|
|
Robimy wykop tim? |
Jestem za nie |
|
27% |
[ 3 ] |
Jestem za tak |
|
72% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 11 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 9:31 am
HA! Zagięłam Akinatora! mrgreen Domyśliłam się, że nie będą mieli tego gościa... Nick Simmons, syn Gene'a Simmonsa, współzałożyciela grupy Kiss. A gość jest sławny, przynajmniej w Stanach (brał udział w takim serialu reality show wraz z całą rodzinką, coś na wzór Osbourne'ów).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 9:38 am
Daedhel HA! Zagięłam Akinatora! mrgreen Domyśliłam się, że nie będą mieli tego gościa... Nick Simmons, syn Gene'a Simmonsa, współzałożyciela grupy Kiss. A gość jest sławny, przynajmniej w Stanach (brał udział w takim serialu reality show wraz z całą rodzinką, coś na wzór Osbourne'ów). pobijecie go każdym wymyślonym przez Was stworzeniem, szczególnie, jak go nie wymyślicie do końca. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 9:45 am
Daedhel Daedhel HA! Zagięłam Akinatora! mrgreen Domyśliłam się, że nie będą mieli tego gościa... Nick Simmons, syn Gene'a Simmonsa, współzałożyciela grupy Kiss. A gość jest sławny, przynajmniej w Stanach (brał udział w takim serialu reality show wraz z całą rodzinką, coś na wzór Osbourne'ów). pobijecie go każdym wymyślonym przez Was stworzeniem, szczególnie, jak go nie wymyślicie do końca. blaugh nie zgadł też syna marnotrawnego z przypowieści. Kiepski jest, łatwo go zagiąć... rolleyes EDIT: i nie zna większości postaci z polskiej historii. Zagięłam go Janosikiem (który jest dość nagłośniony i polsko-słowacki), a w wynikach do wyboru pojawił się Zawisza Czarny, Smok Wawelski, Kościuszko, Chmielnicki, Sobieski i Chrobry, nie mówiąc o pochodzie cesarzy rzymskich i innych postaci antycznych... EDIT: odpowiadając z myślą o Chmielnickim wyszedł mi Piłsudzki... ... a zamiast królowej Marysieńki Kwaśniewska... Marysieńki w ogóle nie było. No, to już wiecie, jak zagiąć Akinatora. Polską historią. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 1:32 pm
Kurde, tylko trzeba coś z niej więcej pamiętać ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 1:38 pm
ichabot No właśnie ja nie mogę xD Żeby wykopać, trzeba nacisnąć na ten kwadrat o wygładzonych krawędziach? (aktualnie znajduje się w nim liczba 26) Próbuję, ale to nic nie daje xp Dokładnie tak, tylko że jeszcze trzeba być zalogowanym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 3:47 pm
Tak jest, domyśliłem się i zalogowałem, a także po ujrzeniu komunikatu o czekaniu, poczekałem godzinę i dalej nic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:20 am
ichabot Tak jest, domyśliłem się i zalogowałem, a także po ujrzeniu komunikatu o czekaniu, poczekałem godzinę i dalej nic xp O czekaniu? Wydaje mi się, że nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Dziwna sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:13 pm
No był taki komunikat, że muszę poczekać godzinę od zarejestrowania, żeby móc wykopywać O_o Inne mogę wykopywać, tylko tego nie... Napiszę na ich maila, może coś poradzą
edit: Dostałem message! xD
"Witam, Dzięki za zgłoszenie. Postaramy się wkróce naprawić ten problem.
Pozdrawiamy
Dział Pomocy Wykop.pl" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 6:50 am
Dostałem drugiego maila: "Witam,
wskazane przez Ciebie znalezisko jest przedawnione, dlatego nie można go wykopać.
Pozdrawiamy
Dział Pomocy Wykop.pl"
Czyli co? Można drugi raz zakładać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 8:18 am
Chcialem sie nieskromnie pochwalic, ze moj wykop trafil na glowna. Alez jestem dumny.
http://www.wykop.pl/link/231053/wyciecie-czesci-filara-starego-wiaduktu-kolejowgo-w-celu-poszrzenia-autostrady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 8:57 am
Gratulacje xd Wykopałem to przy okazji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 8:59 am
NISZCZE WYKOP GDZIEKOLWIEK JESTEM
To banda dzieciakow i bezrobotnych informatykow, ktorzy maja za duzo czasu i zajmuja sie hobbystycznie ratowaniem swiata i internetu przed fala zbrodni i wykolejenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 10:10 am