|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 12:50 pm
Hát akkor íme: A sivatagban találnak egy leletet. A lelet elkerül egy intézetbe, ahol a sejtjeiből felépítik a teljes egyedet. Emberünk megszökik, és menekülés közben Korben Dallas kocsijában találja magát. Ott kiderül, hogy a jövevényt Lilunak hívják. Céljuk, hugy megtalálják azokat az elemeket, amelyek segítségével meg tudják akadájozni egy gonosz, sötét bolygó Földet érését.
Remélem elég érthetően írtam le ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 11:12 pm
Kevin védőügyvéd és még életben egyetlen ügyet sem veszített el. Egy nap egy New York-i jogi cég megbízottja keresi fel és munkát ajánl neki. Kevin a feleségével New Yorkba költözik, megismerkedik a cég vezetőjével, John Miltonnal, és nem bír ellenállni a kísértésnek, elfogadja a munkát. A győzelem megszállottjává válik és többé semmi más nem érdekli. Nem figyel felesége baljóslatú látomásaira, aki egyre furcsább dolgokat tapasztal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 2:46 am
Az ördög ügyvédje! jó film 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 3:00 am
III Slash III Az ördög ügyvédje! jó film 3nodding így igaz 3nodding te jössz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 9:36 am
Csak emlékeztetőül: lehet neveket változtatni, ha nehezíteni akartok. 3nodding
Az ötödik elemet én is ismerem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 10:51 pm
Én is ismerem Az ötödik elem című filmet, némileg az egyik kedvencem. smile
Van egy Einon nevű herceg, akinek az apja a király csatázik, majd a csatában meghal. Nem sokkal utána Einon szíve súlyosan megsérül. Majd egy barlangba viszik, ahol egy sárkány segítsége által megmentik az életét úgy, hogy a sárkány a fele szívét neki adja bizonyos feltételekkel. De Einon nem tartja be a feltételeket. A sárkány később csalódott és morgós, megbánta hogy segített neki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|