Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Dyskusje na temat subforum- uwagi i propozycje Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MissTao
Crew

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:48 am

opcy
MissTao
ehem. teraz ja ^^

'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink
osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^
inne propozycje? czekam.
(i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)
a kota?

ach, wiedzialam ze to pytanie padnie! i moglam wlasciwie przyjmowac zaklady ze ty je zadasz! mrgreen

(btw. ciekawa masz zawartosc sekcji multimedia ^^)
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:53 am

MissTao
opcy
MissTao
ehem. teraz ja ^^

'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink
osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^
inne propozycje? czekam.
(i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)
a kota?

ach, wiedzialam ze to pytanie padnie! i moglam wlasciwie przyjmowac zaklady ze ty je zadasz! mrgreen

(btw. ciekawa masz zawartosc sekcji multimedia ^^)
ja w ogole ciekawa osobowosc jestem.....

a tanczacy bekon jest swietny! mrgreen

opcy

el_Taro

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 8:15 am

Ja jestem za "tak", bo: ...hmm... bo tak.
Bedzie latwiej w znalezieniu tematow i wogole bedzie fajnie. No wiecie! wchodzicie sobie na forum gildii i widzicie -ku waszemu zdziwieniu!- subforum -o jakiejs w miare sensownej nazwie: Galeria, Opowiadania i takie tam niepotrzebne smieci- i myslicie sobie. Tak, to jest to. Kladziecie rece za glowe i chwilke lezycie sobie w foteliku, pograzeni w marzeniach "To sie nazywa zycie crying " popijajac co chwile jakis komeryjny typowo amerykanski napoj gazowany. Pokazujecie kamratom jakia to macie fajna gildie:
"stary popatrz tu!"
"co!?"
"subforum"
mija pewien czas, a wy przytakujac glowami pokazujecie sobie kciuki mowiac
"WoW" z nalezytym respektem.
Albo idziecie sobie powetkowac i tu nagle ktos mowi ze jest w gildii, my sie pytamy "a masz subforum?", on z przykurczu odpowiada "y.. pewnie.. znaczy sie bedzie... w przyszlosci", a my go z grubej rury wybeczamy:
-czyli- BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH.... Y... nie!
-tak lepiej- MUHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAH.......!!!!!!!!!!!
... a on ucieka i mamy delikwenta z glowy.
mrgreen BEKA mrgreen
/no ale jak beka i przy stole to nie ladnie xp
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 10:51 am

Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow

Omega Sun
Captain

el_Taro

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 7:23 am

Galeria, Opowiadania, Poradniki o Gai
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 1:00 am

EL_TARO
Ja jestem za "tak", bo: ...hmm... bo tak.
Bedzie latwiej w znalezieniu tematow i wogole bedzie fajnie. No wiecie! wchodzicie sobie na forum gildii i widzicie -ku waszemu zdziwieniu!- subforum -o jakiejs w miare sensownej nazwie: Galeria, Opowiadania i takie tam niepotrzebne smieci- i myslicie sobie. Tak, to jest to. Kladziecie rece za glowe i chwilke lezycie sobie w foteliku, pograzeni w marzeniach "To sie nazywa zycie crying " popijajac co chwile jakis komeryjny typowo amerykanski napoj gazowany. Pokazujecie kamratom jakia to macie fajna gildie:
"stary popatrz tu!"
"co!?"
"subforum"
mija pewien czas, a wy przytakujac glowami pokazujecie sobie kciuki mowiac
"WoW" z nalezytym respektem.
Albo idziecie sobie powetkowac i tu nagle ktos mowi ze jest w gildii, my sie pytamy "a masz subforum?", on z przykurczu odpowiada "y.. pewnie.. znaczy sie bedzie... w przyszlosci", a my go z grubej rury wybeczamy:
-czyli- BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH.... Y... nie!
-tak lepiej- MUHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAH.......!!!!!!!!!!!
... a on ucieka i mamy delikwenta z glowy.
mrgreen BEKA mrgreen
/no ale jak beka i przy stole to nie ladnie xp

ja tez jestem za(^_^) ninja mrgreen domokun

endo21

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 5:40 am

Omega Sun
Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow

To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow!
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 9:19 am

Omega Sun
Omega Sun

To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow!
KOKS WÓDA DZIWKI I INNE UŻYWKI

Kukus

Baliaur

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 3:36 am

Omega Sun
Omega Sun

Alkohole swiata i drynky rofl
oraz randka w ciemno ninja

Tak na powaznie to mysle ze trzeba by bylo zrobixc jakies subfora pod katem tych topicow co juz istnieja 3nodding
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 3:47 am

Omega Sun
Omega Sun

moze cos dla ciebie...
zrobic subforum z poradnikami

Zeby bylo pare poradnikow osobno np. jeden na eventy jeden na sama gaie, jeden na gry itd... . Moze ktos zrobi liste itemkow (bez cen przy niesklepowych bo to by bylo za duzo roboty...).
Te by byly przyklejone na goze

A pod spodem moze kazdy sam zakladac topik ze swoim pytaniem, zeby mu na nim tylko na ten temat odpowiadali, dzieki temu sie posty nie beda mieszac...

koniec propozycji...

Sayokun

Sayokun

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 3:55 am

moze to niekoniecznie dla mnie ale mozecie zrobic subforum dla naszych artystow zeby mogli wystawiac swoje prace w wlasnych topikach...
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 8:41 am

... moze Magia & Anime heart 4laugh

... a tak na marginesie ...

... jest ktos sie juz pokusi o subforum z itemkami ze sklepow i eventow to mysle, ze ta Gildia bedzie bardzo pomocna (i chyba w zupelnosci wystarczy) 3nodding

// ... Te URL'e denerwuja ... stare
http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?gmode=index&guild_id=5745

Kiart

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 5:59 am

Sayokun

moze cos dla ciebie...
zrobic subforum z poradnikami

Zeby bylo pare poradnikow osobno np. jeden na eventy jeden na sama gaie, jeden na gry itd... . Moze ktos zrobi liste itemkow (bez cen przy niesklepowych bo to by bylo za duzo roboty...).
Te by byly przyklejone na goze

A pod spodem moze kazdy sam zakladac topik ze swoim pytaniem, zeby mu na nim tylko na ten temat odpowiadali, dzieki temu sie posty nie beda mieszac...

koniec propozycji...

Juz powstalo w zeszlym tygodniu, aczkolwiek jest jeszcze niedostepne dla Was. Wciaz trwaja prace nad jego rozbudowa 3nodding
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 12:40 pm

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 2:09 am

Hm..... ciekawi mnie czy w subforum możliwe jest wprowadzenie vice-moda , tudzież precyzując głębiej funkcji moderatora tylko na danym subforum.

Bo jak tak to ja proponuję przenieść Meline do oddzielnego subforum i dać takie stanowisko Bee , Ozziemu i Kukusowi xd
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces