|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 5:54 am
Boldog Nyuszkóóóót ha még nem mondtam volna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 6:42 am
Köszi az infót Sayuki-dono. smile Egyébként nemrég azóta végre 1 csibét szereztem 1 tojásból. wink De persze ezt a kattintós módszert is kipróbálom párszor. Bár a tojásból szedett csibémre is rá kellett kattintani, hogy az enyém legyen, akkor is valami "grabbed..."-et írt azt hiszem. De mert van csibém, nem azt jelenti, hogy leállok, mert többet is szeretnék és mert a receptcuccokból nyilván minél többet szeretnék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 7:06 am
Na azóta a kattintós módszerrel szereztem plusz 2 csibét, de érdekes módon azonnal felszedhetők lettek, tehát szerencsém volt. smile De persze a legtöbb eddig még nem engedte ott, ahol próbálkoztam. Az egyik egy olyan, amit először a tojás adott (azt el is adtam), a másik egy másmilyen, szóval egyenlőre mind a 4féléből 1-et tartok meg, a többit eladom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 7:43 am
én vagy nagyon béna vagyok vagy nagyon kezdő de zomg-ba nemtalálok 1 tojit se crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 8:14 am
The Real Robocat én vagy nagyon béna vagyok vagy nagyon kezdő de zomg-ba nemtalálok 1 tojit se crying sweatdrop sorstárs... csak nálam az a rossz h mire odérnék hogy széttörjem a tojást vki odajön és akkor megszerzi előlem... stare és hiába kattintgatok a csibékre nekem nem grabbelt eddig egyiksem crying csak azt h ,,dont touch me" meg ilyeneket kapok. engem utálnak a csirkék. am sztem nemvagy béna Robocat smile csak kezdő, mint én.. csak én még béna is..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 11:33 am
Szerintem nem béna senki, csupán türelmetlenebbek, plusz egy kis szerencse is kell. Azóta kattintással újabb csibém van. Először is több helyen többször kell próbálkozni tojás és csibe ügyben is, másodszor pedig több türelem kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 12:18 pm
Lehet hogy félreértettem egy topikot de próbáljatok úgy csibét fogni hogy az épp egyedül van. De mondom lehet hogy nem atóól függ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:52 am
Hmm, vége az eventnek Gaián? Nem látok sehol se tojásokat :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 3:21 am
énse gonk és csak egy tojást sikerült szereznem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 6:00 am
A csibéket csak akkor foghatjátok meg, ha épp kiszabadult a széttört tojásból. Siker esetén követni fog míg zOMG-t el nem hagyod. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:38 am
bibortetu A csibéket csak akkor foghatjátok meg, ha épp kiszabadult a széttört tojásból. Siker esetén követni fog míg zOMG-t el nem hagyod. 3nodding nekem már van 7 csibém de abból csak 1et törtem én... nem mindenki tudja hogy felvehetőek a csibék és ott hagyják... hiányzik még a kalóz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:46 pm
nekem is megvan az összes jelvény xd bár az 1000 tojás begyüjtésében nem nagyon bíztam eleinte.... arany tojás kipipálva (tegnap hármat is találtam), már csak egy klózcsirkére hajtok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 12:48 pm
Mindenki a kalóz csirkére hajt? Szép. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:51 pm
tudja valaki, hogy mire jó a golden egg? mármint amit nyitás után kapunk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 1:58 pm
Hát ja az ára miatt... (kalózcsirke) Nekem amúgy a "sima" meg a "szűkszemű" tetszik a legjobban és egyet se kaptam még se ráklikkből se tojásból. sweatdrop Viszont: megvan az aranytojás (végre!), baráti/bizonyos topiklakók segítségével smile A "layer (réteg)-ügy" miatt még nehezebb aranytojit találni, de egy crew invitálás megoldja a dolgot (ha a meghívó illető az aranytojással egy layeren van, a layerdolgot meg hosszú leírni sweatdrop ). Más badgeom nem lett az aranytojásoson kívül, Gambino tojás meg nem jött össze (de a 2 másik igen).
Ja és az aranytojásról még annyit, hogy a zomg kezdőoldala szerint nem sokkal az event vége után ki fognak nyílni az aranytojások (eredeti: "...that will hatch some time after the event ends.". Kíváncsi vagyok mi kel ki majd belőlük, talán vmiféle nyuszi vagy új lény. Ezért nem is adom el az enyémet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|