|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 10:49 am
bibortetu Azt hiszem lassan meglesz az ötödik játékos is. Aztán, ha megadom a jelet, kezdődhet a húzás. igenis főnök(asszony) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 10:51 am
én is felajánlom az előbb nyert tojglit tombolára biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:00 am
Nem tudom, hogy lehet-e dekorációnak venni. Ez ugyanis egy dekorációs tombola. Nincs véletlenül csapatzászlós háttered? Azt eltudnám fogadni. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:06 am
én jelentkeznék a tombolára
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:07 am
megvehetem az utolsó macsiga házikót?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:13 am
@vrobi: Úgy érted elsőnek akarsz húzni? @napsugar: Biztos vagy benne? Az a maradék. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:15 am
bibortetu @vrobi: Úgy érted elsőnek akarsz húzni? @napsugar: Biztos vagy benne? Az a maradék. xp ne legyek biztos benne?? sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:15 am
Van még, aki szeretne nevezni, mert ha nem, akkor kezdhetünk szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:17 am
napsugar bibortetu @vrobi: Úgy érted elsőnek akarsz húzni? @napsugar: Biztos vagy benne? Az a maradék. xp ne legyek biztos benne?? sweatdrop eek A nagykutyák mind kimentek. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:21 am
bibortetu napsugar bibortetu @vrobi: Úgy érted elsőnek akarsz húzni? @napsugar: Biztos vagy benne? Az a maradék. xp ne legyek biztos benne?? sweatdrop eek A nagykutyák mind kimentek. sweatdrop akkor nem vagyok biztos benne gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:23 am
Úgy tűnik senki, akkor kezdődjék! Csak szép sorjában! wahmbulance 1 és 6 között sorsoljatok. Mondjuk nevezési sorrendben. Én leszek a kivétel, enyém a maradék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:24 am
napsugar bibortetu napsugar bibortetu @vrobi: Úgy érted elsőnek akarsz húzni? @napsugar: Biztos vagy benne? Az a maradék. xp ne legyek biztos benne?? sweatdrop eek A nagykutyák mind kimentek. sweatdrop akkor nem vagyok biztos benne gonk Tudod mit? Megveszem inkább én.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:27 am
bibortetu Úgy tűnik senki, akkor kezdődjék! Csak szép sorjában! wahmbulance mit is kell? randomizáljak egy számot 1-5 között??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|