|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 11:21 am
Maris274 ILikeGreenChickenLegs ja mam rozszerzony niemiecki (juhu).
podziel się! ad justinka: mów co chcesz, byle nie po niemiecku, bo nie zrozumiem xd
i mam 4+/5 (hurahura)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 12:18 pm
ILikeGreenChickenLegs Maris274 ILikeGreenChickenLegs ja mam rozszerzony niemiecki (juhu).
podziel się! ad justinka: mów co chcesz, byle nie po niemiecku, bo nie zrozumiem xd
i mam 4+/5 (hurahura)
Przez 6 lat tez mialam rozszerzony i na 5 jechalam, ale 3 lata w liceum cofnely calkowicie moj poziom niemieckiego i skutecznie zniechecily doi tego jezyka. Brzydki jest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 1:30 pm
jednak nie ma to jak język ojczysty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 2:10 pm
Maris274 jednak nie ma to jak język ojczysty pirate a podobno nie jesteś patriotką? Dobrze kojarzę z topica przedstaw się? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 12:24 am
Justinka ILikeGreenChickenLegs Maris274 ILikeGreenChickenLegs ja mam rozszerzony niemiecki (juhu).
i mam 4+/5 (hurahura)
Przez 6 lat tez mialam rozszerzony i na 5 jechalam, ale 3 lata w liceum cofnely calkowicie moj poziom niemieckiego i skutecznie zniechecily doi tego jezyka. Brzydki jest whee
ale to przecież język miłości....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:39 am
ILikeGreenChickenLegs Justinka ILikeGreenChickenLegs Maris274 ILikeGreenChickenLegs ja mam rozszerzony niemiecki (juhu).
i mam 4+/5 (hurahura)
ale to przecież język miłości....
uahahahahahaa, normalnie you made my day. schnella helga, schnella, ja ja! XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 12:59 pm
Daedhel Maris274 jednak nie ma to jak język ojczysty pirate a podobno nie jesteś patriotką? Dobrze kojarzę z topica przedstaw się? xp ano tak, ale lubie nasz jezyk, przynajmniej bardziej od szwabskiego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 4:27 am
Ale wy nie wiecie jakie ja mam luksusy! JA będę miał egzamin gimnazjalny z niemieckiego, a nie angielskiego pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 5:34 am
ILikeGreenChickenLegs Ale wy nie wiecie jakie ja mam luksusy! JA będę miał egzamin gimnazjalny z niemieckiego, a nie angielskiego pirate
za moich czasów nie było egzaminu gimnazjalnego z języka obcego ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 8:22 am
Lopatka ILikeGreenChickenLegs Ale wy nie wiecie jakie ja mam luksusy! JA będę miał egzamin gimnazjalny z niemieckiego, a nie angielskiego pirate
za moich czasów nie było egzaminu gimnazjalnego z języka obcego ;p
tym bardziej luksus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 8:47 am
za to miałam tygodniowo 2h LK i 4h LBA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 8:51 am
Lopatka za to miałam tygodniowo 2h LK i 4h LBA
No tak!
/słucham?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 8:59 am
LK=Landeskunde, LBA=Lehrbucharbeit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 1:10 pm
ILikeGreenChickenLegs Ale wy nie wiecie jakie ja mam luksusy! JA będę miał egzamin gimnazjalny z niemieckiego, a nie angielskiego pirate
ło rany wolę angielski. tego testu z niemca to bym chyba nie napisała xD wiecie jakie pytania były na "próbnym" z angielskiego, który dała nam nauczycielka? np. masz pare obrazków i na którym jest przystanek autobusowy itp. rofl ad Lopatka: za Twoich czasów, czyli kiedy ? biggrin /jaki jesteś rocznik ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 1:17 pm
Maris274 ILikeGreenChickenLegs Ale wy nie wiecie jakie ja mam luksusy! JA będę miał egzamin gimnazjalny z niemieckiego, a nie angielskiego pirate
ło rany wolę angielski. tego testu z niemca to bym chyba nie napisała xD wiecie jakie pytania były na "próbnym" z angielskiego, który dała nam nauczycielka? np. masz pare obrazków i na którym jest przystanek autobusowy itp. rofl ad Lopatka: za Twoich czasów, czyli kiedy ? biggrin /jaki jesteś rocznik ? hurra, hurra w maju matura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|