|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:48 am
opcy MissTao ehem. teraz ja ^^ 'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^ inne propozycje? czekam. (i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)a kota? ach, wiedzialam ze to pytanie padnie! i moglam wlasciwie przyjmowac zaklady ze ty je zadasz! mrgreen (btw. ciekawa masz zawartosc sekcji multimedia ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:53 am
MissTao opcy MissTao ehem. teraz ja ^^ 'tak' i 'nie' ida leb w leb... ale rzeczywiscie argumentow na 'tak' jakos nikt nie chce przedstawiac wink osobiscie mam poglad podobny do Zero - wprowadzono nowa funkcje, to ja troche potestujmy, moze sie przyda? ...czyli mowiac prosto z mostu: subforum raczej bedzie... a skoro to nieuniknione twisted , to jeszcze rzuccie jakimis pomyslami. moj: moze stworzyc cos dla ludzi nie mogacych sie oprzec manii zakladania wlasnych topikow? taki maly smietniczek, gdzie mogliby sie wyzyc smile oczywiscie obowiazywalby tam regulamin gildii, z wylaczeniem punktu o tworzeniu bezsensownych, niepotrzebnych tematow. w ten sposob na glownym forum pozostalyby tylko nasze stare, dobre, nie niepokojone przez wtrety newbow (i n00bow) elytarne topiki ^^ inne propozycje? czekam. (i nie, nie mozna dostac subforum na wylacznosc dla siebie i swojego psa)a kota? ach, wiedzialam ze to pytanie padnie! i moglam wlasciwie przyjmowac zaklady ze ty je zadasz! mrgreen (btw. ciekawa masz zawartosc sekcji multimedia ^^)ja w ogole ciekawa osobowosc jestem..... a tanczacy bekon jest swietny! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:15 am
Ja jestem za "tak", bo: ...hmm... bo tak. Bedzie latwiej w znalezieniu tematow i wogole bedzie fajnie. No wiecie! wchodzicie sobie na forum gildii i widzicie -ku waszemu zdziwieniu!- subforum -o jakiejs w miare sensownej nazwie: Galeria, Opowiadania i takie tam niepotrzebne smieci- i myslicie sobie. Tak, to jest to. Kladziecie rece za glowe i chwilke lezycie sobie w foteliku, pograzeni w marzeniach "To sie nazywa zycie crying " popijajac co chwile jakis komeryjny typowo amerykanski napoj gazowany. Pokazujecie kamratom jakia to macie fajna gildie: "stary popatrz tu!" "co!?" "subforum" mija pewien czas, a wy przytakujac glowami pokazujecie sobie kciuki mowiac "WoW" z nalezytym respektem. Albo idziecie sobie powetkowac i tu nagle ktos mowi ze jest w gildii, my sie pytamy "a masz subforum?", on z przykurczu odpowiada "y.. pewnie.. znaczy sie bedzie... w przyszlosci", a my go z grubej rury wybeczamy: -czyli- BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH.... Y... nie! -tak lepiej- MUHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAH.......!!!!!!!!!!! ... a on ucieka i mamy delikwenta z glowy. mrgreen BEKA mrgreen /no ale jak beka i przy stole to nie ladnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:51 am
Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 7:23 am
Galeria, Opowiadania, Poradniki o Gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:00 am
EL_TARO Ja jestem za "tak", bo: ...hmm... bo tak. Bedzie latwiej w znalezieniu tematow i wogole bedzie fajnie. No wiecie! wchodzicie sobie na forum gildii i widzicie -ku waszemu zdziwieniu!- subforum -o jakiejs w miare sensownej nazwie: Galeria, Opowiadania i takie tam niepotrzebne smieci- i myslicie sobie. Tak, to jest to. Kladziecie rece za glowe i chwilke lezycie sobie w foteliku, pograzeni w marzeniach "To sie nazywa zycie crying " popijajac co chwile jakis komeryjny typowo amerykanski napoj gazowany. Pokazujecie kamratom jakia to macie fajna gildie: "stary popatrz tu!" "co!?" "subforum" mija pewien czas, a wy przytakujac glowami pokazujecie sobie kciuki mowiac "WoW" z nalezytym respektem. Albo idziecie sobie powetkowac i tu nagle ktos mowi ze jest w gildii, my sie pytamy "a masz subforum?", on z przykurczu odpowiada "y.. pewnie.. znaczy sie bedzie... w przyszlosci", a my go z grubej rury wybeczamy: -czyli- BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH.... Y... nie! -tak lepiej- MUHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAH.......!!!!!!!!!!! ... a on ucieka i mamy delikwenta z glowy. mrgreen BEKA mrgreen /no ale jak beka i przy stole to nie ladnie xp ja tez jestem za(^_^) ninja mrgreen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 5:40 am
Omega Sun Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 9:19 am
Omega Sun Omega Sun Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow! KOKS WÓDA DZIWKI I INNE UŻYWKI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:36 am
Omega Sun Omega Sun Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow! Alkohole swiata i drynky rofl oraz randka w ciemno ninja
Tak na powaznie to mysle ze trzeba by bylo zrobixc jakies subfora pod katem tych topicow co juz istnieja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:47 am
Omega Sun Omega Sun Dezyzja o powstaniu subforum juz wlasciwie zapadla, dlatego zapraszamy do zglaszania w tym topiku swoich propozycji dzialow To oznacza, ze NIE MUSICIE JUZ SIE WYPOWIADAC CZY JESTESCIE ZA CZY PRZECIW sweatdrop Teraz zbieramy propozycje tematow! moze cos dla ciebie... zrobic subforum z poradnikami Zeby bylo pare poradnikow osobno np. jeden na eventy jeden na sama gaie, jeden na gry itd... . Moze ktos zrobi liste itemkow (bez cen przy niesklepowych bo to by bylo za duzo roboty...). Te by byly przyklejone na goze A pod spodem moze kazdy sam zakladac topik ze swoim pytaniem, zeby mu na nim tylko na ten temat odpowiadali, dzieki temu sie posty nie beda mieszac... koniec propozycji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:55 am
moze to niekoniecznie dla mnie ale mozecie zrobic subforum dla naszych artystow zeby mogli wystawiac swoje prace w wlasnych topikach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 8:41 am
... moze Magia & Anime heart 4laugh ... a tak na marginesie ... ... jest ktos sie juz pokusi o subforum z itemkami ze sklepow i eventow to mysle, ze ta Gildia bedzie bardzo pomocna (i chyba w zupelnosci wystarczy) 3nodding // ... Te URL'e denerwuja ... stare http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?gmode=index&guild_id=5745
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 5:59 am
Sayokun moze cos dla ciebie... zrobic subforum z poradnikami Zeby bylo pare poradnikow osobno np. jeden na eventy jeden na sama gaie, jeden na gry itd... . Moze ktos zrobi liste itemkow (bez cen przy niesklepowych bo to by bylo za duzo roboty...). Te by byly przyklejone na goze A pod spodem moze kazdy sam zakladac topik ze swoim pytaniem, zeby mu na nim tylko na ten temat odpowiadali, dzieki temu sie posty nie beda mieszac... koniec propozycji... Juz powstalo w zeszlym tygodniu, aczkolwiek jest jeszcze niedostepne dla Was. Wciaz trwaja prace nad jego rozbudowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:09 am
Hm..... ciekawi mnie czy w subforum możliwe jest wprowadzenie vice-moda , tudzież precyzując głębiej funkcji moderatora tylko na danym subforum.
Bo jak tak to ja proponuję przenieść Meline do oddzielnego subforum i dać takie stanowisko Bee , Ozziemu i Kukusowi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|