|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 11:44 am
sad zaczyna się robić idiotycznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 2:54 pm
Rin_Youkai sad zaczyna się robić idiotycznie XD sad zaczelo sie robic po 2 moim poscie xD u mnie to norma XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 12:27 am
r4id3n Rin_Youkai sad zaczyna się robić idiotycznie XD sad zaczelo sie robic po 2 moim poscie xD u mnie to norma XDDDDD sad dobra znudziło mi się XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 1:23 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai sad zaczyna się robić idiotycznie XD sad zaczelo sie robic po 2 moim poscie xD u mnie to norma XDDDDD sad dobra znudziło mi się XD sad to smutne : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 7:46 am
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai sad zaczyna się robić idiotycznie XD sad zaczelo sie robic po 2 moim poscie xD u mnie to norma XDDDDD sad dobra znudziło mi się XD sad to smutne : ( sad wiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 9:07 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai sad zaczyna się robić idiotycznie XD sad zaczelo sie robic po 2 moim poscie xD u mnie to norma XDDDDD sad dobra znudziło mi się XD sad to smutne : ( sad wiem XD sad jestes przykra >> ; ( <<< very sad faceRin: Nie jestem mrgreen Wybacz... daj mi trochę poużywać władzy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 4:20 am
Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 4:30 am
r4id3n Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 4:39 am
Rin_Youkai r4id3n Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD Nie ma fotki to sa smutne minki sad ... takie prawo natury sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 2:04 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD Nie ma fotki to sa smutne minki sad ... takie prawo natury sad  Nie mogę patrzec na Wasz smutek ;___; . Oto bardzo aktualne zdjęcie (z soboty). Druga od prawej w koszulce z Brucem Lee.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 7:57 am
Zelda von Viellegea r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD Nie ma fotki to sa smutne minki sad ... takie prawo natury sad Nie mogę patrzec na Wasz smutek ;___; . Oto bardzo aktualne zdjęcie (z soboty). Druga od prawej w koszulce z Brucem Lee. Woo i nastaly czasy radosci w krolestwie : D Ile sad faceow musialo minac zanim sie ujawnilas wink i nie wiadomo dlaczego tak dlugo zwlekalas : ) Widze, ze dobra imprezka byla i jaki armando w srodku hehe : D nono =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 9:01 am
r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin sad ... mi to nie przeszkadza sad .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD Nie ma fotki to sa smutne minki sad ... takie prawo natury sad Nie mogę patrzec na Wasz smutek ;___; . Oto bardzo aktualne zdjęcie (z soboty). Druga od prawej w koszulce z Brucem Lee. Woo i nastaly czasy radosci w krolestwie : D Ile sad faceow musialo minac zanim sie ujawnilas wink i nie wiadomo dlaczego tak dlugo zwlekalas : ) Widze, ze dobra imprezka byla i jaki armando w srodku hehe : D nono =]Bo w natłoku spraw codziennych człowiek zapomina o niektórych rzeczach. A poza tym, wreszcie mam fotki u siebie (nie u kogoś "mam-na-dysku-nagram-płytkę-to-ci-przyniosę") i nie z peruką na łbie, na w miarę trzeźwo i ładnie wyglądająco (full of win!) BTW, armando w środku jest Szwedem :3.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 1:41 pm
Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Rin_Youkai .o. no dobra konczymy z tymi minkami sad XDD Nie ma fotki to sa smutne minki sad ... takie prawo natury sad Nie mogę patrzec na Wasz smutek ;___; . Oto bardzo aktualne zdjęcie (z soboty). Druga od prawej w koszulce z Brucem Lee. Woo i nastaly czasy radosci w krolestwie : D Ile sad faceow musialo minac zanim sie ujawnilas wink i nie wiadomo dlaczego tak dlugo zwlekalas : ) Widze, ze dobra imprezka byla i jaki armando w srodku hehe : D nono =]Bo w natłoku spraw codziennych człowiek zapomina o niektórych rzeczach. A poza tym, wreszcie mam fotki u siebie (nie u kogoś "mam-na-dysku-nagram-płytkę-to-ci-przyniosę") i nie z peruką na łbie, na w miarę trzeźwo i ładnie wyglądająco (full of win!) BTW, armando w środku jest Szwedem :3. Hoh znam to z autopsji : D ... niestety to ja zawsze jestem ta zla strona przetrzymujaca foty XDDDDDD | ohoh busted xD | O i na trzezwo hmm rzadko : P ... przynajmniej w pelni trzezwo =P. Majac na mysli peruke mowisz o nieuczesaniu sie czy ...?:u Tak czy siak zgarnelas fulla jak to rzeklas : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 03, 2010 9:49 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad sad sad sad - jestesmy okropni xD ... a przynajmniej ja XD sad ja Ci dotrzymam towarzystwa XD sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|