|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 11:56 am
III_Kisrajczy_III Sztyanime III_Kisrajczy_III Jöhetek én is ide a Virtual Tuning Shop-ommal? azaz rendelhettek verdát, átalakítom, de Szty részlege. =) Tehát neki fizettek, de én csinálom. (=
nyaa ez az én boltom crying sweatdrop amivel dolgozol az téged illet...Nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A mazdám is tetszett, emlékszel? =)
És mi akadályoz meg benne hogy nyiss magadnak is egy boltot? (nem akarok irigy lenni, de ez így nem járja.. confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 11:51 am
No, akkor kérnék egy nagyon szép rajzot, hasonló style-ba, mint BÍBOR-é, de Skype-on elmeséltem neked. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 6:54 am
rendicsek biggrin ha jól jövök ki időből akkor vasárnapra meglesz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 10:19 am
Sztyanime rendicsek biggrin ha jól jövök ki időből akkor vasárnapra meglesz redface Rendben. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 11:44 am
III_Kisrajczy_III No, akkor kérnék egy nagyon szép rajzot, hasonló style-ba, mint BÍBOR-é, de Skype-on elmeséltem neked. =) A felettébb érdekes kérésből sikeresen le tudtam alkudni és ez sült ki belőle. Remélem tetszik 3nodding és ha te csörgetsz rejtett számon esküszöm megfejellek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 10:43 pm
Háteez ... A LEGYOBB AVIART, AMIT RAJZOLTAK VALAHA nekem ... (Azért NApsié sem rossz, na ... az övé is Yo, de ezt tőled .-.. hát gratulálok ... Küldj PM-et, hogy mennyit is fizessek. =D )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 12:44 pm
III_Kisrajczy_III Háteez ... A LEGYOBB AVIART, AMIT RAJZOLTAK VALAHA nekem ... (Azért NApsié sem rossz, na ... az övé is Yo, de ezt tőled .-.. hát gratulálok ... Küldj PM-et, hogy mennyit is fizessek. =D )
örülök, hogy tetszik elküldtem és köszi a vásárlást 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2011 3:35 am
Szia! Az avimról szeretnék rajzot. Színeset. Pont ilyen pózban, így ahogy van. Kérlek, értesíts, hogy mikorra lenne meg kb., meg amit tudnom kell a dologról. PM-ben vagy tudom is én, hogy megy ez 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2011 2:08 pm
FancyFahey Szia! Az avimról szeretnék rajzot. Színeset. Pont ilyen pózban, így ahogy van. Kérlek, értesíts, hogy mikorra lenne meg kb., meg amit tudnom kell a dologról. PM-ben vagy tudom is én, hogy megy ez 3nodding
Szia! Köszönöm a rendelést! Jövőhét végére (szombat-vasárnap) megpróbálom szépen megcsinálni wink Színesben vagy grafitosan (vagyezek közül valamelyik )? Esetleg egyéni ötlet? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2011 3:50 pm
Tetszenek a rajzaid, lehet fogok rendelni. blaugh
Sok sikert! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2011 3:53 am
Sztyanime FancyFahey Szia! Az avimról szeretnék rajzot. Színeset. Pont ilyen pózban, így ahogy van. Kérlek, értesíts, hogy mikorra lenne meg kb., meg amit tudnom kell a dologról. PM-ben vagy tudom is én, hogy megy ez 3nodding
Szia! Köszönöm a rendelést! Jövőhét végére (szombat-vasárnap) megpróbálom szépen megcsinálni wink Színesben vagy grafitosan (vagyezek közül valamelyik )? Esetleg egyéni ötlet? smile Szia! Színeset kérek kontúrral. Kérlek, jelezz majd ha megvan. Előre is köszönöm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 10:38 am
FancyFahey Szia! Az avimról szeretnék rajzot. Színeset. Pont ilyen pózban, így ahogy van. Kérlek, értesíts, hogy mikorra lenne meg kb., meg amit tudnom kell a dologról. PM-ben vagy tudom is én, hogy megy ez 3nodding
Szia! Végre elkészült és felraktam, remélem nem haragszol a késlekedésért... Innét le tudod tölteni smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 11:24 am
Szépen rajzolsz biggrin Lehet kérek egy artot xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2011 10:28 am
LemuliaChan Szépen rajzolsz biggrin Lehet kérek egy artot xp
Köszönöm  Csak mond meg mit, milyen "technikával" és hogyan wink az első oldalról válogathatsz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|