|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 7:29 am
Ki kéne írni, hogy nem szabad postolni a fejezetekbe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 8:58 am
Én is Ethant kérdezném ki... érdekelne hogy mire gondol azzal az utolsó mondatával a chapterben...
(@Womi: szerintem az, hogy a "jelentkezés" topicban lehet jelentkezni, az elég egyértelmű... de azért belepostol a chapterbe... nemértem én ezt...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 2:36 pm
MELYIK ELVETEMÜLT MERÉSZELT BELEÍRNI A FEJEZETBE!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 6:43 am
Azt hiszem, hogy megvan az első hullánk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 7:36 am
Áááá! a fülem! biggrin
Az lehetséges... márha végülis megtalálja a topicot és jelentkezik rofl
lenne egy kérdésem... A társaság tagjait is ki lehet kérdezni? Mert ha igen, akkor a másik személy akit kikérdeznék, az Sera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:14 am
Olvasd át a szabályokat és a szereplők leírását, abban megtalálod a választ, hogy miért nem lehet őt megkérdezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:49 am
Jó télleg! mostmár értem miért biggrin
és mostmár télleg egy utolsó kérdés: Az immonium az olyan mint az immune? ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 7:06 am
Immonium->Védelem Amikor múltkor kiesés volt, 2 személy kapott Malrenitől védelmet, ők nem eshettek ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:10 pm
Lemaradtunk egy kérdezésről. Most lehetőleg válasszunk időben. Shawn karja megint eltőrt, de úgy tűnik természetes módon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:50 pm
Bíbornál a pont. Ilyen felelőtlenül eldobni egy NPC kikérdezési lehetőséget nem túl okos dolog. Pedig volt jó pár hetetek.
Nekem nem dolgom sürgetni titeket, mégis szóltam egyszer. Szóval, csak okosan. Ez a fejezet nagyon nehéz. Sosem volt még ennyi elterelés és mellékes szál. Ráadásul a megoldás is nagyon furfangos.
Szóval, hajrá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 2:48 am
Pár alap dolog megváltozott az eddigiekhez képest. Ella Haroldéknál dolgozik, Laura egy iskolában Shawnnal. Lesz bőven min agyalni, melyik van hatással a történetre. Szerintetek ki lesz az első halott? Az eddigi jelek szerint Harold, bár ezt nem vehetjük készpénznek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 5:46 am
Az első halott címére, szvsz Harold pályázhat, de szerintem bőven nem lesz ien egyszerű. de lehet hogy mégis mert már 4 en is meg akarják ölni... és akit kikérdeznék az pedig vagy Ella vagy Davide vagy Rachel. bár nem hiszem, hogy ez a két utóbbi sok mindent elmondana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 6:08 am
Hümm, Ella talán jó választás lenne. Talán csak úgy tesz, mintha nem tudna sok dologról. Betekintést nyert mindkét háztartásba s közeli kapcsolatban van Laurával.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 7:50 am