Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2010 - Itemek és Segédlet! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 5:54 am

Boldog Nyuszkóóóót ha még nem mondtam volna biggrin
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 6:42 am

Köszi az infót Sayuki-dono. smile Egyébként nemrég azóta végre 1 csibét szereztem 1 tojásból. wink De persze ezt a kattintós módszert is kipróbálom párszor. Bár a tojásból szedett csibémre is rá kellett kattintani, hogy az enyém legyen, akkor is valami "grabbed..."-et írt azt hiszem. De mert van csibém, nem azt jelenti, hogy leállok, mert többet is szeretnék és mert a receptcuccokból nyilván minél többet szeretnék.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Apr 05, 2010 7:06 am

Na azóta a kattintós módszerrel szereztem plusz 2 csibét, de érdekes módon azonnal felszedhetők lettek, tehát szerencsém volt. smile De persze a legtöbb eddig még nem engedte ott, ahol próbálkoztam. Az egyik egy olyan, amit először a tojás adott (azt el is adtam), a másik egy másmilyen, szóval egyenlőre mind a 4féléből 1-et tartok meg, a többit eladom.
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 7:43 am

én vagy nagyon béna vagyok vagy nagyon kezdő de zomg-ba nemtalálok 1 tojit se crying sweatdrop

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 8:14 am

The Real Robocat
én vagy nagyon béna vagyok vagy nagyon kezdő de zomg-ba nemtalálok 1 tojit se crying sweatdrop
sorstárs... csak nálam az a rossz h mire odérnék hogy széttörjem a tojást vki odajön és akkor megszerzi előlem... stare és hiába kattintgatok a csibékre nekem nem grabbelt eddig egyiksem crying csak azt h ,,dont touch me" meg ilyeneket kapok. engem utálnak a csirkék.
am sztem nemvagy béna Robocat smile csak kezdő, mint én.. csak én még béna is..
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 11:33 am

Szerintem nem béna senki, csupán türelmetlenebbek, plusz egy kis szerencse is kell. Azóta kattintással újabb csibém van. Először is több helyen többször kell próbálkozni tojás és csibe ügyben is, másodszor pedig több türelem kell.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 05, 2010 12:18 pm

Lehet hogy félreértettem egy topikot de próbáljatok úgy csibét fogni hogy az épp egyedül van. De mondom lehet hogy nem atóól függ sweatdrop
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 1:52 am

Hmm, vége az eventnek Gaián? Nem látok sehol se tojásokat :

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 3:21 am

énse gonk
és csak egy tojást sikerült szereznem gonk
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 6:00 am

A csibéket csak akkor foghatjátok meg, ha épp kiszabadult a széttört tojásból. Siker esetén követni fog míg zOMG-t el nem hagyod. 3nodding

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 11:38 am

bibortetu
A csibéket csak akkor foghatjátok meg, ha épp kiszabadult a széttört tojásból. Siker esetén követni fog míg zOMG-t el nem hagyod. 3nodding

nekem már van 7 csibém de abból csak 1et törtem én... nem mindenki tudja hogy felvehetőek a csibék és ott hagyják... hiányzik még a kalóz....
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 12:46 pm

nekem is megvan az összes jelvény xd
bár az 1000 tojás begyüjtésében nem nagyon bíztam eleinte....
arany tojás kipipálva (tegnap hármat is találtam), már csak egy klózcsirkére hajtok xd

stranger12

Invisible Sweetheart

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 12:48 pm

Mindenki a kalóz csirkére hajt? Szép. biggrin
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 1:51 pm

tudja valaki, hogy mire jó a golden egg? mármint amit nyitás után kapunk...

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Apr 06, 2010 1:58 pm

Hát ja az ára miatt... (kalózcsirke)
Nekem amúgy a "sima" meg a "szűkszemű" tetszik a legjobban és egyet se kaptam még se ráklikkből se tojásból. sweatdrop
Viszont: megvan az aranytojás (végre!), baráti/bizonyos topiklakók segítségével smile A "layer (réteg)-ügy" miatt még nehezebb aranytojit találni, de egy crew invitálás megoldja a dolgot (ha a meghívó illető az aranytojással egy layeren van, a layerdolgot meg hosszú leírni sweatdrop ).
Más badgeom nem lett az aranytojásoson kívül, Gambino tojás meg nem jött össze (de a 2 másik igen).

Ja és az aranytojásról még annyit, hogy a zomg kezdőoldala szerint nem sokkal az event vége után ki fognak nyílni az aranytojások (eredeti: "...that will hatch some time after the event ends.". Kíváncsi vagyok mi kel ki majd belőlük, talán vmiféle nyuszi vagy új lény. Ezért nem is adom el az enyémet. 3nodding
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces