|
|
|
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 10:42 am
Igen de majd az avis verseny után fogok eredmény hirdetni a rajzosban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 10:48 am
akkor nagy valószínűséggel nem leszek vele kész.... ugyanis holnap melózok, hazaérek olyan fél 6 körül.... és most meg van programom estére és csak a körvonal van kész....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 4:28 am
wahmbulance Figyelem Figyelem wahmbulance A női szépség verseny bejelentkezési idő lejárt ha aki jelenkezni akart arról le maradt (így is kb másfél órát kaptatok pluszban hát nem látjátok hogy ki nőttek az angyali szárnyaim) 17:50-kor megmondom hogy hol találkozunk a Gaia Townban és 18:00-kor várom a versenyzőket aki nem más mint Obilia és Napsugár Nézők is jöhetnek végül is ez egy verseny miért nem lehet közönség is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 7:36 am
Megvannak az avik, nemsokára kezdem a rajzot ja és fotózott kézirajz lesz mert az gyorsabban megy. sweatdrop Az avik érdekessége hogy mindegyiket most csináltam a versenyhez és van amit még sose hordtam egy cuccon belül (lol). Szurkolok neked is Napsi, kíváncsian várom a "munkáidat" smile Nézőket szeretettel várjuk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 8:51 am
18:00 kor várok mindenkit a Gaia Town 5 Barton 001352
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 8:54 am
Már ott vagyunk Kurzttal, jöjjön aki akar/tud wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 8:58 am
Kurczik vannak a Gaiaban vagyis Luxonok vesztésre álnak
Jah és várom Napsit addig amíg el nem jön a versenyre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 9:09 am
Obilia Már ott vagyunk Kurzttal, jöjjön aki akar/tud wink Bocsánat Lurzt, elgépelés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 10:04 am
oké ha 19:10 nem lesz fent Napsi akkor nélküle rendezük a versenyt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 10:07 am
Lurzt oké ha 19:10 nem lesz fent Napsi akkor nélküle rendezük a versenyt És utólag nem küldheti be a rajzot meg screenshotokat az avikról? Merthogy nem kizárt hogy nem az ő hibája, hogy nem tud jönni. Talán közbejött valami (remélem nem lett pl baleset áldozata). Napsi majd jelentkezz ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 10:45 am
Napsi ne haragudj nélküled rendeztük meg (Lurzt akarta így). Én és Yuki Naoto versenyeztünk ( ő eredetileg nézőként jött de benevezett aviversenyre, rajzversenyre nem). Rajzot én ynertem (egyedül redface ) és az avit Yuki 2:1-re ellenem (szexi és hétköznapi kategóriuában Yuki lett győztesnek ítélve, én az estélyiben).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 10:54 am
És most az összesítés a női szépség versenyről: Yuki útolsó pillanatban sikerült benevezni magát az avis versenyen dupla goldért (höh höh höh höh) és Yuki meg nyerte a versenyt. Napsi elkéste a versenyt. Obilia az egyedüli rajzosként nyerte meg a fődíjat a rajz versenyen ezzel a művel http://i31.tinypic.com/4q0qoh.png Viszlát holnap 18:00 kor amikor kiderül ki az igazi Rock zenész és kinyerte a legnagyobb nyereményt a Famestar Hero-ban, amihez a legnagyobb értékhez plusz ajándék jár pontosabban cukorkák vagyis Trick or Treat tote item
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 10:56 am
Köszönöm. Famestar cuccom csak a hárfa van meg volt a lemez... A rajz meg tudom hogy elsietett (ez azoknak szól akik esetleg kritizálnák).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 12:21 pm
Glorious Harp. Mge volt egy Vinyl Collectorom de azt már eladtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|