|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 12:04 pm
Örülök hogy tetszik smile Igaz Bíbor azt mondta hogy okésak így is a szárnyak de lehet hogy később valamikor javítok rajtuk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:26 am
Köszönöm a kommentedet is először és egyezik az ízlésünk, nos nem titkolom bíbortól kaptam az infót, hogy rajzolsz megrendelésre, és nagyon beájultam a bíborrajzodtól, nagyon tetszik!!! Én is rajzolok, csak most jön a kérdés miért nem én csinálom meg? Nos egy öreg hibám van, nem tudok animés stílusban rajzolni sweatdrop stressed Így hát lenne egy igen bonyolult rendelésem és kérésem is egyben: elküldök két képet magamról, azt szeretném kérni, hogy próbáld meg animés stílusban, számítógépen megrajzolni razz De mellékelem hozzá milyen ruciban szeretném razz Nos mivel tudom eléggé bonyolult a kérésem, megajánlom érte az 5k-t razz Várom a visszajeltést, pusz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:35 am
Obilia vrobi sziasztok egyet én is szeretnék ha lehetséges whee ...de ien medve féléset biggrin Pontosabban? Nekem a grizzly item jut eszembe... más nem sweatdrop Ha már tudod pontosan hogy legyen és milyen rajz legyen, (anime vagy realiszikus, kézi vagy digitális, vállig vagy egészalakos) szólj smile  ...így értettem hogy medvéset...a ruha az így jó lessz ahhogy rajtam van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:58 am
vrobi Obilia vrobi sziasztok egyet én is szeretnék ha lehetséges whee ...de ien medve féléset biggrin Pontosabban? Nekem a grizzly item jut eszembe... más nem sweatdrop Ha már tudod pontosan hogy legyen és milyen rajz legyen, (anime vagy realiszikus, kézi vagy digitális, vállig vagy egészalakos) szólj smile  ...így értettem hogy medvéset...a ruha az így jó lessz ahhogy rajtam van biggrin Tehát egész alakos ceruzás animés rajz? Ok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:04 am
Nutelladrop Köszönöm a kommentedet is először és egyezik az ízlésünk, nos nem titkolom bíbortól kaptam az infót, hogy rajzolsz megrendelésre, és nagyon beájultam a bíborrajzodtól, nagyon tetszik!!! Én is rajzolok, csak most jön a kérdés miért nem én csinálom meg? Nos egy öreg hibám van, nem tudok animés stílusban rajzolni sweatdrop stressed Így hát lenne egy igen bonyolult rendelésem és kérésem is egyben: elküldök két képet magamról, azt szeretném kérni, hogy próbáld meg animés stílusban, számítógépen megrajzolni razz De mellékelem hozzá milyen ruciban szeretném razz Nos mivel tudom eléggé bonyolult a kérésem, megajánlom érte az 5k-t razz Várom a visszajeltést, pusz heart Köszi, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog smile A digitális rajzban azt szeretem hogy érdekesebb hatásokat lehet létrhozni a kézi viszont gyorsabb és könnyebb smile Animét nem nehéz szerintm rjzolni, keress rá esetleg a neten hogy anime drawing tutorial (csak 5let) de én is csinálhatok tutorialt esetleg, régen csináltam egyet ollal bár az kicsit zsúfolt sweatdrop Senmmi gond, jöhetnek a képek és ha akarod 3 vagy 4k-ért is megcainálom smile De főleg pénteken/7végén nagy az efsélye hogy kész lesz mert szakmai gyakorlaton dolgozom. Üdv smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:30 am
Köszönöm szépen, akkor élek a lehetőséggel! És bőven ráér, én is tudom, milyen nehéz rajzolni, bár én gépen sem tudok teljesen kiteljesedni, egyszóval kész kóma vagyok és eltartana jópár hétig vagy hónapig mire összehoznék valamit rajta eek eek Szóval inkább feladtam és maradok a kézinél sweatdrop stressed Na jó küldöm a képeket és előre is köszi, hogy foglalkozol a bonyi képemmel razz heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:36 am
Obilia vrobi Obilia vrobi sziasztok egyet én is szeretnék ha lehetséges whee ...de ien medve féléset biggrin Pontosabban? Nekem a grizzly item jut eszembe... más nem sweatdrop Ha már tudod pontosan hogy legyen és milyen rajz legyen, (anime vagy realiszikus, kézi vagy digitális, vállig vagy egészalakos) szólj smile  ...így értettem hogy medvéset...a ruha az így jó lessz ahhogy rajtam van biggrin Tehát egész alakos ceruzás animés rajz? Ok smile ahha biggrin ... mennyi lessz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 6:24 am
vrobi Obilia vrobi Obilia vrobi sziasztok egyet én is szeretnék ha lehetséges whee ...de ien medve féléset biggrin Pontosabban? Nekem a grizzly item jut eszembe... más nem sweatdrop Ha már tudod pontosan hogy legyen és milyen rajz legyen, (anime vagy realiszikus, kézi vagy digitális, vállig vagy egészalakos) szólj smile  ...így értettem hogy medvéset...a ruha az így jó lessz ahhogy rajtam van biggrin Tehát egész alakos ceruzás animés rajz? Ok smile ahha biggrin ... mennyi lessz??? Lásd legelső hozzászólás razz Am asszem 1500 körül. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 6:33 am
Nutelladrop Köszönöm szépen, akkor élek a lehetőséggel! És bőven ráér, én is tudom, milyen nehéz rajzolni, bár én gépen sem tudok teljesen kiteljesedni, egyszóval kész kóma vagyok és eltartana jópár hétig vagy hónapig mire összehoznék valamit rajta eek eek Szóval inkább feladtam és maradok a kézinél sweatdrop stressed Na jó küldöm a képeket és előre is köszi, hogy foglalkozol a bonyi képemmel razz heart heart Nincs mit smile Azért bíztatnálak, velem egy Deviantart nevű oldal kedveltettte meg és mutatta meg a digitális rajzolás sokféleségét biggrin Bár én se vagyok profi még az tény, de majd remélhetúőleg valamikor már tablettel (digitáluis rajzolótábla tollal) fogok kísérletezni smile Valamikor... De am egyetértek nekem i a kézi rajzolás a könnyeb/gyiorsabb. Más: Medve, majd ha jobb idő lesz valamikor, napfényben csinálok egy jobb minőségű fotót VAGY valamikor a héten beszkenneltetem anyukámmal (a munkahelyén).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 12:52 pm
és kb mikorra lessz kész??? ...vagy ezt már megkérdeztem csak elfelejtettem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 1:00 am
vrobi és kb mikorra lessz kész??? ...vagy ezt már megkérdeztem csak elfelejtettem??? Említettem hogy 7végén inkább esélyes több időm lesz és nem leszek olyan fáradt mint munka után 7köznap (szakmai gyakorlatos munka) És a kézi rajz max 1 óra alatt megvan smile Majd még a Nutelladrop által kért digitális rajz fog hosszabb ideig készülni, az valszeg köv. 7végén (28-29-én) lesz meg de az se 100% sweatdrop Mint írtam dolgozom meg néha szakdoga is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 10:17 am
Figyelem! Bizonyos teendőim miatt az avatar art megrendeléseket júniustól teljesítem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 8:07 am
Lehet még rendelni? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 13, 2009 11:49 am
Elleine Lehet még rendelni? blaugh Lehet ^^ Csak később lesz meg, május 19-től leszek szabad elvileg. 18-án vagy utána majd ideírom hogy vége-e a gyakorlatomnak. Nutelladrop rendelését is teljesíteni fogom. Egyébként nem nagy valószínűséggel de júniusra is eltolódhat de ismétlem nem nagy a valószínűsége.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|