Én írtam korábban, hogy mi van ha az event szellemes része részben fórumevent? Vagy.. az is lehet, hogy majd amikor jön a tényleges event (szellemharc), akkor hasznosítani lehet azt, ami a poöstjaikból lejön, hogy mit akarnak, mi a bajuk stb. De lehet, hogy nem erről lesz szó, lehet hogy a towns és a szellemek egyfajta előeventek. Szerintem ha minden igaz, október 30tól lehet igazi eventre számítani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 2:13 am
Mangákat én is olvasom. Nagyon jó, várom az új fejezetet. Kár, hogy sokáig kell rájuk várni. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 4:04 am
Andro666 Mangákat én is olvasom. Nagyon jó, várom az új fejezetet. Kár, hogy sokáig kell rájuk várni. ^^ Egyetértek. smile Ha akarjátok, átszerkeszthetem a mangák szövegeit, bár akkor a színes hátérre írt narrátori szövegek fehér kockába lesznek és jó sokáig eltartana sweatdrop De az se a legjobb, ha csak a szöveget közlöm le... sweatdrop Csak ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|