|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 2:31 am
bardzo sluszna mysl.. wydaje mi sie, ze niektore bosy beda tego wymagac wlasciwie. plus zawsze razniej ze znajomymi twarzami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 6:36 am
tylkooo... ja nie umiem wybierać serwerów. zawsze mnie loguje automatycznie.
Ps - kto wie jak upgradeować ringa? wiem niby jak, ale nie potrafię crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 8:17 am
ZebraDeath tylkooo... ja nie umiem wybierać serwerów. zawsze mnie loguje automatycznie. Ps - kto wie jak upgradeować ringa? wiem niby jak, ale nie potrafię crying Wchodzisz do null chamber. Naciskasz "r". Pojawia ci się menu pierścieni. Obok jest button "upgrade". Żeby móc ulepszyć pierścień trzeba mieć odpowiednią ilość charge orb'ów. Na początku trzeba mieć 1-go orb'a. Jak to nie działa, to nie mam pojęcia co może być źle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 10:22 am
tak. orby to te fioletowe kulki. do tego, po osiągnięciu 2 poziomu, trzeba płacić 2 orby, po osiągnięciu 3, trzeba 3 itd.
A seksowny numer upgrade'u na 10 poziom to 450 orbów/kuli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 4:20 pm
a więc ludziska jaki serwer , który quest i kiedy/ o której konkretnie ma byc zbiorowisko
niech ktoś zrobi nowy wątek z informacjami Faq o grze dla niewtajemniczonych azeby nikt musiał się pytac o podstawy itp itd
arrow Paranoid Polanoid arrow Polons STFU arrow PerPolakko nie mam weny rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 11:49 am
Proponuję piątek godz. 18. Niech wszyscy będą na Gildii w tym czasie. Serwer ustalimy tuż przed wejściem do gry ze względu na to, że nie jesteśmy w stanie dzisiaj przewidzieć, który będzie dostępny i gdzie będzie najmniej osób. Jako osobę ustalającą nazwę serwera proponuję Zebrę (jako Kapitana klanu Hen Ichaer mrgreen ), aby nie było zamieszania. Jeśli Zebra nie będzie miała czasu, to może któryś moderator gildii ustalić i wpisać nazwę do tego tematu. Wiem, że wybór serwera to żadna filozofia, ale jak zbierze się nawet tylko parę osób i wpisze różne propozycje, to wyjaśnianie sobie, na który w końcu mamy wchodzić zabierze nam tylko niepotrzebnie czas. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 10:46 am
czyli o mojej piątej? Jeszcze nie zgłosiłam tego neta, no i koleżanka z mieszkania obchodzi urodziny i wypadałoby się pokazać i popatrzeć jak się upijają, pohasać w te i wewte po jakimś ultragłośnym klubie i nie wyspać się... (szczególnie, że dzielnie ignoruję jak dotąd wszystkie imprezy) ninja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 11:17 am
hm, czyli nie będzie gildiowego klanu, tylko jakis tam elfowy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 11:29 am
ichabot Proponuję piątek godz. 18. o 18 to ja mam ciągle dodatkową matmę. O 19.30 jestem w domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 12:21 pm
nie wiem, o ktorej koncze w piatek... [konsultacje] Ichabot, kogos mi przypominasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 12:32 pm
mi odpadają weekendy a tak to w piątek ok 19? 20?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 2:44 pm
Daedhel czyli o mojej piątej? Jeszcze nie zgłosiłam tego neta, no i koleżanka z mieszkania obchodzi urodziny i wypadałoby się pokazać i popatrzeć jak się upijają, pohasać w te i wewte po jakimś ultragłośnym klubie i nie wyspać się... (szczególnie, że dzielnie ignoruję jak dotąd wszystkie imprezy) ninja stare Dae, pasowałaby Ci 19:30? Tzn. Twoja 18:30, tak? xD ILikeGreenChickenLegs hm, czyli nie będzie gildiowego klanu, tylko jakis tam elfowy crying To jest elfio-gildiowy klan, praktycznie każdy gildiowicz może do niego wstąpić. Dla urozmaicenia jest dodany kontekst fantastyczny 3nodding Lopatka o 18 to ja mam ciągle dodatkową matmę. O 19.30 jestem w domu. Ayah_TheMetalMania mi odpadają weekendy a tak to w piątek ok 19? 20? Mi pasuje. Ciekawe jak będzie z Daedhel, trochę głupio by wyglądało jakby opuściła imprezę urodzinową, żeby sobie pograć xDDD wilkus nie wiem, o ktorej koncze w piatek... [konsultacje] Ichabot, kogos mi przypominasz xd Czyli raczej później, tak? Wychodzi, że większości osób pasuje ok. 19-20. Który mój avatar? Z Prinz'owym niebieskim płaszczem? Hmm... czyżby przypominał Ci twoje lustrzane odbicie? xd edit: cytaty nie działają crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:39 pm
To będzie bardzo urokliwe zjawisko mam nadzieję że pomysł wypali Będziemy razem siać zniszczenie i pożogę a na koniec całą ziemię posypiemy solą twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 1:52 am
Ayah, po tym, co powiedziałaś, już szykowałabym dzikie okrzyki bojowe... ale niestety... NIE BĘDĘ MOGŁA GRAĆ JAK DŁUGO JESTEM NA TYM BADZIEWNYM MASTERPOINCIE! crying gonk stare
taka jest prawda. Skontaktowałam się z obsługą neta, powiedziałam, że jest tak skonfigurowany, że nie widać mojego IP przez co nie mam jak się łączyć z serwerami, na co oni że taki był projekt. gonk
I to tyle. Będę mogła pograć przez święta jak wrócę do chaty do cywilizowanej Polski. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 8:16 am
Przeciez to jakies okropne i bestialskie chamstwo!
Mi pasuje jakkolwiek w piatek, ale preferuje godziny typowo wieczorne, moze byc nawet 21, bo mam jazdy;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|