|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 6:33 am
Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2010 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2010 12:59 pm
III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2010 11:13 am
Obilia III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat. Ha gondolod, akkor vegyél fel MSN-re, és akkor értesíthetlek az új cuccokról, hogy hogyan vedd észre. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2010 1:28 pm
III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat. Ha gondolod, akkor vegyél fel MSN-re, és akkor értesíthetlek az új cuccokról, hogy hogyan vedd észre. =) Hát inkább PM itt, msnen mostanában alig vagyok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2010 1:44 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat. Ha gondolod, akkor vegyél fel MSN-re, és akkor értesíthetlek az új cuccokról, hogy hogyan vedd észre. =) Hát inkább PM itt, msnen mostanában alig vagyok sweatdrop Oké, rendben. Ha van új-DON-ság, akkor írom, ahogy tudom. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2010 2:40 am
III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat. Ha gondolod, akkor vegyél fel MSN-re, és akkor értesíthetlek az új cuccokról, hogy hogyan vedd észre. =) Hát inkább PM itt, msnen mostanában alig vagyok sweatdrop Oké, rendben. Ha van új-DON-ság, akkor írom, ahogy tudom. =) Oksa. Kicsit olyan érzés ez mintha hírolvasótársnak fogadtál volna fel blaugh Csak nem verbális változatban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 4:47 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Pontosan., Obilia. Nem lennél a társam ebben a topicban? Te is segíthetsz itt az újoncoknak magyarázni. Régen vagyunk itt, és kell az "osztás" a fiataloknak. =) A magyarázás oké de ahogy látom te hamarabb észreveszed az új osztogatós ingyencuccokat. Ha gondolod, akkor vegyél fel MSN-re, és akkor értesíthetlek az új cuccokról, hogy hogyan vedd észre. =) Hát inkább PM itt, msnen mostanában alig vagyok sweatdrop Oké, rendben. Ha van új-DON-ság, akkor írom, ahogy tudom. =) Oksa. Kicsit olyan érzés ez mintha hírolvasótársnak fogadtál volna fel blaugh Csak nem verbális változatban. Pontossan. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 6:41 am
Yuki Naoto http://www.gaiaonline.com/launch/secretschool ha beszélsz a lánnyal, és rákattintasz a megjelenő cuccokra, majd visszamész a lányhoz,kiválasztod a helyes választ (682) kapsz egy secret sparkles itemet. Köszönjük az információt. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 7:13 am
Yuki Naoto http://www.gaiaonline.com/launch/secretschool ha beszélsz a lánnyal, és rákattintasz a megjelenő cuccokra, majd visszamész a lányhoz,kiválasztod a helyes választ (682) kapsz egy secret sparkles itemet. És hozzáteszem hogy ezt is 3x lehet megszerezni, mint az előzetesekért kapott cuccokat a mozitermekből. Tehát megszerzed, frissíted a szobát megint megszerzed. És a másik 2-t eladod pl smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 10:30 am
Újítást fedeztem fel most.: http://www.gaiaonline.com/con2011 HA erre kattintasz, akkor egy Tsunami KO Classic Coat és egy Black Bakeneko Ears vár rád. (Csak egyszer lehet.) [ Lehet, hogy nem új, de Yo, ha kell egy fül és egy kabát. ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 10:34 am
Jujj Rajczy köszi 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 10:39 am
RealToxicLollypop Jujj Rajczy köszi 3nodding 3nodding Honnan tudod, h Rajczi a nevem? Amúgy szívesen. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 11:42 am
III_Kisrajczy_III RealToxicLollypop Jujj Rajczy köszi 3nodding 3nodding Honnan tudod, h Rajczi a nevem? Amúgy szívesen. =D Gondoltam, Kisrajczy, röviden Rajczy és nem kell hosszan írni am nem tudtam.. -tudniillik RealToxicLollypop vagyok eredeti kariban xD biggrin -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|