|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:51 am
Lady Majorie adekx JuVGirl Może odbiegne od tematu, ale jak dla mnie zmierzch to beznadziejny i nudny film. Dla mnie też blaugh A dla mnie zajebisty, bo nie ma tam takich przesłodzonych wątków jak w książce rofl To mamy inną definicje przesłodzonego wątku. Dla mnie było to nudne i się umęczyłem tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:54 am
e, juz mam ten wibrator -_- nie polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:58 am
adek: Fakt, pierwsza część cholernie nudna, ale za to druga o wiele lepsza mrgreen
hela: czyżby był wadliwy czy za zimny? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 11:06 am
mogli zrobic włochatego w wersji tego wilkołaka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:33 am
hela bertz e, juz mam ten wibrator -_- nie polecam rofl To opowiedz o wrażeniach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:45 am
wiesz co, polecił mi znajomy, powiedzial mi: "to jest szałoffe, kup se". no to kupiłam, ale okazało się, że W OGÓLE nie spełnia swojej funkcji jako zakładka do książek neutral
... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:49 am
hela bertz wiesz co, polecił mi znajomy, powiedzial mi: "to jest szałoffe, kup se". no to kupiłam, ale okazało się, że W OGÓLE nie spełnia swojej funkcji jako zakładka do książek neutral ... mrgreen Ja pytam poważnie. Bo myślę teraz jaką zabawkę kupić owcy jak wróci z Białegostoku żeby się na mnie już nie gniewała. I rozważam możliwość zakupu jakiegoś fajnego wibratora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:51 am
aa, no to wybacz, ale nie jestem dobrą konsultantką w tych sprawach. brak doświadczenia mrgreen
ale wiesz co... a myślałeś może nad czymś innym? myślę, że wielka bryła czekolady mogłaby załatwić sprawę ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:57 am
Pod warunkiem że nie wrąbałbym jej sam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:17 pm
Drogie dziadostwo, możnaby za to pewnie kupić tuzin kołków osinowych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 3:13 am
Mało jest fajnych wibratorów. Ale jak już są jakieś to najlepsze są żelowe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 11:31 am
uuuu... ale ludzie są zdemoralizowani w dzisiejszych czasach xd smutno, smutno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 11:57 am
Się nie czuje zdemoralizowana w najmniejszym nawet stopniu. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 12:45 pm
rtgdgdgd ciekawe kiedy powstanie wibrator "GAGA"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 1:38 pm
hela bertz rtgdgdgd ciekawe kiedy powstanie wibrator "GAGA" Sugerujesz, że Lady Gaga ma penisa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|