|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:29 am
Zsocachan napsugar én mackómmal megyek 4laugh am csináljak neked tekteken vmi olcsóbb összeállítást? mennyi a max amiből ki kell hoznom? Olyan 1kből max, mert most smucig vagyok ninja eek sweatdrop oksa és mien alap cuccaid vannak am h hátha azokból össze tok dobni vmit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:30 am
Doku no Hana De remélem nem kötelező párral menni mert nekem olyan nincs. smile Vagy majd felszedek valakit a bejáratnál. xd Eljössz velem a bálba? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:37 am
Womi Doku no Hana De remélem nem kötelező párral menni mert nekem olyan nincs. smile Vagy majd felszedek valakit a bejáratnál. xd Eljössz velem a bálba? smile Persze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:41 am
Nem hiszek az átkokban de a szitum a szalagavatói párkeresésre kezd emlékeztetni... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:41 am
Nekem a maszkos, fehérruhás tetszik a legjobban, de mindegyik szép.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:42 am
Lurzt Elleine Szerintem én megyek így, ahogy vagyok. biggrin Megyünk együtt? Fiukérés whee Elfogadom heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:42 am
Doku no Hana Nekem a maszkos, fehérruhás tetszik a legjobban, de mindegyik szép. Köszi smile Nekem is az + ez a kék. smile Az mint látható igen keringős, az tetszik benne smile Szívesen keringőznék online biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:45 am
Imádom a keringős ruhákat heart , szalagavatómon volt rajtam először és asszem utoljára(sajnos).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:49 am
Doku no Hana Imádom a keringős ruhákat heart , szalagavatómon volt rajtam először és asszem utoljára(sajnos). Nekem is tetszik smile Nekem akkor se... sweatdrop Az évfolyamon én és 1 lány nem találtunk párt.... (NEM önsajnáltatás)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:54 am
Nálunk egy osztály van évfolyamonként és több volt a fiú = tuti van párod, és az igazgató ragaszkodott ahhoz ,hogy minden végzős táncoljon= kötelező, hogy legyen párod. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:04 pm
Doku no Hana Nálunk egy osztály van évfolyamonként és több volt a fiú = tuti van párod, és az igazgató ragaszkodott ahhoz ,hogy minden végzős táncoljon= kötelező, hogy legyen párod. smile Ha több volt a fiú és mindenkinek kötelezővolt akkor... *hehe fura gondolatok* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:04 pm
Obilia Nem hiszek az átkokban de a szitum a szalagavatói párkeresésre kezd emlékeztetni... rolleyes bocsi obi de ez lassan vicces lesz már whee tényleg bocsi de nem kiröhögni akarlak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:14 pm
Elleine Doku no Hana Nálunk egy osztály van évfolyamonként és több volt a fiú = tuti van párod, és az igazgató ragaszkodott ahhoz ,hogy minden végzős táncoljon= kötelező, hogy legyen párod. smile Ha több volt a fiú és mindenkinek kötelezővolt akkor... *hehe fura gondolatok* xd Alsóbb osztályból jöttek lányok stare . De a kánkánban a fiúk lánynak öltöztek ...Na, az ütött. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|